Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Evt yarin 9 da istanbuldayim bu sefer erken geliyorum  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

sabah yeniaçığın arkasından içeri yeni prekst geldi abi onları taşıyordu içeri ne kadar sürdü bilmiyorum
teşekkürler kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 18:30:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilindiği üzere Schalke 04 Gelsenkirchen şehrinin takımı.

Madencilerin yoğunlukla yaşadığı kısımda kurulmuş ve madencilerin takımı olarak geçiyor ambleminde de mevcut hatta.

Bu da stadın sahaya çıkış tüneli.

Biraz yaratıcılıkla güzel bir şeyler üretmeliyiz. Güzellik detaylarda gizli.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

beklenen açıklama . brügge maçı bileleri tükenmiştir ....resmi site....

Yeni açık alt numaralı tarafı prekast mı kırık yanlış mı gördüm :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Deniz

Yeter ki 29 ekimde acilsin ben 1 senedir 29 ekim diyorum ve bu tarihte acilmasi benim icin basarisizlik degil basaridir.cok zor sartlarda yaptik stadi bu kadar sarkma tolere edilebilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dlcs

:halay:
hacı bildin be tarihi helal sana  :ok:

Avatardakı foto ne oyle ya. Elım ayagım tıtredı, kım yapmıs bunu

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Arkadaşlar farkındalık yaratsın diye buraya yazıyorum..Forum ekibi olarak kendi yaptığımız bir marşı, maç günü; maç öncesi, stat dışında, besiktasarena.com ekibi olarak hep birlikte söyleyip sosyal mecrada paylaşsak nasıl olur..hem de yeni bir tezahürat kazandırmış oluruz belki takımımıza

Çevrimdışı A_Aydin

:halay:

Avatardakı foto ne oyle ya. Elım ayagım tıtredı, kım yapmıs bunu
Onları forumdan henry gale isimli arkadaş çizmiş.Daha başka versiyonları da var.hepsi birbirinden muhteşem @dlcs
Diğerlerine buradan bakabilirsin.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2015, 20:35:42 A_Aydin ]

Çevrimdışı Batu K.çetin

paletli vinç 9 adet prekast taşımış yeni açıktan içeriye.Kerem Fırat'ın fotolarında görülüyor.Bu arada @keremfıarat'a bu güzel fotolar için teşekkür ediyoruz...

Çevrimdışı BlackEagle26

Vaybe 50 .000 i geçse iyi dediğimiz brugge maçı biletlerı de bitti  :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar farkındalık yaratsın diye buraya yazıyorum..Forum ekibi olarak kendi yaptığımız bir marşı, maç günü; maç öncesi, stat dışında, besiktasarena.com ekibi olarak hep birlikte söyleyip sosyal mecrada paylaşsak nasıl olur..hem de yeni bir tezahürat kazandırmış oluruz belki takımımıza
Güzel fikir... @Altuğ bizim video fikrine bir değişik yaklaşım. Her ikisi de olabilir.

Çevrimiçi murat

Güzel fikir... @Altuğ bizim video fikrine bir değişik yaklaşım. Her ikisi de olabilir.
bununla ilgilibir fikrim vardı ama geri dönüş olmadı.@Serkan7738 i mi denesek :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Fikri olgunlaştıralım Fatih bize bi montaj yapan eleman bulur süper olur

Çevrimdışı Serkan7738

bununla ilgilibir fikrim vardı ama geri dönüş olmadı.@Serkan7738 i mi denesek :D

Hayırdır Abi @MURAT  :icool:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Aslında ufak bir çalışma yapmıştım arkadaşlar..Arzu ederseniz paylaşabilirim

Çevrimiçi murat

Aslında ufak bir çalışma yapmıştım arkadaşlar..Arzu ederseniz paylaşabilirim
paylaş tabiki.