Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696621 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

3 monteli 1 montesiz kiriş oldu bunlar toplamda kaç tane olacak acaba  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

3 monteli 1 montesiz kiriş oldu bunlar toplamda kaç tane olacak acaba  :alala:
25 30 tane diye tahmin ediyorum belki fazla bile söylemişimdir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

25 30 tane diye tahmin ediyorum belki fazla bile söylemişimdir  :biggrinking:

eğer hepsi bu şekilde 2 aralık uzunluğunda olacaksa 41 adet gerekiyor

Çevrimdışı TØLGA

köşelerde ufalmalar olur diye tahmin ediyorum ben ovallikten dolayı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

artık iş fabrikanın parçaları üretip sevketmesine kaldı geldikten sonra hızlıca takılıyor

Çevrimdışı TØLGA

artık iş fabrikanın parçaları üretip sevketmesine kaldı geldikten sonra hızlıca takılıyor
eşşek değildirler heralde üretmişlerdir parçaları birde onların keyfini beklemeyelim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

eşşek değildirler heralde üretmişlerdir parçaları birde onların keyfini beklemeyelim  :biggrinking:
Bunlar yurt dışından değil mi yahu.  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Bunlar yurt dışından değil mi yahu.  :alala:
çatı parçaları mı evet abi fransa yanılmıyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ekesicil

bu takim bir projedir, projenin planlamasindayiz daha. bu stat'da projenin baslangicidir.

bit artik bit

Çevrimdışı Efe

şuan 6 tane kiriş monte olmuş durumda her bir kolona 1 kiriş denk gelecek şekilde oluyor diğerleride öyle olacaktır montajı yapılan 6 tane 3 tane değil dönüş bölümlerini nasıl yapacaklaro önemli sayı o zaman ortaya çıkar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu takım böyle bir stadı haketmiyor.

büyük beşiktaş taraftarı ve mazisi hak ediyor ama bu takım bu sene var geleceksene kişiler değişir giden gelen olur ama beşiktaş ve bizler kalıcıyız ömrümüzün yettiği sürece tabi 100 yıllık bir yapı yapıldı beşiktaşın geleceği kurtarıldı sinirle bu tarz konuşmalar normaldir. :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence 80 i aşar faruk köşeler bunun yarısı şekilinde döner her kolona 1 kiriş hesaplamalarıma göre tabi sadece tahminim benim yoksa kavisi vermezler gibi geliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Numarlidaki sari vinçin isi bitti diyebiliriz, oradaki perde çoktan bitti, acaba rampaya yardim ediyormu ? Yoksa hemen kalksin.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar futbol başlıkları varken neden stat başlığında maç kritiği yapıyorsunuz ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar http://besiktasarena.com/mac-gunu/21-hafta-fenerbahce-besiktas/msg203290/?topicseen#msg203290 gelin burda tartisin Fenerbahce macini. Tamam konu disilara karismayacagiz dedik ama, konu basligi olan alanlarda tartisin lutfen

Çevrimdışı ekesicil

bu takim projedir diyorum stat'da projenin baslangicidir diyorum

siliniyor iyimis

Çevrimiçi murat

siliniyor iyimis
sana özel bir durum değil bizimde bu şekildeki mesajlarımız siliniyor.çünkü buradan konu bir açılıyor sonra bütün mesajlar siliniyor.

Çevrimdışı TØLGA

siliniyor iyimis
alışırsın zamanla ben alıştım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

siliniyor iyimis
kusura bakma yanlışlıkla silinmiştir geri aldım @ekesicil
biraz önce ben konu dışıları siliyordum yanlışlıkla silmiş olabilirim farkında değilim

Çevrimdışı ekesicil

biraz önce ben konu dışıları siliyordum yanlışlıkla silmiş olabilirim farkında değilim

önemli degil necmi abi  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi @ALI RIZA nın görevini sen devraldın demek :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

önemli degil necmi abi  :tabe:
önemli kardeşim bizde hata yapabiliyoruz sizlerinde tepkinizi göstermeniz lazım bu konuda yaptığın gibi buraya her yazı emekle yazılıyor bir Beşiktaşlı kardeşimizin düşüncesidir mesaj silmeye çok üzülüyorum ama buna mecbur kalıyoruz aslında arkadaşlar biraz konulara özen gösterse bizide bu zor duruma sokmasa çok daha iyi olacak @ekesicil

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi @ALI RIZA nın görevini sen devraldın demek :D
:bandit: :bandit: @ALI RIZA  astı işleri daha stadın şokundan çıkamadı şimdilik bıraktım rüya görmeye devam etsin yakında uyandırırım ben onu :busted_cop: