Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Şuan kapalı orta kısıma takılan çatı kirişlerinin her biri yaklaşık 16,8 metre

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı src35

hocam ilk parçanın sağına ve soluna olmak üzere iki parça takılmış
ilk başta uzaktan ve yandan görünce 1 parça sandım ben ama 2 taneymiş
sağına ve soluna yine iskeleler konulmuş 2 tane daha konulabilir durumda
peki bu iskeleler, çatı kirişleri tüm stadı çepeçevre sarana kadar duracak mı destekler biçimde?

Çevrimdışı FARUK

Prekast takildimi hic?

evet numaralı altın eski açık kenarı tamamlandı
soldan 2. çıkış kapısı kenarına L şeklindeki küçük olandan yerleştirildi
şuan çalışma devam ediyor

Çevrimdışı ekesicil

evet numaralı altın eski açık kenarı tamamlandı
soldan 2. çıkış kapısı kenarına L şeklindeki küçük olandan yerleştirildi
şuan çalışma devam ediyor

Gercektenmi ya hic fark etmedim sabah baktigimda ve simdi baktigimda hic fark göremedim

Çevrimdışı FARUK

Gercektenmi ya hic fark etmedim sabah baktigimda ve simdi baktigimda hic fark göremedim

evet eski açık kenarında en üstte 1 tane eksik olan konuldu
çıkış kapısı kenarındakilerden ilk konulan L şeklinde olduğundan pek farkedilmiyor

Çevrimdışı ekesicil

evet eski açık kenarında en üstte 1 tane eksik olan konuldu
çıkış kapısı kenarındakilerden ilk konulan L şeklinde olduğundan pek farkedilmiyor

:ok: tesekkürler

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 14:26:37 Altuğ ]

Çevrimdışı Melekcik

bir daha  bahsetsin ben kaçırmışım o olayı   :evillol:
@Melekcik
bahsederken buralarda olacaktın @Tolga neyse zaten rahmi beyi Beşiktaş ailesi olarak seviyoruz beğenerek izliyoruz gereğini yapacak eurolugue de olucaz inşallah  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Çatı kirişleri konulmuş

cati kirisleri konulmus bide iskeleler konulmus harika
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

peki bu iskeleler, çatı kirişleri tüm stadı çepeçevre sarana kadar duracak mı destekler biçimde?
cati havaya kalkana durur onlar cati kalktiktan sonra sokulurler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Bu güne kadar verdiği emekler için teşekkür ederiz ama artık vedalaşma zamanı  :halay:

Çevrimdışı serti67

cati kirisleri konulmus bide iskeleler konulmus harika
ya efe su yenı acık arkada bırakılan fılzızlerle ılgılı bı acıklama yapılmadı nası bıse olcak bızım otapark kısmından kesıntımı oldu nası bı yol olucak ordan yokmu cızım felan bılgı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BlackEagle1989

evett bir vinc gitti sira digerlerinde.. :sevinc su kameraya bir besiktas sapkasi mi katsak gunesden bisey gozukmuyor  :lol:

Çevrimdışı keremd

inşallah en yakın zamanda yeni açıktaki tüm prekastlar tamamlanmış olur. şu yamaları yapsalarda gözümüze batmasa..

Çevrimdışı ozan062

Lisanslı ürün alma vs. katılıyorum, haklısın. Benim söylemek istediğim örgütlü taraftar gruplarının takımı itmesi konusundaydı. Bu takım buraya taraftar sayesinde gelmedi. Takım sürekli potada kaldı, taraftar sonradan buna katıldı. Hatta esas Ankara seyircisi sahip çıktı, Konya sahip çıktı, biz İstanbul'da çıkmadık. Bu kadar. Onun dışında şu an hesap sorma dönemi değil, lig biter tabelaya bakılır. Şu an sahip çıkma, takımı itme zamanı. Neyse ki akşam twitter'da gördüm, yarın Saraçoğlu'na uğurlama yapılacak. Fb nin galibiyetten başka şansı yok. Biraz moral biraz şansla 3 puan bize çok yakın. Çok net hissediyorum. Ama üstümüzdeki şu negatif elektriği bi atalım. Kadıköydeki maçlardaki galibiyetlerde 18-17 öndeyiz. Yarın inşallah 19-17 olsun, bu sene de yıllardır biriken tüm hesapları kapatma yılı olsun.

haklısın hocam işte anlık tepkiler, inan insan cok cabuk etki altına giriyor işte bizde boyleyiz düzelmez hic ihtimal vermiyorum:(((
@pascal26
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

2016 sonu gibi şu an ama mali durum el verirse sonuçta stat yapıldı bakalım.

tamam işte seçim için güzel bir arguman..tebrikler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

Yeniaçık-kapalı köşedeki Vinç bence hiç gitmesin o vinci siyah-beyaza boyayıp her türlü Show Amaçlı kullanılabilir;)
Buda bi fikir ;)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Liverpool-Manchester United maçını izliyorum. Eğer bizim ilk sıralar, Anfield'daki gibi olucaksa çok fena olur çok :super:
Bide ayakta olucak taraftarlar, bunlar gibi oturmuycak. Taç atanın ensesine tokat falan gelirse şaşırmamak lazım bizim statta :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Yeniaçık-kapalı köşedeki Vinç bence hiç gitmesin o vinci siyah-beyaza boyayıp her türlü Show Amaçlı kullanılabilir;)
Buda bi fikir ;)

Abi Ankara'da Çankaya otelin tepesindeki gibi şehre simge bile olabilir  :D

Çevrimdışı Türkay

Liverpool-Manchester United maçını izliyorum. Eğer bizim ilk sıralar, Anfield'daki gibi olucaksa çok fena olur çok :super:
Bide ayakta olucak taraftarlar, bunlar gibi oturmuycak. Taç atanın ensesine tokat falan gelirse şaşırmamak lazım bizim statta :D

Vodafone Arena da korner kullanan rakip oyuncunun işi baya zor olacak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena da korner kullanan rakip oyuncunun işi baya zor olacak  :bandit:
Rakip oyuncular çok korkacak çok..
Düşünsene, tribün alt katları sahaya çok yakın. Üst katlar resmen sahanın üzerinde. Taraftar hemen ensende olacak. Ben korktum valla, oyuncular napsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Rakip oyuncular çok korkacak çok..
Düşünsene, tribün alt katları sahaya çok yakın. Üst katlar resmen sahanın üzerinde. Taraftar hemen ensende olacak. Ben korktum valla, oyuncular napsın :D

Emre Volkan Melo Vodafone Arena'ya gelmek istemeyecekler  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler