Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698391 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Ertem Şener Ve Sinan Engin Koyu Fenerlimi :alala: :alala:
Sinan Engin den bir çık kişi memnun değil ama O Küfür yasak Programda Beşiktaşı Sinan engin ve Ertem Şener Kolluyor , Ahmet Çakar a Abdulkerime Ve ROK a karşı !! Ayrıca Ertem Şenerİn Siyasi Goruşunu Sevmesemde Çok İyi Bir Beşiktaşlıdır @sallapati
Sinan Engin Koyu Fenerli değilde de koyu mafya taraftarı ... :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

zaten sallapati siyasi görüşlerinden dolayı fenerli diyo diyo
sinan enginin ne siyasi görüşü olacak Allahı seversen...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

kayseri erciyes maçında da tribünden küfürlü tezahurat yapıldı yanlız baya bir tepki vardı hatta islıklarla susturulmaya çalışıldı.. @yigitcan1903 bi ara baktım baya bir küfür edenlere kızıyodu

Çevrimdışı Serbestilker

KONU DIŞI AMA ÇOK ONEMLİ...

BAŞAKŞEHİR MAÇIMIZ YİNE SEYİRCİSİZ..

SIRF ŞU APTAL TEZAHÜRAT YÜZÜNDEN LİGİN KALAN 5 HAFTASINDA DA TRİBÜNÜMÜZ KAPANACAK..

KOY.. A.. KOY... A.. KOY ŞU G.TVEREN ..A

BU B.KTAN TEZAHURATI YAPMASAK OLMUYOR MU..

Katılıyorum. Ama şöle de bişey var bu tezahüratın söylenmesi kadar bunun küfürlü tezahürat olarak sayılıp her maçta ceza almamız da bir o kadar saçma. Milletin yaptığı aleni şekilde toplu küfürlerin ve hatta futbolcularının küfürlerinin kayıtlara bile geçmediğini düşünürsek her zaman olduğu gibi bunda da çifte standartın kralı var. Ama tabi dediğim gibi bizim de ısrarla söylememiz çok saçma engel olmamız lazım

HERİFLER ZATEN PUSUDA BEKLİYOR
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı cingoz

bi de şu liverpool maçında yapılan;
F.ck you F.ck you F.ck you Liverpoool
Liverpool liverpool f.ck you Liverpool

tezahuratı vardı. Ceza yicez diye ödüm o kadar patladıydı ki o maçta

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

zaten bu küfür etmek nedir anlamıyom sıkıyosa o küfür ettiğin kişiyle karşı karşıyayken kimse yokken küfür et

Çevrimdışı Deniz

KONU DIŞI AMA ÇOK ONEMLİ...

BAŞAKŞEHİR MAÇIMIZ YİNE SEYİRCİSİZ..

SIRF ŞU APTAL TEZAHÜRAT YÜZÜNDEN LİGİN KALAN 5 HAFTASINDA DA TRİBÜNÜMÜZ KAPANACAK..

KOY.. A.. KOY... A.. KOY ŞU G.TVEREN ..A

BU B.KTAN TEZAHURATI YAPMASAK OLMUYOR MU..

HERİFLER ZATEN PUSUDA BEKLİYOR
Forzada 2 aydır konusu var 26 sayfa yorum yazılmış,herkes tezahurata karşı ama her maç söyleniyor benim aklım almıyor.Bu tezahuratı söyleyen Beşiktaşa ihanet ediyor!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

EKLEME YAPMAK İSTEYEN YAZSIN.. BEN EN YAYGIN SÖYLENENLERİ YAZDIM... BU KAĞITTAN 15.000 ADET BASTIRSAK HARİKA OLUR

BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARINA

Bu sezon Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 4 kez para cezası ve 1 maç tribün kapatma cezası  almış bulunuyoruz.
Bundan sonraki her maçtaki kötü tezahüratta tribünlerimiz  kapanacaktır.
Ligin kalan 10 haftasında sahamızda oynayacağımız 5 adet maçta aşağıda yazılı tezahüratların söylenmesi bize her maç tribün kapatma olarak geri dönecektir.

Şampiyon olmak istiyorsak tribünlerde aşağıdaki  tezahüratları söylememeliyiz..

1.    Oley Oley Oley.. Beşiktaşım oley oley..
K*y şu rakip takıma K*y şu rakip takıma..
Koy şu G*tveren rakip takıma İnşallah

2.    İki geliyor iki – S*icem böyle işi

3.    Parayla Şampiyonluk ne kadar kolay- Ş*refsizsin G*latasaray
            Vahap Beyaz- Ahmet Çakar - Ş*refsizsin G*latasaray

4.    Burası Beşiktaş alayına gider – Uğraşma bizimle g.t oğlanı Fener...

5.   Laralaralaralay... Koyduk mu..

Çevrimdışı sukremin

EKLEME YAPMAK İSTEYEN YAZSIN.. BEN EN YAYGIN SÖYLENENLERİ YAZDIM... BU KAĞITTAN 15.000 ADET BASTIRSAK HARİKA OLUR

Bu sezon Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 4 kez para cezası ve 1 maç tribün kapatma cezası  almış bulunuyoruz.
Ligin kalan 10 haftasında sahamızda oynayacağımız 5 adet maçta aşağıda yazılı tezahüratların söylenmesi bize her maç tribün kapatma olarak geri dönecektir.

