Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Acaba stad bittikten sonra kaçımız girip mazoşist gibi bu sayfaları tekrar okuyacaz :D diyecez ki daha prekast bitmemiş çatı yok koltuk yok çim yok nası beklemişiz o kadar zaman :D

Ben zevkle okurum yeter ki stat bitsin de :D   :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Acaba stad bittikten sonra kaçımız girip mazoşist gibi bu sayfaları tekrar okuyacaz :D diyecez ki daha prekast bitmemiş çatı yok koltuk yok çim yok nası beklemişiz o kadar zaman :D

herkes :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Yeni açik arkasinda, perde'de bir pencere var, neyin nesi acaba ?

Çevrimdışı ilhan

Kuleler ve yeni açıktaki üçgen alannı düşünürsek ters olmalıydı.paint terk bir çizimde benden gelsin :D :D
Bence de ters olmalıydı @MURAT  hatta yeni açık arakasında bulunan 4 ayrı  havalandırma  boşlukları da 1903' de denk gelebilir.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi yeni açık altta en son sıra prekastlar neden konulmadı? Bir de nasıl konulacak? orta kısımda 3 blok öyle duruyor.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 22:56:19 Yunus ]

Çevrimdışı ahmet türker

yapsalar keşke hiç öyle bi görüntü yok prekastı falanda gelmedi o yüzden 26 ya kendimizi alştıralım :)
geçende @ALI RIZA nın attığı projede 27.inci sıra engelli ve refakatçılerin olduğunu gördüm .ayrıca ,kapalı eski açık ve numaralı alt kat 27 sıra gözüküyordu ,merdivenlerin sonunda düz zemine bir sıra daha koltuk gözüküyor,@Efe kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açik arkasinda, perde'de bir pencere var, neyin nesi acaba ?
tünel olduğu varsayılıyor. var deniyor bilinmiyor

Çevrimdışı ahmet türker

bu zaman zaman hepimizin aklına geliyor zaten ,aslında çok kıymetli anılarla dolu bir arşiv oluşturuyoruz ,bu stad pek çok güzelliklere sebep oldu ,aslında belki hiç tanışmayacak insanlar tanışmayı bırak sıkı dost oldular ,ben de bu sayede pek çok güzel kardeşlerimle tanıştım .@Mehmet92 kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

bu zaman zaman hepimizin aklına geliyor zaten ,aslında çok kıymetli anılarla dolu bir arşiv oluşturuyoruz ,bu stad pek çok güzelliklere sebep oldu ,aslında belki hiç tanışmayacak insanlar tanışmayı bırak sıkı dost oldular ,ben de bu sayede pek çok güzel kardeşlerimle tanıştım .@Mehmet92 kardeşim.

Saygıdeğer Ahmet abim,umarım yeni stadta sizinle tanışma fırsatı bulurum : )

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yeni açık altta en son sıra prekastlar neden konulmadı? Bir de nasıl konulacak? orta kısımda 3 blok öyle duruyor.
yan tarafıda sonradan yaptılar küçük vinç yapabiliyor neden bıraktıkları konusunu bilemeyeceğim kendime mantıklı bir açıklama yapamadım illaki bir nedeni vardır yoksa neden bıraksınlar belki içeriye şap harcı dökmek için oralardan açıklık bırakmışlardır diye parlak fikirler geliyor aklıma  :) @Yunus

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Saygıdeğer Ahmet abim,umarım yeni stadta sizinle tanışma fırsatı bulurum : )
tabi ki kıymetli kardeşim ,haftaya olimpiyata gelirsen orada da benimle ve forumun pek çok değerli insanı ile tanışırsın ,hepsi pırlanta gibi insanlar, tavsiye ederim.@Mehmet92 kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Sence bu hafta sonu bitmezmi otopark ?
ayın 20 sinden önce pek mümkün görünmüyor oda en erken tarih bence @martin40

Çevrimdışı martin40

ayın 20 sinden önce pek mümkün görünmüyor oda en erken tarih bence @martin40

Neyse, orasi sorun degil zaaten, prekastlar ve kirisler ilerlesinde  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe @ahmet türker Abiler orası çirkin gözükmicekmi ya biraz  :by2:
numaralının arkasını diyorsan makette çok güzel duruyor.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı serti67

ben ordan hıcbıse anlamadım merdıven gıbı degıl yukseltıler baya yuksek kanldakı nası doldurulup yol olucak meraktayım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

ben ordan hıcbıse anlamadım merdıven gıbı degıl yukseltıler baya yuksek kanldakı nası doldurulup yol olucak meraktayım
az kaldı sabret .

Çevrimdışı serti67

az kaldı sabret .
en azından projesı vardır abı yaparken akıllarına geldıkce bıse eklıcek degıller yaaa coktan nası bır yapı olaagı bellı degılmıdır gorsedıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Makette ve renderlarda güzel duruyorda abi resimlerde dümdüz beton duvar biraz gözüme çarptı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

burda bole bır yuruyus yoluna ımkan yokkı ırmızıyla cızdıgım yerden alta merdıven yok numaralı arkasınada devam edılmıyor dumduz duvar orduler napcak ınsanlar duvara kadar volta atıp gerımı donulcek :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

en azından projesı vardır abı yaparken akıllarına geldıkce bıse eklıcek degıller yaaa coktan nası bır yapı olaagı bellı degılmıdır gorsedıkk
forumun proje kısmında varmıdır bilmiyorum bir bak istersen.

Çevrimdışı serti67

forumun proje kısmında varmıdır bilmiyorum bir bak istersen.
orda hıc gozume carpmadı uzun zamandır abı ama yınede bakarım tekrar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

geçende @ALI RIZA nın attığı projede 27.inci sıra engelli ve refakatçılerin olduğunu gördüm .ayrıca ,kapalı eski açık ve numaralı alt kat 27 sıra gözüküyordu ,merdivenlerin sonunda düz zemine bir sıra daha koltuk gözüküyor,@Efe kardeşim.

o ilk çıkan proje abi satışlar onun üzerinden yapıldı sayılar doğru ama yeni açığın 29 sıra olan görselleride var şuanki görüntüye göre yeni açık 26 sırada bırakılacak engelli tribünü yapılır mı o bölüme bilmiyoruz kapalı eski açık ve numaralı localarla beraber 27 sıra orası bence kesin artık
Şampiyon Beşiktaş JK