Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

Yeni kirisler geldi !!!!  :ishock: :ishock: :ishock:

saka saka, forumu canlandirmak için  :D

Çevrimdışı ZEKI

Yeni kirisler geldi !!!!  :ishock: :ishock: :ishock:

saka saka, forumu canlandirmak için  :D
Bazi uyelerimiz kalpten gidebilir. Malum yas olarak riskli yaslarda olanlairmiz var. Her nekadar genc hissetsekte  :kop:
Ama bugun yarin gelecekti belkide Allah soyletmistir @martin40

Çevrimdışı ahmet türker

o ilk çıkan proje abi satışlar onun üzerinden yapıldı sayılar doğru ama yeni açığın 29 sıra olan görselleride var şuanki görüntüye göre yeni açık 26 sırada bırakılacak engelli tribünü yapılır mı o bölüme bilmiyoruz kapalı eski açık ve numaralı localarla beraber 27 sıra orası bence kesin artık
belki kapasite artırımına gidildiğinde 29 sıra yapılır , kapalı eski açık numaralı bence de 27 sıra kesin.

Çevrimdışı ahmet türker

o ilk çıkan proje abi satışlar onun üzerinden yapıldı sayılar doğru ama yeni açığın 29 sıra olan görselleride var şuanki görüntüye göre yeni açık 26 sırada bırakılacak engelli tribünü yapılır mı o bölüme bilmiyoruz kapalı eski açık ve numaralı localarla beraber 27 sıra orası bence kesin artık
ayrıca üst kat localar da 3 sıra olacağı kesin.

Çevrimdışı ahmet türker

Bazi uyelerimiz kalpten gidebilir. Malum yas olarak riskli yaslarda olanlairmiz var. Her nekadar genc hissetsekte  :kop:
@ZEKI hocam beni kastediyorsun galiba. :kop:  :kop:  :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2015, 00:13:05 ALI RIZA ]

Çevrimdışı martin40

:lol: :lol: yarin gelirlerse gülerim ama  :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

Numaralının arkası nasıl olacak çok merak ediyorum.. şu haliyle baya çirkin duruyor

Çevrimiçi Necmi

Numaralının arkası nasıl olacak çok merak ediyorum.. şu haliyle baya çirkin duruyor
sence numaralıda her hangi bir yerin çirkin olma ihtimali varmı orası protokol tribünü tamda duvara bakan yerde protokol var şu haliyle daha kabası yapılıyor :D

Çevrimdışı Balasagun

Çevrimiçi Necmi

Sadece ben mi giremedim siteye?
hayır :D sunucu kaynaklı bir problem oldu kimse giremedi

Çevrimiçi murat

günaydın arkadaşlar.bol prekastlı bir gün olması dileğiyle vurduğun gol olsun Beşiktaşım.

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi yeni açık altta en son sıra prekastlar neden konulmadı? Bir de nasıl konulacak? orta kısımda 3 blok öyle duruyor.
günaydınlar arena

@Yunus abi orada boşluğun altında çalışma varmış sanırım havalandırmalarla ilgili o yüzden takmamışlar henüz öyle duymuştum  :)
@Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

işaretlediğim bölgeler bugün biterse tadından yenmez ama zor gibi sizce ?

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Karakartallar Mutlu yıllar @Altuğ başkan  :santa2:

Çevrimdışı demir_kArtAl

işaretlediğim bölgeler bugün biterse tadından yenmez ama zor gibi sizce ?

Herkese Günaydın, Beşiktaşımızın bir zafer gecesi daha yaşatması dileğiyle güzel bir gün diliyorum herkese. @SDemirsoy  kardeşim orası bir hafta sürer en az bana göre. Bugün biterse ocakbaşı benden.  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı serti67

@Necmi abı 475 sayfada bır resım attım yuruyus yoluyla ılgılı yorumun nedır bı bakarmısın bızmı yanlıs dusunduk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese Günaydın, Beşiktaşımızın bir zafer gecesi daha yaşatması dileğiyle güzel bir gün diliyorum herkese. @SDemirsoy  kardeşim orası bir hafta sürer en az bana göre. Bugün biterse ocakbaşı benden.  :D
ya biterse :D @demir_kArtAl

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Teşekkürler arkadaşlar @serti67 @yigitcan1903 @Serkan7738 ve @SDemirsoy hep birlikte nice senelere  :)

Bu arada görmeyen arkadaşlar olabilir.

Vodafone Arena 3D Sanal Tur

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-3d-sanal-tur/

Umarım en kısa zamanda @FARUK 'un hazırlamış olduğunu da gezme imkanı buluruz :)

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş