Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

@serdart eline sağlık

Numaralı 3 günde iyi ilerlemiş. Haftaya alt kat biter gibi görünüyor.

Çevrimdışı FARUK

Eskiaçık-Yeniaçık üst sıra karşılaştırması

3D modelleme konusu:  http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

44cm koltuk 6cm aralık ile üst kısımdaki koltuk farkı =  1221

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:36:44 FARUK ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ozan062

şu anki haliyle rakam zaten 45e yaklaşık bir şey çıkıyor yani işin özü üst sıra ve yeni açık ilavelerle 47000 gibi bir rakamı bulur ama hepsi o UEFA standartlarından taviz vermeden daha fazlası zor görünüyor @ozan062

süper haber  :super: :ok:
zaten fazlasıda olur ama ben gayet memnun kaldım bu civarlardan,, olurda bi gun federasyonlar değişir kurallar değişir koltuksuz yaparsak belki 2 bin daha arttırırız tamamdır olay bu yani arkadaslar  :ishock: :ishock: :photo:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şu anki haliyle rakam zaten 45e yaklaşık bir şey çıkıyor yani işin özü üst sıra ve yeni açık ilavelerle 47000 gibi bir rakamı bulur ama hepsi o UEFA standartlarından taviz vermeden daha fazlası zor görünüyor @ozan062
45 ve üstüne süper hatta mükemmel denilir abi ufacık yere böyle bi stat hakkaten büyük başarı :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı gkn190334

kapasite sorunu olduğu aşikar eger herkesi memnun etseydi bu konu taraftar forumlarında bu kadar tartışılmazdı.Olayın özü 50 yılda bir stad olucagından stad kapasitesinin fazla olmasını istiyoruz.diger stadlarlar kıyasladığımızda son teknoloji olucagından herşeyin en iyisi olsun istiyoruz.41.903 az gibi duruyor Beşiktaş için.Evet alınan izinler böyle biliyoruz.Ama şartlar zorlanamazmıydı.Dİger iki rakip stadları kapasite olarak bizden fazla bu gelir açığını vodafone arena ile yüzde yüz kapatabilecekmiyiz ? inş herşey istediğimiz gibi olur

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmet türker

süper haber  :super: :ok:
zaten fazlasıda olur ama ben gayet memnun kaldım bu civarlardan,, olurda bi gun federasyonlar değişir kurallar değişir koltuksuz yaparsak belki 2 bin daha arttırırız tamamdır olay bu yani arkadaslar  :ishock: :ishock: :photo:
bence 47 bin çok iyi bir rakam herkesi tatmin eder .daha fazlasına gerek bile yok, zamanla dediğin gibi 2 bin daha arttırılırsa tadından yenmez @ozan062 kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

kapasite sorunu olduğu aşikar eger herkesi memnun etseydi bu konu taraftar forumlarında bu kadar tartışılmazdı.Olayın özü 50 yılda bir stad olucagından stad kapasitesinin fazla olmasını istiyoruz.diger stadlarlar kıyasladığımızda son teknoloji olucagından herşeyin en iyisi olsun istiyoruz.41.903 az gibi duruyor Beşiktaş için.Evet alınan izinler böyle biliyoruz.Ama şartlar zorlanamazmıydı.Dİger iki rakip stadları kapasite olarak bizden fazla bu gelir açığını vodafone arena ile yüzde yüz kapatabilecekmiyiz ? inş herşey istediğimiz gibi olur
Ben kapasite konusunda yönetime birşey diyemiyorum ama sadece şöyle bir durum var maalesef.

Bu Anıtlar Kurulu'nun gereksiz ve saçma sapan bahaneler üreterek 41.903 sınırında diretmesindeki ki temel sebebin Fb ve Gs ile diğer takımları ayırmak istemesidir ki bunun arkasında da kimlerin yolumuza taş koyduğu malum.

Yani kısacası Fb ve Gs 50.000 üstü diğer takımlar 42.000 civarında olmalı düşüncesidir.

Burada bile iki büyük yaratma çabasının olduğunu görebiliyorsunuz yani beni kapasite açısından rahatsız eden durum sadece budur.

Bunda da yönetimi çok suçlayamam çünkü stadın projesinin hazırlandığı dönemde bu konuda çok fazla diretebilecek kadar güçleri de yoktu.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:35:44 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALBATROS

45bin ve üstü beni tatmin eder 42 binle çok bi fark yok ama sembolik olarak önemli umarım maksimum kapasiteyle açılır

Çevrimdışı SDemirsoy

gelin şu işi 50.000 e bağlayalım Elli Bin Elli   :money:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK emeğin için teşekkürler, çok iyi oldu bu  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben kapasite konusunda yönetime birşey diyemiyorum ama sadece şöyle bir durum var maalesef.

Bu Anıtlar Kurulu'nun gereksiz ve açma sapan bahaneler üreterek 41.903 sınırında diretmesindeki ki temel sebebin Fb ve Gs ile diğer takımları ayırmak istemesidir ki bunun arkasında da kimlerin yolumuza taş koyduğu malum.

Yani kısacası Fb ve Gs 50.000 üstü diğer takımlar 42.000 civarında olmalı düşüncesidir.

Burada bile iki büyük yaratma çabasının olduğunu görebiliyorsunuz yani beni kapasite açısından rahatsız eden durum sadece budur.

Bunda da yönetimi çok suçlayamam çünkü stadın projesinin hazırlandığı dönemde bu konuda çok fazla diretebilecek kadar güçleri de yoktu.
anıtlar kurlunun 41.903 de direttiğini zannetmiyorum ki bu kurul sadece eski açığa yaptırım yaptı sembolik bir rakam bizim açımızdan belirlenmiş bence @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı ALBATROS

pat diye 48 binle açtık diyelim gelip stadı kapatacaklarını düşünmüyorum stada temel atmadan önce risk vardı ama bittikten sonra kimse karışamaz    :boom:  :fkr:

Çevrimdışı Tolga

anıtlar kurlunun 41.903 de direttiğini zannetmiyorum ki bu kurul sadece eski açığa yaptırım yaptı sembolik bir rakam bizim açımızdan belirlenmiş bence @Tolgaozkhrmn
Tabi tek başına Anıtlar Kurulu'na suçu atmıyorum ama burada kapasitenin daha fazla olmasını engelleyen birçok faktör de var aslında.

Yönetimin 41903 rakamını yeterli gördüğünü de düşünmüyorum biraz buna mecbur bırakıldık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı murat

bizim stadın

yeni açık %31
eskiaçık  %24
kapalı     %21.5 (21)
numaralı %18.5 
loca+engelli % 5  (5.5)
gibi olacağını düşünüyorum.
kapasite necmi abinin dediği gibi olacaksa benim yüzde hesabına göre
yeni açık 13950
eski açık  10800
kapalı      9650
numaralı  8325
 loca+engelli 2250
kapalıdaki buçuğu alıp locaya koyarsak daha doğru olacak hesap
loca 2475
kapalı 9375 olacak.
düeltmeleri parante içine aldım.
@ahmet türker abi teşekkür ederim abi .biraz kafayı bozdum galiba :D

necmi abinin söylediği gibi 45+5 cm olursa 45 bin olmasını beklemiyorum.

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 17:41:08 MURAT ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 17:39:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zemin 3-4 Ay

Çatı 4-5 Ay.

İyiden iyiye Şubat'a hazırlıyorum ben kendimi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kArtAlyAn

haftasonu 2.çatı kolonunu mu görecez acaba? çatıcılar bunun hazırlığını yapıyor heralde  :alala:
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Tolga

Zemin 3-4 Ay

Çatı 4-5 Ay.

İyiden iyiye Şubat'a hazırlıyorum ben kendimi.
:duman: