Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710011 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Batu K.çetin

herkese günaydınlar
sarı vinç numaralı tarafa doğru taşınma hazırlıklarına başlamış bulunmaktadır..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın....
Bugün Beşiktaşımızın Maçı Varr !
@Altuğ abi Nice Senelere...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

vurduğun gol , taktığın prekast olsun , @Altuğ doğum günün kutlu olsun. kafiyeli oldu gibi :alala: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktas @yigitcan1903 e dogum gunu hediyesi verdiği gibi  bugunde @Altuğ a verecektir .. nice  mutlu  senelere .

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu günkü maç sebebiyle Prekast işleri askıya alındı galiba çalışmalar durdu...

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın forum ahalisi

@Altuğ uzun ve elit yaşa kardeşim

bugün vincimizin taşıdığı prekast , fitbolcumuzun vurduğu gol olsun

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı demir_kArtAl

ya biterse :D @demir_kArtAl

ne diyim güzel olur hoş olurda artık tecrübe sahibiyiz o kadar aylardır izliyoruz, yoksa ben başkanın ilk ağustos ta bitirecez dediğinde inanan ekiptenim. Hatta ocakta çatı kapanır diye idaaya girdim taaa mayısta, takım elbise kaybettim  :ebebe: :ebebe: hemen inanırım yoksa hiç affetmem.  :D :D

burada ocak ayına çatı kapanır diyenleri tespit edecem tek tek müsait bi anımda. bi tanesini tanıyorum pm den sormuştum, ayıpsın abi ocağa kaldırırız kaplamaları bile başlar demişti.   :D :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı SDemirsoy

ne diyim güzel olur hoş olurda artık tecrübe sahibiyiz o kadar aylardır izliyoruz, yoksa ben başkanın ilk ağustos ta bitirecez dediğinde inanan ekiptenim. Hatta ocakta çatı kapanır diye idaaya girdim taaa mayısta, takım elbise kaybettim  :ebebe: :ebebe: hemen inanırım yoksa hiç affetmem.  :D :D

burada ocak ayına çatı kapanır diyenleri tespit edecem tek tek müsait bi anımda. bi tanesini tanıyorum pm den sormuştum, ayıpsın abi ocağa kaldırırız kaplamaları bile başlar demişti.   :D :D
benmiyim yoksa o bende ocağa inananlardandım :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Sarı vinç mr a gidecek, paletli vinç kart cezalısı beyaz ında maç eksiği var yani bugün prekast yok gibi...

Çevrimdışı ahmetx

@Altuğ bugün çifte sevinç yaşarız ,n ice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Akyazının prekastçıları kimse helal olsun hızlı taktılar,bizimkiler 10 düşünüp 1 yapıyorlar çok sağlam olacak galiba. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

ağalar günaydın @Altuğ adetim değildir ama doğum günün kutlu olsun.
bilet kısmına kimse bakmıyor diye buraya da yazıyorum,kalan bilet 7040.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Altuğ

Teşekkürler arkadaşlar tek tek mention'lamıyorum artık sağolun varolun :)

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tabla bitmis son bolum icin calismalar suruyor prekastcilar neden calismiyor anlamadim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

sarı vinç benzini falan mı bitti çalışmıyor  :steamed:

Çevrimdışı Efe

ağalar günaydın @Altuğ adetim değildir ama doğum günün kutlu olsun.
bilet kısmına kimse bakmıyor diye buraya da yazıyorum,kalan bilet 7040.
yoo ben hergun bakiyorum 7 bin bilet mac skoruna gore yarin bitebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni acik tabla bitmis son bolum icin calismalar suruyor prekastcilar neden calismiyor anlamadim
abi galiba numaralıya hazırlanıyor dozer orayı düzeltiyor  :alala: @Efe

Çevrimdışı darkfather

öncelikle mutlu yıllar dilerim @Altuğ

bugünkü maçın da prekast çalışmalarını yavaşlatacağını düşünmüyorum. zira aralarında bir bağlantı göremiyorum. maç burada bile değil.

öte yandan ilk olarak dün gördüğüm bir şeyden bahsedeceğim, eskiden doğu (kapalı) tarafında tek açık taraf eski açıkla kapalının köşesiydi bildiğiniz gibi. yanılmıyorsam dün ya da önceki gün, küfeki taşlarını daha iyi monte edebilmek için kapalının ortasını da açmışlar. stadın bitmiş halinin görsellerindeki gibi değil, duvar örülmüş gibiydi. yarın işe gelirken sizin için (daha doğrusu henüz görmeyenler için) bir fotoğraf çekeceğim. tabi otobüsteki yerim o bölgeyi görmeye müsait olursa  :steamed:

otobüste her zaman solda olma sebebimsin Vodafone Arena  :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

agır konu dısı:

diş macununu cok sıkan ve çeşme suyuyla hayatını geçirenler lütfen bi bana yazsın yada attıkları mesajın ardından belirtsinler

kücük bir arastırma yapıyorum, beynimizin sorgulama tarafı bazılarımızda hayli pasif durumda :evillol:
yada bana soylemeyin kendinize bakın egerki ikisinide uyguluyorsanız geçmiş olsun
sadece birini yapıyorsanız o zaman ondan vazgecin yada azaltın...
yani kısaca yukarıdaki dediklerimi yapanların bu konuda zaafları var
tersi olanda ise yani çesme suyunu  az kullanan dis macununu az sıkan ise
pırıl pırıldır :ok:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi