Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

:bandit: :bandit: @ALI RIZA  astı işleri daha stadın şokundan çıkamadı şimdilik bıraktım rüya görmeye devam etsin yakında uyandırırım ben onu :busted_cop:
Anladım abi :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

:bandit: :bandit: @ALI RIZA  astı işleri daha stadın şokundan çıkamadı şimdilik bıraktım rüya görmeye devam etsin yakında uyandırırım ben onu :busted_cop:
:olmaz :olmaz :olmaz :poke: :poke: :nargile: :nargile: :nargile: Uzaktan izliyorum @Necmi abi

Çevrimdışı BlackEagle1989

bu gece uyku tutmadi... oylesine canli yayini izliyorum.. ruh halim suan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu gece uyku tutmadi... oylesine canli yayini izliyorum.. ruh halim suan
Aynen abi uyku muyku yok.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kötü bir hafta geçirdik.. İyi geceler forum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Gece Maçın uzuntusu ve Gerginligiyle olanlardan Oturu @Çağrı Abi ve beşiktaşarena ekibi ve üyelerinden ozur dilerim ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doctore

günaydın BEŞİKTAŞ. inadına BEŞİKTAŞ. iyi günde BEŞİKTAŞ. kötü günde BEŞİKTAŞ. yense de BEŞİKTAŞ. yenilse de BEŞİKTAŞ... BİZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK...  :steamed: :steamed: :steamed:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı erzurum1903

bir gün bu stat bitecek ama erken ama geç onbinlerce insan önce açılış heyecanı yaşayacak, sonra ilk maç kimle olacak heyecanı, ilk golü kim atacak heyacanı, ilk golü kimden yiyecez heyecanı, ilk galibiyet, ilk mağlubiyet derken bir bakmışız ki statla bütünleştik, ne güzel günlerimiz olacak bu statta, belki ilk göz yaşımız burada akacak hem sevinçten hem üzüntüden, yükseliyor Şeref Bey ve yükselirken onu bekleyen milyonlar ve orada sahaya çıkmak için can atan olcaylar, gökhanlar, veliler, kerimler. Şeref Bey yükseliyor şerefiyle, şanıyla, onuruyla yükseliyor, daha nice şerefli ikincilikler için yükseliyor, daha nice şampiyonluklar için yükseliyor, daha nice umutlar, nice sevinçler, nice göz yaşları için yükseliyor, dost dediklerimizin kahpeliklerine inat yükseliyor, Beşiktaş düştü artık kalkamaz diyenlere inat yükseliyor, Edirneden Ardahana kadar belkide görmek  ömrü boyunca hiç nasip olmayacak insanların duasıyla yükseliyor, bir gün, gün doğdu hep uyandık marşıyla stada yürüyeceğimiz günün hatırı için yüksel şeref bey. herkese günaydın.

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın arkadaşlar. Güzel bir gün güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Yüzler asılmasın lütfen. Şuan içinde bulunduğumuz durumda ne hoca, ne futbolcu, ne de Başkan değişir. O yüzden kimse sabote etmesin. Başka Beşiktaş yok! Gerekirse eğer sezon sonu gereken yapılır...
Şampiyonluk inan çok yakın haydi bastır Beşiktaşım...

Havaların düzelmesi ile inşaatımızda hızlanacak inşallah... Hafta sonu yanından geçtim etrafını bir turladım çok özlemişiz be abi...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

günaydın forumda çok casvetli bi hava var gibi atalım şunu üzerimizden şu 2 haftalık milli takım arasını iyi değerlendirise takımımız hala şampiyonlukta çok büyük iddamız var

Çevrimdışı Factatum

BİZ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK...  :steamed: :steamed: :steamed:

Bu mentalite yüzünden üç büyükten, üçüncü büyüğe evrildik. Bursasporlulular da, Kasımpaşasporlular da bu şekilde teselli buluyor.

Bu söyleme katılmasam da destek kısmına sonuna kadar katılıyorum. İyi günde kötü günde hep Beşiktaş.   

Çevrimdışı yldrmaydn

bu çatı halatları üst bilezik birleşmeden takılabiliyor mu? şu monte edilenlerin halatları taksak zaman kazanırdık..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın forum ahalisi.

10 sayfa geriden geldim. :nerd:

Kule vinç sökülmüş, 2 çatı kirişi daha takılmış ve 2 tanesinin daha yeri hazır gibi.

ancak numaralı alt kat prekastlar hala bitmemiş. Cumartesi günü yağmur nedeniyle prekast takılmadı galiba?

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın iyi haftalar, ne can sıkıcı bir haftaydı çok şükür geride kaldı. Mevlana'nın sözüyle dün dünde kaldı cancağızım şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Benim şampiyon olacağımıza inancım tam lig şimdi başlıyor,artık Avrupa maçlarımız yok tamamen lige odaklanıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stad da gerçekten güzel gelişmeler olmuş demek ki moral bozmaya gerek yok,ekimde yeni stadımızdayız artık, bundan geri dönüşü yok çatı gerdirmede istenmeyen durumlar söz konusu olmazsa inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Evt artık stada dönelim suan prekast isleri devam ediyor kirislerden eski aciga dogru olan tarafa yerlestirmisler dun yoktu yeni aciga dogru olan tarafada konabilir belki ayrica otoparktada isler suruyor yeni haftada islerimiz hizlansinda su haftayi bi unutalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 11:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dun Gece Maçın uzuntusu ve Gerginligiyle olanlardan Oturu @Çağrı Abi ve beşiktaşarena ekibi ve üyelerinden ozur dilerim ..

Uyku herkese iyi gelmiş sanırım. Sıkıntı yok Emre.

Günaydın herkese.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

4. katı kirişi de takılmış ama güvenlik ağı koymamışlar bu sefer altına.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Çevrimdışı cisse557

Tribün çıkışları çok geniş görünüyor. Hafif daraltılamaz mıydı?

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

22 Aralık 2014 - 22 Mart 2015 ( 3 Aylık Genel Değişim )

Değişimi görüp mutlu olmak istedim. Yapmışken burayada atıyım dedim. Herkese hayırlı günler.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA