Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5697752 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

teknik hata yapılmaz merak etme çocuk işi değil o 17 M€ luk bir işde emin ol çok hassas davranılır @ahmetx Başkan fena kükremiş diye duydum 8 M€ verdim çatıyı sahada değil havada görmek istiyorum demiş diye duydum şu önümüzdeki günlerde çatı işi çok hızlanacak paranın yarısıda kapora olarak ödendiğine göre ben Başkanı biraz tanıyorsam başlarında boza pişirir :D Başkan 8 M ödemiş bu ne demek var ya canı gitmiştir

Necmi abi

başkan 8m€ verdiyse
arkadaşlara bir yandan acıyorum
bir yandan da seviniyorum
bi bakmışız nisanın ikinci haftası halat serilmeye başlanmış  :evillol:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Türkmen'in videosundan görüldüğü üzere her çatı kolonunun arasına iki parça kiriş geliyor. Şimdilik toplamda 16 tane takılmış.
olurmu 8 tane çatı kolonunun üstüne şu an 3 kiriş takıldı gece barbarosda ışıklarda beklerken tırın üzerinde bir tane çatı kiriş geçti önümüzden devasa bir şey köşeleri bilmiyorum ama aynı şekilde döneceğini hesaplarsak tahminim 31 tane çatı kirişi turu tamamlar

Çevrimdışı cmravclr

Az öncede söylediğim gibi çatı kirişler toplamda 160 ve üzeri bir sayıya çıkılacak demektir. Allahtan hızlı bir şekilde yerlerine oturuyorlar. Yoksa yeni derdimiz bu olacaktı..

Çevrimdışı Efe

evet sevinmek için sevmedik ama arada birde sevinsek fena olmaz :o_o: sonuçta mazoşist değiliz acı çekmekten zevk almıyoruz :akuma:
katiliyorum haluk leventte ayni seyi soyluyor atsa atilmaz satsan satilmaz mahkumuz demir parmaliklarda su parmakliklari acsalar sampiyon olupta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Prekast'ları Fırat Aydınus'a koydurtmak lazım belki kolları çalışırda Emre'ye kart çıkarabilir

Çevrimdışı ErsinA.

hiç sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur ama kiriş montajı bitmeden kirişlere halatların bağlanabileceğini sanmam bütünlüğü sağlanmamış bir şeye aşağı doğru çeken tonlarca ağırlık bağlanmaz gibi geliyor bana ama iç halkayı yapabilirler bunun içinde içerdeki bütün vinçlerin çıkması ve çatıcıların vinçlerinin içeri girmesi gerekiyor yani prekastın mutlak bitmesi lazım çiçeklerin iki vincininde sökülmesi gerekiyor sanırım

abi numaralıda prekast bitene kadar kapalıda Çatı kirişi + halat + iç halka kombinasyonu hazır edilemez mi?  Prekast bittiğinde de aynı kombinasyon eski ve yeni açıktan numaralıya doğru devam ederse vakit kazanmış olurduk.

Ben montajın bu şekilde yapılacağını düşünüyordum.

Yük binme konusunda, çatı kirişlerinin altına konan beyaz destek kirişleri fayda etmez mi?

Çevrimdışı Efe

olurmu 8 tane çatı kolonunun üstüne şu an 3 kiriş takıldı gece barbarosda ışıklarda beklerken tırın üzerinde bir tane çatı kiriş geçti önümüzden devasa bir şey köşeleri bilmiyorum ama aynı şekilde döneceğini hesaplarsak tahminim 31 tane çatı kirişi turu tamamlar
abi onlar birbirine takili parcalardan olusuyor galiba ekleyip havaya kaldirabiliyorlar gibi gorunuyor normalde sayi olarak nasil hesaplaniyorlar bilmiyorum ama her kolona 1 tane denk geliyor gibi gorunuyor ekli olarak hesaplarsak 41 tane olacaklar tabi sadece tahmin gidip yakindan bakmam lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bursa da teknik hatadan dolayı çatı bilmem kaç ay sarktı,inşallah olmaz .@Necmi abi bu çatı işinde paranın dağılımı nasıldır onu merak ediyorum.
İz +freysaş+RFR+atex=17 m€
bilemem paranın dağılımını biz yapmıyoruzdur bu işin ana sahibi tek firmadır bursa olayına girmeyelim tamamen farklı bir şey onlar hiç bir tecrübesi olmayan insanlarla iş çözmeye çalışıyorlar ama işin ehli kısmı olan halat germe işiydi oda çok hızlı yapıldı uzman ekip olunca düzgün yapılıyor yani bizi ilgilendiren kısmını hızlı yaptılar oyalandıkları bölümler zaten bizde yok adamları görmedinizmi öyle profesyonellerki demirleri sahada boyadılar

