Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705692 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Zemin 3-4 Ay

Çatı 4-5 Ay.

İyiden iyiye Şubat'a hazırlıyorum ben kendimi.

çatıdan çok korkuyorum  :iohmygod:
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:44:43 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

bence 47 bin çok iyi bir rakam herkesi tatmin eder .daha fazlasına gerek bile yok, zamanla dediğin gibi 2 bin daha arttırılırsa tadından yenmez @ozan062 kardeşim.

kesinlikle ahmet abi on numara olur diğer arkadasında dediği gibi belki 42 ile 47 arasında oyle aman aman bi fark yok ama bu artıs hem gozumuzu hemde cebimizi doldurucak:D

necmi abi burda farkını yarattı her zamanki gibi ben hatta diyorum su cimler ve koltuklar basladıgında ozel haber olarak resmi rakamı bildirmeyi ilk bizim site yapsın derim :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bu arada foto çeken herkese teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 17:45:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:duman:

Akyazı bizden önde olmasına rağmen Ağustos sonu hedefleniyor.

Bize üstüne kafadan 2 ay daha koy bunun. Yani her şeyiyle tamtaslak olması Ocak sonu bence.

Şimdiden stad anlaşması yapılmalı Olimpiyat'ta puan kaybetmemeliyiz sene başı yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Akyazı bizden önde olmasına rağmen Ağustos sonu hedefleniyor.

Bize üstüne kafadan 2 ay daha koy bunun. Yani her şeyiyle tamtaslak olması Ocak sonu bence.

Şimdiden stad anlaşması yapılmalı Olimpiyat'ta puan kaybetmemeliyiz sene başı yine.
O kadar uzun süreceğini sanmıyorum taş çatlasa ekim başında ya da ortasında stadı açarız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatıdan çok korkuyorum  :iohmygod:
Çatı değilde zemin korkutuyo benide..
Herşey bitecek ama biz zemini beklicez gibime geliyo :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Zemin 3-4 Ay

Çatı 4-5 Ay.

yok artık @Çağrı kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 17:50:59
  • Beşiktaş / Bodrum
yok artık @Çağrı kardeşim.

Umarım daha erken olur @ahmet türker abi ama iki adım geri çekilip bakarsam görüntü bu kabullenmek istemesem de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

pat diye 48 binle açtık diyelim gelip stadı kapatacaklarını düşünmüyorum stada temel atmadan önce risk vardı ama bittikten sonra kimse karışamaz    :boom:  :fkr:

Bu memlekette her şey olabilir kardeşim. Gelir stada mühür bile takarlar.

Çevrimdışı ahmet türker

Umarım daha erken olur @ahmet türker abi ama iki adım geri çekilip bakarsam görüntü bu kabullenmek istemesem de.
tamam da sen çatı bitmeden çim yapılmaz gibi hesaplıyorsun galiba. :alala:  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Tabi tek başına Anıtlar Kurulu'na suçu atmıyorum ama burada kapasitenin daha fazla olmasını engelleyen birçok faktör de var aslında.

Yönetimin 41903 rakamını yeterli gördüğünü de düşünmüyorum biraz buna mecbur bırakıldık diye düşünüyorum.

belki kandırmıştır yönetim bizi 41.903 deyip 48.000 açacak kim anlıcak :D

Çevrimdışı Tolga

Öyle birşey olmasını ben de çok istiyorum tabi :D

Çevrimdışı FARUK

Zemin 3-4 Ay

Çatı 4-5 Ay.

çim için çatının tamamen bitmesi beklenmeyecek
çelik sistem havaya kaldırılınca zemin işleri başlayabilecek
yani çatı işine dahil olan membran kaplama olayı beklenmeyecek
ne zaman çatı gerilip havaya kaldırılır o zaman daha net tarihler öngörülebilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 17:55:06
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam da sen çatı bitmeden çim yapılmaz gibi hesaplıyorsun galiba. :alala:  :alala:

Başlanır mutlaka ama hangi aşamada başlanır onu kestiremiyorum abi.

Bir de çimin oturması baya zaman alıyor Mersin yaptı aynı hatayı hemen geçeyim diye çim mahvoldu.

Hangi aşamada başlar zemin çalışmaları?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

Haklısın. 48.000 koltuğu tek tek kim saymaya uğraşcak  :evillol:

Olurda sayarlarsa yanlış saymışsındır bi daha say 41.903 koltuk var deriz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Öyle birşey olmasını ben de çok istiyorum tabi :D
öyle olsun o zaman inşallah :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Haklısın. 48.000 koltuğu tek tek kim saymaya uğraşcak  :evillol:

Olurda sayarlarsa yanlış saymışsındır bi daha say 41.903 koltuk var deriz.
müthiş tespit dimi :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmetx

Çatı değilde zemin korkutuyo benide..
Herşey bitecek ama biz zemini beklicez gibime geliyo :duman:
zemin taş çatlasa 5 ay sürecek, ama çatı teknik bir mevzu olduğu için her türlü süprize gebe ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Asıl sorun passoligden dolayı 42 binden fazlasını satamayız, avrupa maçlarında problem olmaz ama ..

Çevrimdışı ahmet türker

Başlanır mutlaka ama hangi aşamada başlanır onu kestiremiyorum abi.

Bir de çimin oturması baya zaman alıyor Mersin yaptı aynı hatayı hemen geçeyim diye çim mahvoldu.

Hangi aşamada başlar zemin çalışmaları?
benim için stadın açılış tarihi o kadar önemli değil artık ,sadece sohbet olsun diye katılıyorum . benim için korkutucu olan tribünler yıkılmaya başlandığında ve hafriyata başladıktan sonra çıkan proje iptal olacak dedikodularıydı . yok tarihi eser çıktı yok zeminde su çıkacak yok proje iptal olacak dedikodularını atlattıktan sonra ,artık ne zaman açılırsa açılsın benim için önemli değil ,stadın artık bitme aşamasına gelmesi benim için önemliydi. @Çağrı kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Eskiaçık-Yeniaçık üst sıra karşılaştırması

3D modelleme konusu:  http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

44cm koltuk 6cm aralık ile üst kısımdaki koltuk farkı =  1221

orda hesapta bir sıra alt bir sıra üst çelişkisine düştüm 200 civarı koltuk oynuyor