Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

san mamesin etrafını çerçeve yapmamışlar orda birsürü insanın çolugu var çogulu var çocugu var

Çevrimdışı ozan062

san mamesin etrafını çerçeve yapmamışlar orda birsürü insanın çolugu var çogulu var çocugu var

gördüğüm anda tırstım bi korku kapladı beni:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı idil

forumumuza üye bir arkadaşımızın yaptığı tasarım bunlar
resmi mercilere ulaşması kolay belki ama kabul görmesi bence zor çünkü geniş açıdan yukarıdan bakılınca bir anlam ifade ediyor
canlı yayında görünebilecek (kapalı tribün de ) tasarımlar tercih edilecektir
yeniaçıkta BJK yazması ve kapalıda kartal figürü olması gündemde

haklısın.. kocaman bir BEŞİKTAŞ JK yazısı olsaydı keşke kapalıda
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 00:07:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
haklısın.. kocaman bir BEŞİKTAŞ JK yazısı olsaydı keşke kapalıda

Bunu ben de çok istiyorum başından beri de anlamıyorum.

Kale arkasına kırmızı BJK Neyin nesi? Yaz kapalıya BEŞİKTAŞ JK Kale arkasına da yeni açığa ya kartal amblemi yap ya da atkı açan bir taraftar motifi yap çok zor işler değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Bızım stadın alt katında san manes den daha fazla sıra var yahu nasıl oluyor

Çevrimdışı Efe

taraftar sırası 24 loca sırası 3 toplam 27 sanmamesin alt katından daha fazla ama sanmames üst katta bize fark atıyor o yüzden yaklaşık 7 bin kişi daha büyük bizi 45 bine göre hesaplıyorum ben :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gördüğüm anda tırstım bi korku kapladı beni:D

kapalı üst bundan daha dik neden çatallı merdiven aypıldığını anlıyormusunuz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet Yarından Sonra Forumda Aktif olarak duramayacağım...! 17 ile 21 Mart arası İstanbulda Olma sebebiyle Forumda konu dışılar serbest  :halay: :halay:  :sevinc
Stat içinde sürekli olacagımdan dolayı foto da beklersiniz  :bandit: :bandit: Malesef Beklemeyin derim :)
Bol bol beni canlı camera da görürsünüz @bjk_mabet kaçar ben kovalarım  :kar: :kar:  :bandit: :bandit:
 :director: :director: :director: @Necmi  abi Bakalım bir fırsat olur ise resimleri ekleye bilirim...!
Özel istediğiniz yerleri bana çekinmeden söyleyin oranın resimlerini çarşamba günü eklerim siteye  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı dlcs

taraftar sırası 24 loca sırası 3 toplam 27 sanmamesin alt katından daha fazla ama sanmames üst katta bize fark atıyor o yüzden yaklaşık 7 bin kişi daha büyük bizi 45 bine göre hesaplıyorum ben :D

Ya alt daha onemlı sankı  :lol:

Ustlerde sıra durumu nasıl pekı kac sıra fazlalar?

Bır de su loca sırası ne ya ne kadar gereksız otur locanda ızle ıste bı de koltuk mu verılıyor ya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet Yarından Sonra Forumda Aktif olarak duramayacağım...! 17 ile 21 Mart arası İstanbulda Olma sebebiyle Forumda konu dışılar serbest  :halay: :halay:  :sevinc
Stat içinde sürekli olacagımdan dolayı foto da beklersiniz  :bandit: :bandit: Malesef Beklemeyin derim :)
Bol bol beni canlı camera da görürsünüz @bjk_mabet kaçar ben kovalarım  :kar: :kar:  :bandit: :bandit:
 :director: :director: :director: @Necmi  abi Bakalım bir fırsat olur ise resimleri ekleye bilirim...!
Özel istediğiniz yerleri bana çekinmeden söyleyin oranın resimlerini çarşamba günü eklerim siteye  :bandit: :bandit:
Abi yolun açık olsun öncelikle.
Taç çizgisi civarından tribünlerin dikliğini gösterecek bikaç foto çekersen tadından yenmez, zahmet olmazsa :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

san mamesin kale arkasıyla bizim yeni açık aynı büyüklükte sayılır koltuk sayısı olarak hatta sanırım bizimki bir sıra fazla ama işte diğer tribünleride öyle olunca kapasite yüksek oluyor

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Şu wc leri bi çeksene içerden orayı çok merak ediyorum  :icool: @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

söylesemmi  :utan
hadi leynn senin telefonda what saap falan yoktu değilmi  :alala: resimleri nasıl göndereceksin neyse şantiyede bulursun bir pc ama dikkat et ordaki pc ler tehlikeli yanlış şeyler gönderme :D @ALI RIZA  ha bu arada stada girdinde resim göndermesi kaldı :evillol: öyle değilmi @bjk_mabet

Çevrimdışı ahmet türker

orta çizgiden kapalının merdivenlerini ve çıkış kapısını çerersen iyi olur . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

söylesemmi  :utan
hadi leynn senin telefonda what saap falan yoktu değilmi  :alala: resimleri nasıl göndereceksin neyse şantiyede bulursun bir pc ama dikkat et ordaki pc ler tehlikeli yanlış şeyler gönderme :D @ALI RIZA  ha bu arada stada girdinde resim göndermesi kaldı :evillol: öyle değilmi @bjk_mabet
@Necmi  abi çarşamba zaten @ZEKI hocam geliyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:  :evillol: :evillol: Gerisi allah kerimdir  :super: :super: şantiyedeki Pc kullanıcları düşünsün  :ishock:
Ne söyleyeceksin merak ettim  :bandit: :bandit:
w810i ile geliyorum efsane telefon 8 yılı sizlerle kutlayacağız telefonun  :halay:
@bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :upto: :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı ALI RIZA

orta çizgiden kapalının merdivenlerini ve çıkış kapısını çerersen iyi olur . :kop:  :kop:  :kop:
@Yusuf Tekeli ve @ahmet türker  :ok: :ok: çekerim dedikleriniz...
Orta çizgi Mimar çıkış kapısı  :akuma: :akuma: Dünyada benzeri olmayan bir durum...!

Çevrimdışı Fatih

Kazasiz belasiz iyi yolculuklar kanki
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

şimdi yolculuğun kazasız belasız olması nereye kadar geçerli istanbula ayak bastığında yolculuk bitti kabul edersek kazasız belasız kısmına katılıyorum ama sonrasına söz veremem :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Yusuf Tekeli ve @ahmet türker  :ok: :ok: çekerim dedikleriniz...
Orta çizgi Mimar çıkış kapısı  :akuma: :akuma: Dünyada benzeri olmayan bir durum...!
Neymiş dünyada benzeri olmayan bir durummuş aha işte benzeri hemde tartışmasız dünyanın en iyi stadlarından biri :bandit: :bandit: birde üstüne üstlük kale arkalarınada merdiven gelmiş :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Aslında Vardıktan sonrası önemli  :fkr: :fkr:
Ucakta bağırsa Pilot uyuma hakan peker ateşini yolla bana desem çalar mı yolculuk sıkıcı geçmez  :halay: :halay:
Uçağa binerken gözlemleyem pilot felan görecek miyim istek parça çalabiliyor mu diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neymiş dünyada benzeri olmayan bir durummuş aha işte benzeri hemde tartışmasız dünyanın en iyi stadlarından biri :bandit: :bandit: birde üstüne üstlük kale arkalarınada merdiven gelmiş :kop: :kop:
:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

7 çıkış kapısı var üstte bizde 5 tane... tek sayı yaparsan ortaya gelir çift sayı yaparsan orta senin olur...!
Ne kadar kötü duruyor alt tarafta bizim de çıkış kapısı var extradan...! Mimar Denen ZAT bekle geliyorum  :akuma: :akuma: :akuma: