Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713695 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Yok ben Fırçalanmaya Alışkınım da , Bu Biraz Hakaret eder gibi oldu , Oyuzden tepki gösteriyorum , Evet Bir dünya Konu dışı yazı varken , Sadece Benim İletim Bu hale getirilmiş , Üstelik yazdıgım Konu Kulübümüzün Resmi açıklamasıydı... @Balasagun
@Yunus Emre Dökmeci bir yanlislik olmus olabilir de bizlerde insaniz @ahmet türken kardesimizin dedigi gibi adin cikmis dokuza inmez sekize fazla uzatmayalim istersen.

Çevrimdışı yigitcan1903

şu prekastlardaki şovu birtek benmi göremiyorum ya  :D

bu hızla giderse haftaya biter nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum  :bandit:

bende çok bitmesini istiyorum ama bu hızla giderse en az 1 ay var daha bitmesine..  :s20:
Takılacak çok prekast var evet
Ama birkaç tane takıp çekilmesine nispetle şov gibi geliyor mevcut durum  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2015, 14:38:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Konu Dışı: diyerek konu dışı yazma artık Emre. Başlığı var oraya yaz
forumu yeni açan biri bu ne yazmış ya kendi kendine çemkirmiş bu der :kop: :kop: :kop:
not:hep necmi abiyi haklı buluyordum bu sefer sen haklısın gibi :claps:
ilk galibiyetini aldın :halay:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türken

@Yunus Emre Dökmeci bir yanlislik olmus olabilir de bizlerde insaniz @ahmet türken kardesimizin dedigi gibi adin cikmis dokuza inmez sekize fazla uzatmayalim istersen.
@Yunus Emre Dökmeci yi tanıdığımızdan ve yapısını bildiğimizden insanlar takılıp kızdırıyor. Kabına sığmıyor. Yaşınında verdiği aktiflik pardon hiperaktiflik insanların ona olan sevgisini başka bir şekilde göstermesine sebep oluyor. Ama takdir ettiğim bir konu hem yinede bildiğini yapıyor, hiç saygısızlık yapmıyor ve küs kalıp kin tutmuyor. Bravo  valla kardeşim. Yunus EMre bu forumun prekastı. Hiçbir iş tam bitmiyor ama bizim gözümüze hep prekast takılıyor ve en çok ona kızıp sitem ediyoruz :evillol:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 14:43:44 ahmet türken ]

Çevrimdışı Geovani

@Yunus Emre Dökmeci nickini mazlum olarak degistirneni oneriyorum  :D seviyoruz seni asi kartal
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2015, 14:42:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Takılacak çok prekast var evet
Ama birkaç tane takıp çekilmesine nispetle şov gibi geliyor mevcut durum  :D
2 tribüne birden taktıkları için azmış gibi görünüyor ama gayet iyi.
hatta son prekasttın üstüne beton tabla gibi bişey var ondan da baya koydular...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi dünde konuşulmuş eski açık altta ki bir vatandaş üst tarafa serbest bir şekilde çıkabilecek mi
sanırım ben içeri gezdiğimde engelleyici hiç bir şey yoktu
kimi engelleyecekler çalışan ustalarımı :evillol: hele bir bitsin bakalım bırak alt katı üst katı bloktan bloğa geçebilecekmiyiz bakalım alt üst geçişi kesin engellerler fiyatları farklı o yüzden pahalı kombine alana haksızlık olur kaldıki çoğu bilet kombine olarak satılacak böyle bir şeye müsade etmeleri bir çok sıkıntıyı beraberinde getirir zaten girişler birbirinden ayrı turnike öncesinde alt üst geçişi olur ama turnikeden geçtikten sonra kendi katında kalırsın @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Yok ben Fırçalanmaya Alışkınım da , Bu Biraz Hakaret eder gibi oldu , Oyuzden tepki gösteriyorum , Evet Bir dünya Konu dışı yazı varken , Sadece Benim İletim Bu hale getirilmiş , Üstelik yazdıgım Konu Kulübümüzün Resmi açıklamasıydı... @Balasagun
sakin ol ve görüşlerini yazmaya devam et , sen halis, mulis katıksız beşiktaşlısın ,dargın tavırlardan vazgeç ve konuyu davam ettirme @Yunus Emre Dökmeci kardeşim . :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Uzun vadeli böyle bir time lapse efsane olur  :)

