Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Gördüğum bi ruyayi soylim 600 prekast kaldi :)  :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

Prekastların Hızı Ne durumda @keremfrat1 , Tahmini ne kadar Prekast takıldı bugun :alala:
Iyi gidiyo malzeme geldi yeni acikta fotolarda gorunur :)

Çevrimdışı ZEKI

Gördüğum bi ruyayi soylim 600 prekast kaldi :)  :bandit:
Stadta olman guzel olmus fotolar icin simdiden tesekkurler

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Çalışmalar çok hızlı ve çok güzel gidiyor böyle giderse 10 güne prekastlar biter sonra nisan sonunda  çatı iş takvimi devreye girer çatı kolonları takılır mayıs haziran çatı kirişleri ve halatlar takılır temmuz sonu çatı kalkar havaya ağustos ta çim siparişi verilir ve eylül de sıra gelir koltuklara ve sonra biraz ince işçilik derken bir bakmışız stad bitmiş... :ishock: :halay: :ishock: 

Çevrimdışı ALI RIZA

Seni karşılayacak olanlara söyle seni getirsinler bizim ofise  :lol:
@Altuğ çok iyi temizlik yaarım    :kop: :kop:
Ekip sağlam geliyor  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı sallapati

KONU DIŞI AMA ÇOK ONEMLİ...

BAŞAKŞEHİR MAÇIMIZ YİNE SEYİRCİSİZ..

SIRF ŞU APTAL TEZAHÜRAT YÜZÜNDEN LİGİN KALAN 5 HAFTASINDA DA TRİBÜNÜMÜZ KAPANACAK..

KOY.. A.. KOY... A.. KOY ŞU G.TVEREN ..A

BU B.KTAN TEZAHURATI YAPMASAK OLMUYOR MU..

HERİFLER ZATEN PUSUDA BEKLİYOR

Çevrimdışı sallapati

DİSİPLİNE SEVK EDİLEN 2 TAKIM VAR..
BİRİ BEŞİKTAŞ..

DİĞERİ DE

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPSANA DİYE BAĞIRAN G.BİRLİĞİ

ALLAH BLANIZI VRSİN ŞERE.SİZLER

Çevrimdışı sallapati

kendi adıma savaş açıyorum bu tezahüratla

koy rakip takıma koy rakip takıma.. koy şu g.veren rakip takım a İNŞALLAH...

SÖYLEME SÖYLETME YETER BE

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[quote author :kop:=sallapati link=topic=1159.msg198660#msg198660 date=1426588020]
KONU DIŞI AMA ÇOK ONEMLİ...

BAŞAKŞEHİR MAÇIMIZ YİNE SEYİRCİSİZ..

SIRF ŞU APTAL TEZAHÜRAT YÜZÜNDEN LİGİN KALAN 5 HAFTASINDA DA TRİBÜNÜMÜZ KAPANACAK..

KOY.. A.. KOY... A.. KOY ŞU G.TVEREN ..A

BU B.KTAN TEZAHURATI YAPMASAK OLMUYOR MU..

HERİFLER ZATEN PUSUDA BEKLİYOR
[/quote]  Birde Şu 2 Gelsin 2 , 2 Gelsin 2iiiiii S..k...m böyle İşi diye Aptalca bir tezahürat daha var , Her Maç Şu Hiç Bir Anlamı olmayan 2 Tezahürat yüzünden her hafta PFDK lık olup ceza yiyoruz :akuma: :akuma: Takım Şampiyonluga Gidiyor Şu Aptalca Tezahuratların onune geçmemiz Lazım artık :iscrewy:
Bari Küfür Ediyorsunuz Adam gibi edin !! Saçma Sapan Hiç bir anlamı olmayan Kufurlu tezahürat dan Ceza yiyoruz ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

kendi adıma savaş açıyorum bu tezahüratla

koy rakip takıma koy rakip takıma.. koy şu g.veren rakip takım a İNŞALLAH...

SÖYLEME SÖYLETME YETER BE
herkes, her yere yazsın bunu ,mümkün olduğu kadar herkesin duymasını sağlayalım,gerçektende yeter artık .hala bu tezahüratı yapanlardan şüpheleniyorum artık .

Çevrimdışı sallapati

SAÇMA GELECEK AMA..
yönetim kağıt bastırsın 20.000 adet.. söylenmeyecek tezahüratlar diyerek..
çünkü artık 5. olduğundan her hafta kapanma riski var tribünlerin...

Şampiyonluk için 5 kritik iç saha maçı kaldı...

Çevrimdışı sallapati

herkes, her yere yazsın bunu ,mümkün olduğu kadar herkesin duymasını sağlayalım,gerçektende yeter artık .hala bu tezahüratı yapanlardan şüpheleniyorum artık .

AYNEN AHMET ABİ.. 20-30 BİN KAĞIT BASILIP BAŞAKŞEHİR MAÇINDA HERKESE VERİLMELİ.. DİREK ÜZERİNE YAZACAKSIN

KOY ŞU ..VEREN RAKİP TAKIMA
S.CEM BOYLE İŞİ
VS TEZAHÜRATLAR SÖYLENMESİN DİYEREK..

BEN DE SAÇMA BULUYORUM BU UYGULAMALARI AMA ...5 HAFTA AYIYA DAYI DEMELİYİZ.

Çevrimdışı ahmet türker

AYNEN AHMET ABİ.. 20-30 BİN KAĞIT BASILIP BAŞAKŞEHİR MAÇINDA HERKESE VERİLMELİ.. DİREK ÜZERİNE YAZACAKSIN

KOY ŞU ..VEREN RAKİP TAKIMA
S.CEM BOYLE İŞİ
VS TEZAHÜRATLAR SÖYLENMESİN DİYEREK..

BEN DE SAÇMA BULUYORUM BU UYGULAMALARI AMA ...5 HAFTA AYIYA DAYI DEMELİYİZ.
çok iyi fikir ,bıktık artık ceza yemekten .

Çevrimdışı sallapati

çok iyi fikir ,bıktık artık ceza yemekten .

GİŞELERE 1ER ADAM KOYUP GİREN HERKESE KAĞIT DAĞITILMALI..

AMA KAĞIDA KÜFÜR ETMEYİN YAZILMAMALI.

TEK TEK YASAKLI TEZAHÜRATLAR YAZILMALI Kİ MİLLETİN KAFASINA GİRSİN

Çevrimdışı ugurkartalizma

Sanki hiç çalışma olmuyo stadda sabahtan beri  :bawling:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 13:00:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
her sene kapalıya kombine alırdım her sene 6-7 maç cezadan maça gidemezdik.
bu yüzden kombine almıyorum ve benim gibi düşünen binlerce kişi olduğuna eminim.
ısrarla aynı küfürlü tezahüratları yapanlar yaptıranlar ne elde ediyorsunuz.
küfürden kapattıramazlarsa sahaya giriyorlar yine başarıyorlar.
seneye yeni statta 10 maç ceza garanti görüyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sallapati

bakın komplo teorime .. Beşiktaş 5 kere kötü tezahürattan ceza aldı.. artık her seferinde tribün kapanacak...

Beyaz TVde Ahmet Çakar Dün gereksiz yere Beşiktaşa salladı... neden derseniz...

Vahap Beyaz, Ahmet Çakar tezahüratından da ceza alıyoruz... Bunu bildikleri için kasıtlı yapıyorlar... Ertem ve Sinan Engin zaten koyu fenerlidir.. Direk küfüre davet ediyorlar bizim taraftarı @ahmet türker

Çevrimdışı sallapati

METNİ BEN YAZACAĞIM.. PARA TOPLAYIP 15.000 ADET BASTIRALIM.. FORZA DA ÜYELİĞİ OLAN VARSA İLETİŞİME GEÇSİN

Çevrimdışı ahmet türker

bakın komplo teorime .. Beşiktaş 5 kere kötü tezahürattan ceza aldı.. artık her seferinde tribün kapanacak...

Vahap Beyaz, Ahmet Çakar tezahüratından da ceza alıyoruz... Bunu bildikleri için kasıtlı yapıyorlar... Ertem ve Sinan Engin zaten koyu fenerlidir.. Direk küfüre davet ediyorlar bizim taraftarı @ahmet türker
tahriklere kapılmadan davranmak en iyisi ,küfür ederek amaçlarına hizmet etmemek lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen abi bu tezahürattan gına geldi artık. Hiçbir etkisi yok saçma sapan bi tempoda zaten :bandit: Büyük yaratıcı Beşiktaş taraftarına yakışmıyo bu kadar güzel bestelerimiz varken..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ertem Şener Ve Sinan Engin Koyu Fenerlimi :alala: :alala:
Sinan Engin den bir çık kişi memnun değil ama O Küfür yasak Programda Beşiktaşı Sinan engin ve Ertem Şener Kolluyor , Ahmet Çakar a Abdulkerime Ve ROK a karşı !! Ayrıca Ertem Şenerİn Siyasi Goruşunu Sevmesemde Çok İyi Bir Beşiktaşlıdır @sallapati
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Sanki hiç çalışma olmuyo stadda sabahtan beri  :bawling:
haksızlık ediyosun iceride hummali bir calisma var oyle geliyor calismalar gayet iyi gidiyor

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ErsinA.

hele bu tezahüratta küfürden sonra İNŞALLAH denmesine hiç anlam veremiyorum...  :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ertem Şener Ve Sinan Engin Koyu Fenerlimi :alala: :alala:
Sinan Engin den bir çık kişi memnun değil ama O Küfür yasak Programda Beşiktaşı Sinan engin ve Ertem Şener Kolluyor , Ahmet Çakar a Abdulkerime Ve ROK a karşı !! Ayrıca Ertem Şenerİn Siyasi Goruşunu Sevmesemde Çok İyi Bir Beşiktaşlıdır @sallapati
Bazen işi şova dökseler de bazen samimiyetsiz bulsam da Beşiktaşlılıklarına güveniyorum bende..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."