Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali...

Bugünkü enerjimi Beşiktaş a borçluyum. Sanki pazartesi değilde Cuma günü gibi enerjikim.

Allah bendeki enerjinin aynısını prekastçılarada versin.   :evillol:

Çevrimdışı siyah-1903

bana dün muhteşem bir doğum günü hediyesi veren Beşiktaşımıza ve Gençlerbirliğine teşekkür ediyorum. bir de prekastçılardan hediye bekliyorum  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın Beşiktaş Arena mutlu bir haftasonu sonrasında, daha mutlu bol prekastlı ve vinçlerin kaybolduğu bir hafta olması dileğiyle  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tayfun

bilet kaldımı bilet :D @tayfun
passo da bakım vardı,10 dk önce bitti.40 tane var @SDemirsoy  :)
12 yi bekliyoruz bakalım.
bitmiş 40 tane de. :ok:
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 10:13:26 tayfun ]

Çevrimdışı SDemirsoy

passo da bakım vardı,10 dk önce bitti.40 tane var @SDemirsoy  :)
12 yi bekliyoruz bakalım.
bitmiş 40 tane de. :ok:
eline sağlık abi :)

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı bjkfatih63

günaydın arkadaşlar. ne güzel bi gün. lidere selam prekanst takmaya devam   :ok: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Prekastcilar canimizi sıkmayın.bugun 5 golun serefine 50 prekast takin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

hibrit çime 1.5 milyon euro verecegiz,acaba kaç yıl kullanılacak hibrit çim tekrardan para mı verecegiz sürekli? Bi de zeminde ısıtma olacak mı kış aylarında dozerlerle girip sahayı mahvediyorlar boşuna gitmesin hibrit çim??

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hibrit çime 1.5 milyon euro verecegiz,acaba kaç yıl kullanılacak hibrit çim tekrardan para mı verecegiz sürekli? Bi de zeminde ısıtma olacak mı kış aylarında dozerlerle girip sahayı mahvediyorlar boşuna gitmesin hibrit çim??
Sence Bu kadar Elit bir stadyum yapıp , Böyle önemli bir şeyi Atlayabilirlermi :iscrewy:
Alttan ısıtma tabiki var , Ayrıca Drenajda var..
Evet Biletlere hucummmm , Bugün satışa çıkacak Ekstra Biletler bitttigi takdirde 68.830 kişi oluyoruz Ve Uefa Taraftar Rekorunu M.Unitedin elinden alıyoruz :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Haldun

Sence Bu kadar Elit bir stadyum yapıp , Böyle önemli bir şeyi Atlayabilirlermi :iscrewy:
Alttan ısıtma tabiki var , Ayrıca Drenajda var..
Evet Biletlere hucummmm , Bugün satışa çıkacak Ekstra Biletler bitttigi takdirde 68.830 kişi oluyoruz Ve Uefa Taraftar Rekorunu M.Unitedin elinden alıyoruz :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:
stad elit ama tribünde ısıtma yok  :ebebe:

Çevrimdışı yusuf koca

necmi bey maça bende geleceğim beni unutmayın @Necmi
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 11:04:21 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya şu saha ortasını biraz temizleseler düzenleseler keşke gözümüz alışsın

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Paletli vinç coştu bugün prekast şov yapıyor sabahtan beri durmaksızın çalışıyor.Prekast ligi liderliğini kapacak bu gidişle :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stad elit ama tribünde ısıtma yok  :ebebe:
Ona Bende bi anlam veremedim :by2:
Ama Sürpriz yapıp , Yapabilirlerde , Çok da ihtiyaç olmaz ama insan istiyor işte olmuşken tam olsun diye :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Paletli vinç coştu bugün prekast şov yapıyor sabahtan beri durmaksızın çalışıyor.Prekast ligi liderliğini kapacak bu gidişle :claps: :claps: :claps:
Calissin bi zahmet gunlerdir performansi dusuk..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Ona Bende bi anlam veremedim :by2:
Ama Sürpriz yapıp , Yapabilirlerde , Çok da ihtiyaç olmaz ama insan istiyor işte olmuşken tam olsun diye :ok:
istiyor tabi hele hele tt arenada ve şükrü saraçoğlunda varken..

Çevrimdışı Efe

Yeni acik son tabla bitmek uzere yuksek ihtimal yarin betonu atilacak 17 martta yeni acikta tabla isleri bitecek ufak tefek perde isleri kalacak eski aciktada son tablayi bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın BEŞİKTAŞ

hayırlı işler
bol güneşler

Brugge maçına kimler geliyor kaçta buluşuluyor
bi başlık varmı?! varsa nerede ?! @ALI RIZA gelirken kas gevşetici ilaç alacakmı yanına ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın BEŞİKTAŞ

hayırlı işler
bol güneşler

Brugge maçına kimler geliyor kaçta buluşuluyor
bi başlık varmı?! varsa nerede ?! @ALI RIZA gelirken kas gevşetici ilaç alacakmı yanına ?!
Uyuşturucu ilaç almayı düşünüyormuş veya narkoz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Sarı vinç eski açık köşede üst kat prekastlara başladı.

Hayırlı uğurlu olsun...