Çevrimdışı cmravclr

Ben yanlış düşündüm o zaman kirişler kolonun yarısını geçtiği için yarım yarım takılıyor diye bir mantık yürüttüm. Böyle olmadığına sevindim o zaman şu anda. Teşekkür ederim bilgilendirme için Necmi Abi.

Çevrimiçi Necmi

abi onlar birbirine takili parcalardan olusuyor galiba ekleyip havaya kaldirabiliyorlar gibi gorunuyor normalde sayi olarak nasil hesaplaniyorlar bilmiyorum ama her kolona 1 tane denk geliyor gibi gorunuyor ekli olarak hesaplarsak 41 tane olacaklar tabi sadece tahmin gidip yakindan bakmam lazim
yok @Efe akşam tırın üzerinde gördüm bas bayağı tek parça onlar bir parça bir tırla geliyor

Çevrimdışı Efe

abi numaralıda prekast bitene kadar kapalıda Çatı kirişi + halat + iç halka kombinasyonu hazır edilemez mi?  Prekast bittiğinde de aynı kombinasyon eski ve yeni açıktan numaralıya doğru devam ederse vakit kazanmış olurduk.

Yük binme konusunda, çatı kirişlerinin altına konan beyaz destek kirişleri fayda etmez mi?

is planina gore kolon ve cati kirisleri bitmeden diger isler yapilmayacak sadece iskele konacak ama baskan one cektirebilirse isleri heran hersey olabilir suan cati is planindan onde gidiyor diyebilirim kirislere normalde daha baslamamalari gerekiyordu :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok @Efe akşam tırın üzerinde gördüm bas bayağı tek parça onlar bir parça bir tırla geliyor
oo cok sert o zaman zamani baya kisaltir bunlar yeni teknoloji kirisler demek cati bekledigimizden hizli gidecek gibi goruniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

oo cok sert o zaman zamani baya kisaltir bunlar yeni teknoloji kirisler demek cati bekledigimizden hizli gidecek gibi goruniyor

bana böyle gelin arkadaş

ağızından bal damlıyor  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Prekasti nisan ayi icinde bitirmeleri lazim su sari vinc sokulse artik iyicel kil olmaya basladim ona :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bana böyle gelin arkadaş

ağızından bal damlıyor  :D
abi vinc 2 kere is yapacagina 1 kerede bitiriyor yari yariya kazanc kolonlar cok basit konuyor zaten kirislerde geriye halatlar ve orta yuvarlak kaldi bisey yok aslinda su prekast bi bitsin haziranda sevinebiliriz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Cati malzemeleri para nedeniylemi yavas getiriliyor ? Bilen varmi ?

Çevrimdışı ErsinA.

is planina gore kolon ve cati kirisleri bitmeden diger isler yapilmayacak sadece iskele konacak ama baskan one cektirebilirse isleri heran hersey olabilir suan cati is planindan onde gidiyor diyebilirim kirislere normalde daha baslamamalari gerekiyordu :ishock:

