Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699447 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10 gün stada hiç bakmadan durabilen var mı? yurt dışına gidiyorum hoş internet olacak ama 10 gün stad orucu tutayım diyorum. tecrübe edinmiş varsa yol göstersin, biraz görmeyince ne çok değişim olmuş diyerek sevinmek istiyorum yoksa her gün her gün çok yavaş geçiyor gibi.  :biggrinking:
Bu sefer de baya bi iş olmuştur heyecanıyla açıp bi bakarsın abi,
gözle görülür bi değişiklik yok :evillol: :evillol: 10 gün çok gün ama ben 2 günde öyle olmuştum şahsen :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

10 gün stada hiç bakmadan durabilen var mı? yurt dışına gidiyorum hoş internet olacak ama 10 gün stad orucu tutayım diyorum. tecrübe edinmiş varsa yol göstersin, biraz görmeyince ne çok değişim olmuş diyerek sevinmek istiyorum yoksa her gün her gün çok yavaş geçiyor gibi.  :biggrinking:
ben yazın bunu denedim ,her gün baktığın zaman fakları farkedebiliyorsun ,10 gün bakmadığında nerede biraktığını unuttuğun için farkı pek anlayamıyorsun . ama 2-3 ay bakmazsan çok farklı geliyor .

Çevrimdışı Efe

prekast ilerlemiyor gibi görünsede iyi düzeye geldi bu aydan daha 15 günümüz var numaralı üst kat bu 15 gün içinde iyice prekastla kaplanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

1 Ay 45 gün de bir bakıyorum çok extrem birşey olmadıkça... Bitiminde projenin ne olduğunu bildiğim için pek merak etmiyorum açıkçası.. Bugün 1000 tane prekast konsa da benim açımdan değişen birşey olmuyor  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

çatı iskelelerinin yanına konan ince iskeleler orta yuvarlığı destekleyecek anlaşılan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık son tabla en geç pazar günü betonlanır kolonu betonlandı perdeler betonlanmak için bekliyor geriye kalıplar ve demirleme kaldı :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Altuğ

rica ederim :) barnebauya bi gun beraber gidelim :) @Altuğ

Kısmetse oda olur @keremfrat1 Barnebau güzel değil ama Camp Nou daha güzel

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ozan062

Bence stadın mimari yapısı, duruşu ve büyüklüğü kadar stadın iç mimarisi ve çevre düzenlemesi de çok önemli. Tabi öncelik şuan maç oynanacak seviyeye getirilmesi daha sonra çevre düzenlemesi ve eksik kalan iç taraftaki çalışmalar. Umarım yetiştirmek için iç yapıda acele işlere girilmez. Çevre düzenlemesi de baştan sağma yapılmaz..

Keşke böyle olsa ama belkide olur bilemiyorum sır gibi stat yapıyoruz  :)

hiçbir ham beton goruntusu yok
acık soyleyim bizde bunların yüzde 10 u anca yapılır imkan vermediğim için zaten sürekli gündemde tutalım diyorum baskı lazıom
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

Kısmetse oda olur @keremfrat1 Barnebau güzel değil ama Camp Nou daha güzel
ben nou campin sadece büyüklugunu yuksekligini merak ediyorum nasil görünüyor :) catisiz stad sevmem ben :) :)

Çevrimdışı Efe

evet abi :) @MURAT

kerem maça geliyor ali rıza mabette geliyor muhteşem üçlü çok değişik şeyler olabilir :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

koltuk diziliminin @ahmetx in resmindeki gibi olma ihtimali nedir  :D

güzel görünüyor ama düşük bir ihtimal bence @mactaupe

Çevrimdışı keremfrat1

kerem maça geliyor ali rıza mabette geliyor muhteşem üçlü çok değişik şeyler olabilir :lol: :lol:
:) :lol: @bjk_mabet yanimda olsun yeter :) ben koruma altina alirim abimi :) :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 23:24:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basklar ne stad yapmış be resimlerini ata ata hayran ola ola bitiremedik ama hakikaten efsane  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı idil

güzel görünüyor ama düşük bir ihtimal bence @mactaupe

neden süşük ihtimal acaba umarım mantıklı açıklamaları vardr :( böyle istiyor işte taraftar yap gitsin değil mi
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi murat

Basklar ne stad yapmış be resimlerini ata ata hayran ola ola bitiremedik ama hakikaten efsane  :D
makyaj güzel.mükemmellik detaylarda gizlidir.şahsi görüşümdür hiçbiryerde gri renkli yer görmek istemem.işi bozuyor.özellikle mamesteki siyah kullanımı çok güzel olmuş.belki elektrik masrafını arttırır ama dolaşım alanındaki kırmızı siyah uyumu mükemmel olmuş.

Çevrimiçi murat

birde ışıklandırmayı direk ışıklandırma yerine gizli ışıklandırma veya duvardaki görseller üzerinden yapılırsa yada duvar ışıklandırması şeklinde çok şık olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

birde ışıklandırmayı direk ışıklandırma yerine gizli ışıklandırma veya duvardaki görseller üzerinden yapılırsa yada duvar ışıklandırması şeklinde çok şık olur.
Bencede abi. Stadımız güzel ışıklandırmalarla birlikle parıldamalı orda :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

neden süşük ihtimal acaba umarım mantıklı açıklamaları vardr :( böyle istiyor işte taraftar yap gitsin değil mi

forumumuza üye bir arkadaşımızın yaptığı tasarım bunlar
resmi mercilere ulaşması kolay belki ama kabul görmesi bence zor çünkü geniş açıdan yukarıdan bakılınca bir anlam ifade ediyor
canlı yayında görünebilecek (kapalı tribün de ) tasarımlar tercih edilecektir
yeniaçıkta BJK yazması ve kapalıda kartal figürü olması gündemde