Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ebabil

numaralıdaki sarı vinç şu an ne iş görüyor?

Çevrimdışı ALI RIZA

Artik numarali ustede baslasalar iyi olur. Kule vincin disindaki yerlere baslayabilirler hatta baslamalilar.
başlarlar vinç kaltımı bu hafta üst katlar ilerler hızlıca

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralıdaki sarı vinç şu an ne iş görüyor?
arka taraflarda işlemler var beton vs kalıpleri var onları sahaya bırakıyor sahadan da alıyor..:! her alanda çalışma var statın sizler içini görüyorsunuz sadece...!

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün hic takip edemedim statta işler yolunda mıydı ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Unutmadan söyleyeyim soyunma Odaları yapılıyordu...!  stat gezdiğimde 10 taneye yakın emekçi vardı :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Unutmadan söyleyeyim soyunma Odaları yapılıyordu...!  stat gezdiğimde 10 taneye yakın emekçi vardı :bandit: :bandit: :bandit:
Vallaha mı süpermiş  :icool: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

yapılıyordu derken sekıl semal nasıldı:))resım cekeydın yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

oval diktörgen nasıl bir oda onu de hele  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Onlardan ikisi senin hemsehrin ben de muhabbet etmistim iyi Besiktaslilar  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

yapılıyordu derken sekıl semal nasıldı:))resım cekeydın yaa
Resim çekecektim Cay ocağın üstünde idi çaycıy çabuk taşmasın dedi ondan çekemedim  :eyes
Oval felan değildi giriş sol taraf oda sonra takım odası salon gibi büyük 30 40  m2 civarında idi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

Resim çekecektim Cay ocağın üstünde idi çaycıy çabuk taşmasın dedi ondan çekemedim  :eyes
Oval felan değildi giriş sol taraf oda sonra takım odası salon gibi büyük 30 40  m2 civarında idi

:lol: guzel bıse yapsalarr barı nekadarı bıtmıstııı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

:lol: guzel bıse yapsalarr barı nekadarı bıtmıstııı
kapısı yoktu  :kop: youtung örülü idi kaynak sistemi elektrik sistemi yapılıyordu...! kaba işiydi...!

Çevrimdışı serti67

kapısı yoktu  :kop: youtung örülü idi kaynak sistemi elektrik sistemi yapılıyordu...! kaba işiydi...!
:kop:oo bekledıgımden de ııı yapmıslar masallh dah ne ısterımm ama kapı takaydılar barıı :))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erçin

yeni vinç eski açık rampadanmı girdi içeri?

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın Beşiktaş Arena :) Forum kapalı falan mıydı ortalık çok sesssiz  :steamed:

Sahada yeni bir vinç var İz inşaatın galiba

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı FARUK

Günaydın Beşiktaş Arena :) Forum kapalı falan mıydı ortalık çok sesssiz  :steamed:

Sahada yeni bir vinç var İz inşaatın galiba
Evet çatı kolunu takıyor
Prekast işlemi eski açık köşe ust kısımda devam ediyor

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com