y...... ye fener e fenere opera söylemesi çok zevkli ama bunuda unutmayalım
Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı KUMANOVALI

birde en tilt olduğum

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR
BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR ........DUR..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Sedat_BJK

Koymak kelimesinin bu ulkede kufur statusune sokulup ceza verilmesine aklim ermiyor. Aksamdan sabaha sabahtan aksama hepimiz birseyler koyup duruyoruz. Koymak kelimesinin basina baska bir kelime eklersen kufur olabilir ama mesala laralaralaralay koyduk mu (cay).. koymadiniz derler.. git evinde ic ozaman der gondeririz..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.

Koymak kelimesinin bu ulkede kufur statusune sokulup ceza verilmesine aklim ermiyor. Aksamdan sabaha sabahtan aksama hepimiz birseyler koyup duruyoruz. Koymak kelimesinin basina baska bir kelime eklersen kufur olabilir ama mesala laralaralaralay koyduk mu (cay).. koymadiniz derler.. git evinde ic ozaman der gondeririz..

Hala günlük hayatımızda kullanırız "Kalkmışken bana da bi çay koy" diye  :evillol: 

budamı küfür??

Çevrimdışı yigitcan1903

Eğleniyor olabiliriz ama Beşiktaş'a zarar veren eylemden kaçacaksın
"E benim hoşuma gidiyo"
E güzel kardeşim tribünü kapattırıyosun
Küfür etme demiyorum,koro halinde etme
Dışarda kimseye karışmam ama niye zararı Beşiktaş çeksin
Paradan ziyade bu takım taraftarıyla oynar,senelerdir öğrenemedik mi bunu?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

birde en tilt olduğum

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR
BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR ........DUR..

Aynen abi adamın kardeşi  fenerli  yada  gs li olabilmesi kadar dogal bi durum yok o tezehurat neye dayanarak yapılmıştır ne aşagılık bi tezruhattır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğleniyor olabiliriz ama Beşiktaş'a zarar veren eylemden kaçacaksın
"E benim hoşuma gidiyo"
E güzel kardeşim tribünü kapattırıyosun
Küfür etme demiyorum,koro halinde etme
Dışarda kimseye karışmam ama niye zararı Beşiktaş çeksin
Paradan ziyade bu takım taraftarıyla oynar,senelerdir öğrenemedik mi bunu?

Balıkesir macında  tribünlerin yarısı yoktu belki full olsa  o puan kaybına  ugramazdık suanda en yakın  rakipe 4 puan fark  yapmış olurduk  kardeşim  en düz mantıklar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bizim toplum olarak agzimiz cok pis. Haliyle tribune yansiyor. Bacak kadar cocuklarin agzindan cikan kelimelerden ben utaniyorum. Cocugumu parka felan goturmez oldum. Kimden ogreniyorlar, babadan amcadan dayidan. Lafimizin oznesi tumleci noktasi kufur olmus.. sosyologlarin el atmasi gereken bir durum. Yoksa hangi bilim, hangi din kufuru hakli gorur ama biz toplum olarak hepsinden uzagiz.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 17 Mart 2015 (13:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Tolga

O küfür edenleri tek tek bulup bir daha stada sokmayacaksın bak bakalım statlarda bir daha küfür edilebiliyor mu.

Bu Passo sözde bunun için çıkartılmadı mı madem öyle o zaman ortaya çıkarsınlar küfür edenleri niye çıkartmıyorlar.

Saçmalığa bakın benim yanımdaki şahıs küfür ediyor diye ben de maça gidemiyorum böyle birşey olabilir mi ne anladım ben bu işten o zaman.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O küfür edenleri tek tek bulup bir daha stada sokmayacaksın bak bakalım statlarda bir daha küfür edilebiliyor mu.

Bu Passo sözde bunun için çıkartılmadı mı madem öyle o zaman ortaya çıkarsınlar küfür edenleri niye çıkartmıyorlar.

Saçmalığa bakın benim yanımdaki şahıs küfür ediyor diye ben de maça gidemiyorum böyle birşey olabilir mi ne anladım ben bu işten o zaman.
Saçmalık tamamen.. :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 14:19:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
amigo niye susturmaz bu tezahüratları.
bir el hareketi bir sus işaretiyle küfürlü tezahürat kesilir.
kayseri maçında kapalı küfürlü tezahürat yaptı bir dakika boyu diğer tribünler ıslıkladı ne fayda ceza geldi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cisse557

Küfürü sadece kombinelilerin çokluğu yok eder. Kombinesi olup da küfür eden birey rasyonel değildir ona da birey denmez. Seneye yeni statta 25 bin kombineli olursa saha kapanma olayı son bulur.

Çevrimdışı sallapati

ARTIK HER MAÇ TRİBÜNLERİMİZ KAPANABİLİR...
TFF YE 250.000 TL ÖDEYECEĞİMİZE BROŞÜR BASTIRSA YÖNETİM ÇOK MU ZOR OLUR?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık