Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701041 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

brugge maçı için mi? @tayfun
evet,sponsor biletleri ile brugge den kalanların satışı başladı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Haldun

Allah Allah hafıza kaybına uğradım galiba  :alala:
Çim ışık tedavisi olacaksa ki bence olur , zemin ısıtmaya gerek yok.Zaten maç esnasında zemin ısıtma çalıştırılmıyor.İstanbul da sıfırın altında gün neredeyse yok .

maç esnasında değil abi maçtan önce ısıtmak lazım yoksa karla kaplanıyor stad ondan sonra dozerler çimi mahvediyor hibrit çim ne işe yarar o zaman ,hem kaldı ki sivasın eski stadında bile var zemin ısıtma

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Arkadaşa ve Kuzene aldım şimdi 2 tane doğu üst... Şükürler olsun onlar da gelebiliyor  Acayip stres yaşadık... En son doğu tribün açıldı... Neyse derin bir nefes alalım... :)

Kuzen bu sene kombine almamıştı bilete verdiği para kombine parasına yaklaştı... Bu kadar çok maça geleceğini tahmin etmiyordu...   

Stadımız bi bitsin o zaman kimse duramayacak önümüzde... Bizdeki bu aşk oldukça coştukça coşacağız...

Otopark kısmınında sonuna gelinmesiyle içerideki ince işçilik çok daha hızlı ilerleyecektir. Acele etmeyelim geç olsun güç olmasın :)
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 12:25:13 Zafer_Başkan ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

ne kadar güzel bir pazartesi inşallah haftaya pazartesi bundan daha güzel olur  :ok:
@sukremin güzel günler göreceğiz güneşli günler  :hosgeldin
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Eyüp Emir

Ben okumuyorum abi , Oyuzden Rahatım :bandit: Kuaforum ben.
ben sınava girdin sandım hayırlısı bakalım

Çevrimdışı sukremin

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı ahmetx

maç esnasında değil abi maçtan önce ısıtmak lazım yoksa karla kaplanıyor stad ondan sonra dozerler çimi mahvediyor hibrit çim ne işe yarar o zaman ,hem kaldı ki sivasın eski stadında bile var zemin ısıtma
ben o konuda emin değilim mabede sormakta fayda var. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 
Vodafone Arena 16 Mart 2015

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2015, 12:47:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben o konuda emin değilim mabede sormakta fayda var. :ok:

Ben sormuştum zamanında var demişti abi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmetx

Ben sormuştum zamanında var demişti abi :)
Teşekkürler @Çağrı ben de mabedin mesajlara bakıyordum... :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

KONU DIŞI

NTV Spor ‏@ntvspor  1 dk.1 dakika önce
SON DAKİKA: Beşiktaş'ta arka adelesinde 1. derece yırtık tespit edilen Serdar Kurtuluş, Club Brugge ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Sakatlanmasa şaşırırdık bir ma bir oyuncunun ısınırken bile sakatlanıyorlar
Opare Caner efendiyi çıkmasını engeller...! Caner yetişemez...

Çevrimdışı ahmetx

Sakatlanmasa şaşırırdık bir ma bir oyuncunun ısınırken bile sakatlanıyorlar
Opare Caner efendiyi çıkmasını engeller...! Caner yetişemez...
Umarım sakar Motta ,penaltı ve kırmızı kart problemi yaşamaz.

Çevrimdışı Efe

Biletler tukenmeye baslamis simdi baktim yarina kalmayabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Atılmamış sanırım :)
Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 3 sa.3 saat önce

Tribün giriş çıkış merdivenleri #VodafoneArena #Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Allah Allah hafıza kaybına uğradım galiba  :alala:
Çim ışık tedavisi olacaksa ki bence olur , zemin ısıtmaya gerek yok.Zaten maç esnasında zemin ısıtma çalıştırılmıyor.İstanbul da sıfırın altında gün neredeyse yok .

zemin ısıtma ile ışık farklı şeyler için kullanılıyor bildiğim kadarıyla. zemin ısıtma maç sırasında don, kayganlık olmaması için yapılıyor bildiğim kadarıyla. ışık tedavisi ise çimlerin sağlıklı büyümesi için yapılıyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı keremfrat1

Gunaydin Beşiktaş Arena Ailesi guzel haber ogleden sonra stadayimm :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Her işte bir hayır vardır.Serdarın sakatlanması ile             

cenk

opare     pedro   ersan      motta

gökhan   atiba   tolgay   olcay

mustafa demba

ile çıkar biliç..sonrada duruma göre  sosa-veli-oğuzhan-atınç-necip girer..       

Çevrimdışı bjkfatih63

tamimi tukendimi bugun cikan biletlerin
hemen hemen bitmek üzere efe. güney ve batıda kaldı bıletler. o da az sayıda

Çevrimdışı Factatum

Yeşil kule vinç ne zaman kalkıyor? Pek işi kalmadı gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Satışa cıkan 4200 biletten kaç tane kaldı ?

Çevrimdışı Efe

Eski acik loca katlarina prekast takilmaya devam ediyor cok iyi gelisme ust katlari biran once ilerletmeleri lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

tamimi tukendimi bugun cikan biletlerin
doğu 10 dakikada bitti kale arkalarıda eriyor,nasıl olsa biter diye hesapladım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ErsinA.