Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

7 çıkış kapısı var üstte bizde 5 tane... tek sayı yaparsan ortaya gelir çift sayı yaparsan orta senin olur...!
Ne kadar kötü duruyor alt tarafta bizim de çıkış kapısı var extradan...! Mimar Denen ZAT bekle geliyorum  :akuma: :akuma: :akuma:
mimardan önce biz bekliyoruz gel :sevinc

Çevrimdışı ahmet türker

Aslında Vardıktan sonrası önemli  :fkr: :fkr:
Ucakta bağırsa Pilot uyuma hakan peker ateşini yolla bana desem çalar mı yolculuk sıkıcı geçmez  :halay: :halay:
Uçağa binerken gözlemleyem pilot felan görecek miyim istek parça çalabiliyor mu diye  :kop: :kop:
iyi yolculuklar kardeşim .kazasız belasız gelir gidersin inşallah. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

mimardan önce biz bekliyoruz gel :sevinc
Sizden evvel Ben sizi bekliyor olacağım  :kop: :kop: :kop:
İlk gün alışma süreci verin  :boxin: :boxin: ondan sonra darbelere kapalı olurum  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

orta çizgiden kapalının merdivenlerini ve çıkış kapısını çerersen iyi olur . :kop:  :kop:  :kop:

içeri girince küçük dilini yutacak ne kapı kalacak ne merdiven nereye basacağını şaşıracak  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

bizim bu giris cikis kapalilari neden asiri buyuk.. emirates stadi dar oldtrafford da dar zaten cok fazla kapi yapildi keske biraz daha dar olsalardi..

Çevrimdışı Efe

bizim bu giris cikis kapalilari neden asiri buyuk.. emirates stadi dar oldtrafford da dar zaten cok fazla kapi yapildi keske biraz daha dar olsalardi..

valla hiçte büyük değil 5 çıkış kapsı koyuyorsun bide limitte tutmuşlar 3 kişi yanyana anca geçer diğerlerinde 7-8 çıkış kapısı var genelde ve büyüklük olarakta çokta fark yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Sizden evvel Ben sizi bekliyor olacağım  :kop: :kop: :kop:
İlk gün alışma süreci verin  :boxin: :boxin: ondan sonra darbelere kapalı olurum  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
mimarı görürsen çatal merdiven işini sor . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimiçi murat

osmanlı stadındaçıkış kapısı yapmayı unutmuşlar.15 dakikada itekaka zor çıkabildik.bir tehlike durumunda insanlar birbirini ezer.facia olur.

Çevrimdışı Mypatxah

Takımın Cumartesi stada geleceği doğru mu?

Çevrimdışı ALI RIZA

Takımın Cumartesi stada geleceği doğru mu?
Cumartesi mi ? benim bildiğim çarşamba  :alala: :alala:

valla hiçte büyük değil 5 çıkış kapsı koyuyorsun bide limitte tutmuşlar 3 kişi yanyana anca geçer diğerlerinde 7-8 çıkış kapısı var genelde ve büyüklük olarakta çokta fark yok

en azindan bu 2 tunelin ustunde (eski acik) yapilmis olan kapililar gereksiz geldi..

Çevrimdışı ahmet türker

en azindan bu 2 tunelin ustunde (eski acik) yapilmis olan kapililar gereksiz geldi..
mutlaka gereklidir ,hesabı kitabı yapılarak yapılmıştır ,bu stadın içine 45 bin kişi girip çıkacak ,bir aksilik olduğunda bu kapılar bile az gelebilir . görsellik insan hayatının yanında bir hiçtir ,yapılan her şey de zaten insan için yapılmakta değilmidir sevgili kardeşim.

mutlaka gereklidir ,hesabı kitabı yapılarak yapılmıştır ,bu stadın içine 45 bin kişi girip çıkacak ,bir aksilik olduğunda bu kapılar bile az gelebilir . görsellik insan hayatının yanında bir hiçtir ,yapılan her şey de zaten insan için yapılmakta değilmidir sevgili kardeşim.

Orda haklisin abi..

Çevrimdışı Mypatxah

Cumartesi mi ? benim bildiğim çarşamba  :alala: :alala:
Benim hiç bir bilgim yok abi.Bi arkadaş söyledi bana, doğru mu acaba diye sordum :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim hiç bir bilgim yok abi.Bi arkadaş söyledi bana, doğru mu acaba diye sordum :D
Doğrudur ama günü belli değil salı (bügün) yarın (çarşamba) veya Cumartesi olabilir... Cuma da olur namaz sonrasi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doğrudur ama günü belli değil salı (bügün) yarın (çarşamba) veya Cumartesi olabilir... Cuma da olur namaz sonrasi  :evillol: :evillol:
Harbiden varmı abi böyle bişey :alala: Bi ara haberlerde görmüştüm işte derbi öncesi motivasyon için stadı ziyaret edecekler falan diye ama ciddiye almamıştım :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

abi aynen o şekilde
yeşil rehber i referans alıyor uefa
ilk işlem m2 hesabıyla kapasite belirlemeyle başlıyor
sonra gereken koridor sayısı ve genişliği gerekli çıkış kapısı genişliği felan hepsi zincirleme hesaplanıyor
stat normal durumda 8dk da
acil durumda ise 6-7.5dk arasında tamamen boşaltılabilmeli

yeşil stat demek sadece doğa dostu olmak demek değil
önce insan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın bol çatı kolonlu,prekastlı gün olsun bugün :D

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin erkenden emekcilerimiz calismaya baslamislar
Gel bakalim @ALI RIZA gel.  :upto:

Çevrimdışı bnymnd

Güneş bile yeni açık bitsin diye oraya daha çok ışık saçıyo.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı beşiktaşk

bu vinçleri gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum artık

Çevrimdışı Caner

bugün yeni açıkta prekast takılacak gibi. Akşama gelmiş olduğumda umarım oh be takılmış derim. Herkese güzel günler..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence stadın mimari yapısı, duruşu ve büyüklüğü kadar stadın iç mimarisi ve çevre düzenlemesi de çok önemli. Tabi öncelik şuan maç oynanacak seviyeye getirilmesi daha sonra çevre düzenlemesi ve eksik kalan iç taraftaki çalışmalar. Umarım yetiştirmek için iç yapıda acele işlere girilmez. Çevre düzenlemesi de baştan sağma yapılmaz..

Keşke böyle olsa ama belkide olur bilemiyorum sır gibi stat yapıyoruz  :)
Keşke bilbaonun stadı gibi olsa ama dediğin gibi stadın çoğu tarafı sır. Daha doğrusu sır değilde klasik Türk taktiğiyle yapıyoruz, kervan yolda dizilir :)
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2015, 09:24:34 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı YunusEmre

Stada yeni prekastlar geldi yeni açık arkadan aktarım yapılıyor  :halay:

Çevrimdışı Altuğ