Eğer başkan müdahale etmezse normal iş planına göre, çatı kirişlerinin tamamı monte edilmeden iç halka ve halatları göremeyeceğiz yani öyle mi?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

o destekler çatı kirişlerini dikeyde tutar yatay çekme kuvvetine bir şey yapamaz halatlar bağlandığında ciddi bir yatay çekme kuvveti oluşacak kolonlarda esneme haraketi yapabiliyor o yüzden onlara halat bağlanabileceğini sanmıyorum en azından mukavemet için yarım halkayı dönmesi gerekir zaten iş planına görede halat işi kirişler bitmeden başlamıyor gerçekten zor bir iş yüksek hassaslık gerektiriyor halatlar bir santim bile aşağı doğru çekse birbirine bağlanamaz vidalama delikleri kayar ama iç halkaya önden başlanacaktır diye tahmin ediyorum ama bunları mantık yürüterek konuşuyorum bilgim olduğundan değil yanlış anlamayın sizden daha fazla bilmiyorum biz taş kolonları yaparken böyle bir durum olmuyor her dikilen kolon kendi dengesini sağlar ama bu tamamen ters bir iş taşta esneme yoktur ricit çalışır ama bu kolonlar esnek haraketli olan kolonların üzerine kiriş bağlanıyor zaten o yüzdende altta desteğe ihtiyaç duyuluyor biz kolonları taştan yapsaydık üst kemeri koymak için destek kullanmazdık bu işin tam tersine destek bize zarar verirdi o yüzden tamamen bilgim dışında bir konu sadece fikir çarpıştırıyorum

Çevrimdışı Efe

Eğer başkan müdahale etmezse normal iş planına göre, çatı kirişlerinin tamamı monte edilmeden iç halka ve halatları göremeyeceğiz yani öyle mi?  :alala:
evt aynen oyle hepsinin tarihleri var ama suan onlara uymuyorlar onden onden gidiyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayir sahada yer olmadigi icin iceride parcalari yerlerine koyacak vinc yok rampadan iceri 4 vinc girmesi lazim simdilik 1 tane girse oda yetecek yakin zamanda girer insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evt aynen oyle hepsinin tarihleri var ama suan onlara uymuyorlar onden onden gidiyorlar :icool:
Uyarlarsa zaten yandık :) Çünkü prekast tarafında bir gecikme var arayı kapatmak için diğer taraflarda önce gitmeleri gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

evet göremeyeceğiz bu Başkanın müdahalesiyle olacak bir şeyde değil halkayı içerde yapabilirler ama bunların kiriş bağlantılarını yapacaklarını sanmıyorum kirişlerin sonlanmasına yakın bu işleme geçilecektir buda en erken mayıs ayını bulacaktır ama çatı programının önünde gidiyor ama beklentinizi şuna göre yapın çatı kaplaması en son yapılacak buda ağustos ayında kaplama yapılacak demektir ve kaplamanın bittiği günün ertesi gün stadda maç oynanabilecek yani çatı yukarda kaplanırken altta çimlerin büyümesini izleyeceğiz koltukların takılmasını izleyeceğiz aydınlatmanın montajını izleyeceğiz ve bunların hepsi aynı anda yapılacak şu an çatı programı saat gibi işliyor ama esas sıkıntı bence ince işlerde onlar benim beklentimin altında bir hızla yürüyor onlarda ciddi bir hızlanma gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

söyledim ya ödemesi yapıldı diye çatıyla ilgili para problemi yok @martin40 yarısı peşin ödendi

Çevrimdışı pascal26

evet sevinmek için sevmedik ama arada birde sevinsek fena olmaz :o_o: sonuçta mazoşist değiliz acı çekmekten zevk almıyoruz :akuma:
Abi uzatmak istemem ama bu takım sahada yenilecekse İlhan Mansız gibi yenilecek.
Hep kafayı eğ, sesini çıkarma, sus. Hatta git Emre Belözoğlunu sakinleştir, kart görmesini engelle.. Bu kafalar hep "sevinmek için sevmedik" kafaları. Hep kendi camiandan çok Şansal'dan aferin almaya çalışma kafaları. Ben ömrüm boyu yetecek fb galibiyeti gördüm sıkıntım yok. Ama yeni nesile böyle iddiasız bi kafa yapısı bırakamayız. Bizim Kadıköye girişimiz olay çıkışımız olay olur, olmalı kısacası.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Obitaş ayrıldımı şimdi arka taraf bittimi?