Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

arada olur. :icool:
konu dışı forumun tuzu biberi iki çift konu dışı kelamdan zarar gelmez :D :D konu dışına en çok çıkan biri olarak ben böyle düşünüyorum :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı serti67

bu yenı acık otapark ust zemın sap betonmu atılacak yada tasmı kaplanıcak yoksa bole betonmu kalıcak bır bılgı gectımı acabbaa yada bılen varmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı asyakartalı

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı asyakartalı

Ben tersten düşünmüştüm

ilk başta bende öyle düşünmüştüm,fakat yeni açık kısmı armanın üstüne daha oturuyor gibi geldi.eski açıkta biraz sivri olunca bu geldi aklıma

Çevrimdışı martin40

Beton döküldümü otoparkta ? Fotografta fiskirtici vardi galiba ?

Çevrimiçi murat

konu dışı forumun tuzu biberi iki çift konu dışı kelamdan zarar gelmez :D :D konu dışına en çok çıkan biri olarak ben böyle düşünüyorum :evillol: :evillol: :evillol:
bende aynı şekilde düşünüyorum oktay :tabe: sadece konu dışından rahatsız olanları düşündüğüm için fazla yazmamaya çalışıyorum. :D sonuçta sorusu olana veya kaçırdığı yer olana tekrar tekrar anlatılıyor. resimlerde var. akşam geldiğimde sayfalarca okuyorum ve beni hiç rahatsız etmiyor.

Çevrimdışı Efe

Beton döküldümü otoparkta ? Fotografta fiskirtici vardi galiba ?

devam ediyor beton atılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Kuleler ve yeni açıktaki üçgen alannı düşünürsek ters olmalıydı.paint terk bir çizimde benden gelsin :D :D

Çevrimdışı martin40

devam ediyor beton atılıyor :)

:halay: Gelecek hafta vinç kalkar o zaman, $ap atilacakmi otoparkta yoksa düz betonmi duracak ?

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yeni açık alt 26 üst 30 sıramı olacak?

Çevrimdışı Efe

:halay: Gelecek hafta vinç kalkar o zaman, $ap atilacakmi otoparkta yoksa düz betonmi duracak ?

yok vinçler daha kalkmaz yeni açıkta ay sonuna kadar devam ederler daha bi tabla daha var perdeler var son olarak onlar yapılacak numaralıdaki vincin en geç gelecek hafta içi kalkamasını bekliyorum işi bitti kalıpları çıkartıp gitmeli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bu arada belediye arazisine salon yapabilirdik diye düşünen varsa resime tekrar dikkatlice baksın :iscrewy:

Çevrimdışı martin40

yok vinçler daha kalkmaz yeni açıkta ay sonuna kadar devam ederler daha bi tabla daha var perdeler var son olarak onlar yapılacak numaralıdaki vincin en geç gelecek hafta içi kalkamasını bekliyorum işi bitti kalıpları çıkartıp gitmeli :)

Sence bu hafta sonu bitmezmi otopark ?

Çevrimdışı Efe

Yeni açık alt 26 üst 30 sıramı olacak?

alt 26 üst 28 sıra ama normalde altta 3 sıra yapılmadı onlar eklenecek mi bilmiyoruz 29 sıra olması lazım altın projeye göre passoda 26 şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sence bu hafta sonu bitmezmi otopark ?
tabla biter daha beton atılacak perde uçları var onların kalıplaması betonlanması en az 1 hafta 10 gün  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Kuleler ve yeni açıktaki üçgen alannı düşünürsek ters olmalıydı.paint terk bir çizimde benden gelsin :D :D
ben de böyle düşünmüştüm.@MURAT.

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada belediye arazisine salon yapabilirdik diye düşünen varsa resime tekrar dikkatlice baksın :iscrewy:
oraya ancak halı saha olur ,gidenler bilir zaten orası büyük bir yer değil zaten . :)

Çevrimdışı Deniz

alt 26 üst 28 sıra ama normalde altta 3 sıra yapılmadı onlar eklenecek mi bilmiyoruz 29 sıra olması lazım altın projeye göre passoda 26 şuan
3 sira az degil kapasitryi gorunur ölçüde etkiler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler numaralının arkası komple beton duvarmı olacak yoksa bişey düşünülüyomu oraya? Merdiven vs.?
:alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Konu geçeli çok olmuş ancak konuyla ilgili birşey söylemek istiyorum. Bu Passolig olayıyla beraber tüm stadlara çok yüksek çözünürlüklü akıllı kameralar yerleştirildi sezon başından beri. Hatta bu kameraların kurulumunu da babamların şirketi yaptı. Malumunuz Fenerbahçe-Galatasaray maçında yardımcı hakeme madeni para atılmıştı ve hakemin başına gelmişti. Olay sonrası kameralardan atan kişiyi tespit etmişler ve ömür boyu stadyumda maç izlemekten men etmişler :ok:
bundan sonra yapanın kurtuluşu yok gibi gözüküyor @anilt kardeşim ,herkes ayağını denk alacak adam gibi maçını seyredecek.  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Efe

3 sira az degil kapasitryi gorunur ölçüde etkiler

yapsalar keşke hiç öyle bi görüntü yok prekastı falanda gelmedi o yüzden 26 ya kendimizi alştıralım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Acaba stad bittikten sonra kaçımız girip mazoşist gibi bu sayfaları tekrar okuyacaz :D diyecez ki daha prekast bitmemiş çatı yok koltuk yok çim yok nası beklemişiz o kadar zaman :D

Çevrimdışı Efe

komple duvar oldu zaten  :icool: orda çalışma bitti sadece boyanabilir yada kaplanabilir duvar başka bi olay olmayacak numaralı arkasına sadece üzerindeki yol stada doğğru genişleyebilir yada kaldırım o bölümü maç günleri kullanabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

oradan yukarıya merdiven gözukmüyor bir sürpriz olmazsa tabii @Yusuf Tekeli kardeşim ,şimdiye kadar böyle bir şeyin forumda dillendirildiğini görmedim. :)