Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralıda 3 günlük prekast stoğu kaldı o bitince napıcaz
bende fark ettim fazla kalmamış. tünel bitene kadar yeni açık biter. tünelden ilk giren prekast tırları olur. ilk çıkan vinç taşıyan tırlar.

Çevrimdışı SDemirsoy

bende fark ettim fazla kalmamış. tünel bitene kadar yeni açık biter. tünelden ilk giren prekast tırları olur. ilk çıkan vinç taşıyan tırlar.
yeni açığı bitirecek kadar prekast var sanırım abi ? @Yunus

Çevrimdışı samet67

Herkese Günaydın. Forumu yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 2 gün önce üye oldum ama ilk mesaji atmak bugüne kısmetmiş :) Mabetimizi geçen sene ağustos ayinda gelip görmüştüm sadece kapali tribün bitmiş prekast takılması bekleniyordu şimdi yine İstanbul dayım yarın kısmet olursa tekrar gidip mabetimizi görücem heyecan var çok :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese Günaydın. Forumu yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 2 gün önce üye oldum ama ilk mesaji atmak bugüne kısmetmiş :) Mabetimizi geçen sene ağustos ayinda gelip görmüştüm sadece kapali tribün bitmiş prekast takılması bekleniyordu şimdi yine İstanbul dayım yarın kısmet olursa tekrar gidip mabetimizi görücem heyecan var çok :D
:hosgeldin

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açığın alt kısmında dünya kadar prekast var ya yeter herhalde. @SDemirsoy. olmadı düz prekastları falan takarlar. hızlı giderlerse de giderler çarşıda king çevirirler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açığın alt kısmında dünya kadar prekast var ya yeter herhalde. @SDemirsoy. olmadı düz prekastları falan takarlar. hızlı giderlerse de giderler çarşıda king çevirirler.
eski açık altta da çok var yukarısı için tam anlamıyla yeter oraya da abi

Çevrimdışı halvetifarazi

sen öyle san 30000 kombine satılsın bak bakalım bir kombine sahibinin yerine oturabilecekmisin akıllı stadın özelliklerinden biride bu hani bize şöyle böyle diye tanıtıyorlar ya söylemedikleri bir şey var her koltukta oturanın yüzünü tanıyacak o stadda yönetim istemesin nefes bile alamayacaksın kimse daha işin bu boyutunun farkında değil artık tesbit o kadar kolayki ve giriş çıkış kontrolü kendi ellerinde artık bu sistemle staddaki mutlak hakimiyet yönetimin eline geçiyor kimse kafasına göre haraket edemez işin birde adli boyutu var bir şey atıldı hangi koltuktan atıldı tesbit ediyorlar ve o koltuğun sahibi staddaysa ihale onda kalır biletli içinde geçerli kombine içinde kimse koltuğunu bir yabancıya bırakamaz biri otursun koltuğuna yüzünü sarsın atkıyla kalksın sahaya bir şey atsın bakalım bir daha o stada girebiliyormusun birde gelir seni evinden alırlar koltuğunu başkasına bırakmanın birde böyle sakıncası var artık koltuğu sen kiraladıysan o koltuktan mesulsun emin ol artık hiç kimse koltuğunda bir başkasının oturmasını göze alamaz @halvetifarazi yani başka koltuğa gidebilirsin boş bir koltuğa oturursun ama unutma arkada sana ait boş bir koltuk bırakıyorsun biri bir halt yiyecekse gelir o boş koltuktan yer yüzünü sarar yapacağını yapar sonrada kalabalığın içinde kaybolur kameralar hangi koltuktan atıldığına bakar sonra o koltuğu kim tutmuş ona bakar sen istediğin kadar ben değildim de hiç bir şey kanıtlayamazsın koltuğunu bırakmayacaksın onun için sözleşme imzalıyorsun
bu dediklerin yazdıkların olması gereken şeyler. fakat bu türkiye şartları için ne yazık ki hele hele beşiktaş taraftarı için biraz zor. ben kişisel olarak elbette aldığım koltuk neyse gider oraya otururum. fakat çoğu kez başıma geldi. bizim taraftarda aldığın koltuğua oturma bilinci yok. geliyor 10 kişilik genelde alkollu grup (yanlış anlama olmasın konuyu başka yere çekmeye çalışmıyorum) sıraya bile girmeden mileti ite kaka en önden stada giriyor. kafasına göre yer tutuyor. hadi bakalım çıkar onları ordan çıkarabilirsen. adam çıkmam diyor. kime şikayet edip hakkını arayacaksın? var mı bi yaptırım?  @Necmi
bir de marifet yapmış gibi gülüyorlar.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

Paso konusu var arkadaşlar oradan devam edelim...

Çevrimdışı Yakup

bu dediklerin yazdıkların olması gereken şeyler. fakat bu türkiye şartları için ne yazık ki hele hele beşiktaş taraftarı için biraz zor. ben kişisel olarak elbette aldığım koltuk neyse gider oraya otururum. fakat çoğu kez başıma geldi. bizim taraftarda aldığın koltuğua oturma bilinci yok. geliyor 10 kişilik genelde alkollu grup (yanlış anlama olmasın konuyu başka yere çekmeye çalışmıyorum) sıraya bile girmeden mileti ite kaka en önden stada giriyor. kafasına göre yer tutuyor. hadi bakalım çıkar onları ordan çıkarabilirsen. adam çıkmam diyor. kime şikayet edip hakkını arayacaksın? var mı bi yaptırım?  @Necmi

bunun için stadyum içi güvenlikler var. mesela seyrantepesiporun stadyumunda güvenlik gelip uyarıyor seni @halvetifarazi

Çevrimdışı yigitcan1903

bunun için stadyum içi güvenlikler var. mesela seyrantepesiporun stadyumunda güvenlik gelip uyarıyor seni @halvetifarazi
Diğer takımın taraftarıyla bizimkinin reaksiyonu bir olmaz
Hele ki alkollüyse
Baştan sıkı tutulmalı iş
Güvenlik İnönüdeki gibi olursa etliye sütlüye karışmaz

Çevrimdışı halvetifarazi

Hele ki alkollüyse
Baştan sıkı tutulmalı iş

Aynen katılıyorum. Beşiktaş taraftarı ile diğer takım taraftarları bir değil. Güvenlik inönü stadındakim gibi olursa eski tas eski hamam olur.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2015, 09:57:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kapalıda kaç defa güvenlikçilerin dayak yediğine şahit olmuş biri olarak güvenlikçi kimseyi kaldıramaz bence.
birine kalk dese 20 kişi çökecek biliyor.
güvenlikçiyi kim koruyacak :D
yerinde oturma kültürünün oluşması lazım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı EagleForce

Yonetime cok is dusuyor bu konuda. Sert ve kararli olacaklar. 1-2 uyaridan sonra hala devam ederse disari atip varsa kombinelerini iptal edecekler ve belli bi sure bilet alamayacak bu kisiler. yeni stadimizda kombine de bilet de alacak birileri bulunur nasilsa. Boyle davranan azinliktansa cogunlugun huzurunu dusunmeli yonetim. Ne kadar sorunsuz bir ortam o kadar fazla talep olur biletlere kombinelere. 

Çevrimdışı Yakup

Hele ki alkollüyse
Baştan sıkı tutulmalı iş

eski güvenlik şirketinin ihalesi fesh edildi biliyorsunuz. yenileri ile daha tanışamadık  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@halvetifarazi abi ilk kez  seninle  aynı fikirdeyim :)

Çevrimdışı yigitcan1903

eski güvenlik şirketinin ihalesi fesh edildi biliyorsunuz. yenileri ile daha tanışamadık  :kop: :kop: :kop:
Valla dedikleri gibi güvenliği bile döverler
O yüzden sert tedbir alınması şart
Olay yaratanı tespit edip biletini keseceksin
Ancak bu şekilde düzen sağlanır
Yalnız yer konusu değil kendi aralarında her maç kavga eden bi güruh vardı eski kapalıda
Bu tarz olaylara da müsamaha gösterilmemeli

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar...

Daha rampanın 10-15 günü var gibi görünüyor.. Acaba kalan prekastlar yeterlimi. Bence 1 haftalık prekast var gibi duruyor.
TURSAN

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Beyaz vinç çalışıyor mücadele ediyor elinden geleni yapıyor ama bariz maç eksiği göze çarpıyor...

Çevrimdışı ömer

Tahminin bu ay sonu numaralı üst dışında prekast biter .haziraran ortası çatı havaya kalkar,eylül ün ilk günleri stadımız açılılır

Çevrimdışı Deniz

Tahminin bu ay sonu numaralı üst dışında prekast biter .haziraran ortası çatı havaya kalkar,eylül ün ilk günleri stadımız açılılır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bi planlama sorunu var gibi prekastlar azalmıs rampanın epey işi var daha prekast stoğu yapılmamış yeteri kadar rampa için niye bu kadar beklendi onuda anlamadım

Çevrimdışı asyakartalı

stadtaki takılmamış mevcut prekastları 10 günden önce bitiremezler rahat olun.göründüğü kadar az değiller.