Bence de böyle bir film harika olur  :ebebe:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı darkfather

kapilara gerekli izolasyon yapilir sutunlardan sonra acilir kapanir kapi koyabilirler cok sıkıntı degil onlar

Valla Efe bilmiyorum ama süpermarketlerdeki otomatik kapı mantığı bence çok çirkin olur. illa ki bir çözüm bulmuşlardır diye düşünüyorum ve nasıl olacak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

kimi engelleyecekler çalışan ustalarımı :evillol: hele bir bitsin bakalım bırak alt katı üst katı bloktan bloğa geçebilecekmiyiz bakalım alt üst geçişi kesin engellerler fiyatları farklı o yüzden pahalı kombine alana haksızlık olur kaldıki çoğu bilet kombine olarak satılacak böyle bir şeye müsade etmeleri bir çok sıkıntıyı beraberinde getirir zaten girişler birbirinden ayrı turnike öncesinde alt üst geçişi olur ama turnikeden geçtikten sonra kendi katında kalırsın @SDemirsoy
serbestçe geçiyorduk yukardan aşağı :D şaka bir yana üst katta ki o terası kullanamayacak mıyız abi biz alttayız  :s19: @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci yi tanıdığımızdan ve yapısını bildiğimizden insanlar takılıp kızdırıyor. Kabına sığmıyor. Yaşınında verdiği aktiflik pardon hiperaktiflik insanların ona olan sevgisini başka bir şekilde göstermesine sebep oluyor. Ama takdir ettiğim bir konu hem yinede bildiğini yapıyor, hiç saygısızlık yapmıyor ve küs kalıp kin tutmuyor. Bravo  valla kardeşim. Yunus EMre bu forumun prekastı. Hiçbir iş tam bitmiyor ama bizim gözümüze hep prekast takılıyor ve en çok ona kızıp sitem ediyoruz :evillol:
:ok: :ok: :ok:
Herkes öyle der benim için @ahmet türken abi , Hiç Kin tutamam , 1 Saat Önce Tekme tokat kavga ettiğim Birisiyle 1 Saat sonra oturup konuşurum :) KLasik Karadeniz liyim Bi anda Parlarım ama 2 dakika sonra Hemen sakinleşirim ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı darkfather

şu an kabası yapılan bir şantiyeye bakıyorsun bir kaç ay öncede her yerden bakıp sahayı görüyordun :evillol: bir kaç ay sonrada o boşluklara bakıp duvar görürsün ama aslında giriş kapılarının oralardan bırakılmasının saha havalandırması için ciddi faydaları olur oraya cam vs bir kapı koyup maç dışında havalandırma sağlanabilir

hahahahaha doğru diyorsun Necmi Abi  :lol: ama umarım duvar görürüz içeriye ses girmesi mantıksız. bir çözümleri vardır ama o çözüm nedir merak ediyorum. Vodafone Arena resmi sitesindeki fotoğraflarda da o kapılardan dışarıdaki ağaçlar gözüküyor. Bence kapatmayacaklar. Cereyan yapacak resmen  :D :D :D

Çevrimdışı fore_kazık

:ok: :ok: :ok:
Herkes öyle der benim için @ahmet türken abi , Hiç Kin tutamam , 1 Saat Önce Tekme tokat kavga ettiğim Birisiyle 1 Saat sonra oturup konuşurum :) KLasik Karadeniz liyim Bi anda Parlarım ama 2 dakika sonra Hemen sakinleşirim ..

şimdi sakinleştiysen patlat bi konu dışı da silsin adminler  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ErsinA.

2 tribüne birden taktıkları için azmış gibi görünüyor ama gayet iyi.

hatta son prekasttın üstüne beton tabla gibi bişey var ondan da baya koydular...

Paletli vinç son bikaç gündür sadece o düz prekastlardan koyuyor nerdeyse. Onlar normal prekastlardan daha incik boncuk bir iş gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Necmi

Benim iletimi Bu hale getiren Yöneticiye Cevabımdır !!
Kulübün resmi Açıklamasını yazdım ...
Kulübün resmi açıklamalarını ve Biletlerlerle ilgili Konuları herkes buraya yazıyor !! Ama nedense Kimsenin iletisi Hakaret eder gibi bu hale getirilmiyor , Şu Çifte standart davranmayı bırakın artık !! Haaa çok İleri gitme , 2-3 Sayfa geri gidip oku , Herkes biletlerle ilgili Ve Kulübün resmi Açıklaması ile ilgili yazıları bu başlıfa yazmış , Ama Benden Başkasının iletisi bu şekilde duzeltilmemiş !! Şaşırımmı ???? Tabiki Hayır ....
Gene ne yaptın  :alala: @Yunus Emre Dökmeci
yazdığın 1800 küsur mesajın yarısı konu dışı olunca ve yazdığın konu dışı mesajlar şu anda olduğu gibi insanların bir çok konu dışı mesaj atmasına sebep olduğu için olmasın şimdi üye var 8 aydır üye ve ilk defa konu dışı mesaj atmış doğal olarak hoş görülü olunuyor ama üye var 5 mesajda dördü konu dışı oluyor onlar sorgusuz sualsiz silinir ama bilet satışları ile ilgili yazılan mesajlara kulübün menfaati olduğu için pek ses çıkartmıyoruz sonuçta insanları galyana getirip bilet almasını sağlıyor bu şekilde bir tane bile bilet satılsa bu kârdır burda konu dışı diyip sürekli mesaj atan ve attığı mesajlarda tartışmaya açık olan 2-3 kişi var ve biride sensin ve işin gerçeği bu konuda mimlisiniz ben seni sürekli boşuna ikaz etmiyorum mesajlarına dikkat et diye hedef olmaktan çık hiç bir yönetici bende dahil sana müdahale etmekten hoşlanmıyoruz bu bize sana verdiğinden daha fazla rahatsızlık veriyor hiç bir Beşiktaşlının emek harcayarak yazdığı bir yazıyı silmek istemiyoruz zaten kimsede silmek istemediği için topu @ALI RIZA ya atıyor. ama kabul et bazen işin içinden çıkılmaz oluyor bir konuyu sayfalarca uzatıyorsun

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı darkfather

@Necmi abi dünde konuşulmuş eski açık altta ki bir vatandaş üst tarafa serbest bir şekilde çıkabilecek mi
sanırım ben içeri gezdiğimde engelleyici hiç bir şey yoktu

Kapalı, Yeni Açık ve Eski Açığın alt - üst tribünlerinin girişleri bile farklı yerden olacaktır. Katlar arasında acil durum bağlantıları hariç hiçbir geçiş bağlantısı olmayacağını düşünüyorum.

Kapalı altın giriş yeriyle üst yeri farklı olur diye düşünüyorum. Aynı şekilde yeni açık altla yeni açık üstün de. Sadece Kapalı ve Numaralı üstteki bloklar arasında sıkıntı olacak diye düşünüyorum. Mesela kapalı üstün 1.750'lik kenar bölümünden alan kişi 2.250 liralık orta bölüme gelebilir. Bu nasıl çözülecek bilmiyorum. Herkes yerini kollamaya çalışırken sıkıntılar çıkmaz umarım  :)

Bence girişler şu şekilde olacak mesela:

Gene ne yaptın  :alala: @Yunus Emre Dökmeci
yazdığın 1800 küsur mesajın yarısı konu dışı olunca ve yazdığın konu dışı mesajlar şu anda olduğu gibi insanların bir çok konu dışı mesaj atmasına sebep olduğu için olmasın şimdi üye var 8 aydır üye ve ilk defa konu dışı mesaj atmış doğal olarak hoş görülü olunuyor ama üye var 5 mesajda dördü konu dışı oluyor onlar sorgusuz sualsiz silinir ama bilet satışları ile ilgili yazılan mesajlara kulübün menfaati olduğu için pek ses çıkartmıyoruz sonuçta insanları galyana getirip bilet almasını sağlıyor bu şekilde bir tane bile bilet satılsa bu kârdır burda konu dışı diyip sürekli mesaj atan ve attığı mesajlarda tartışmaya açık olan 2-3 kişi var ve biride sensin ve işin gerçeği bu konuda mimlisiniz ben seni sürekli boşuna ikaz etmiyorum mesajlarına dikkat et diye hedef olmaktan çık hiç bir yönetici bende dahil sana müdahale etmekten hoşlanmıyoruz bu bize sana verdiğinden daha fazla rahatsızlık veriyor hiç bir Beşiktaşlının emek harcayarak yazdığı bir yazıyı silmek istemiyoruz zaten kimsede silmek istemediği için topu @ALI RIZA ya atıyor. ama kabul et bazen işin içinden çıkılmaz oluyor bir konuyu sayfalarca uzatıyorsun
@Necmi Abi Vallaha Bişey yapmadım bu sefer :bawling:
Kulübümüzün Oparenin Bonservisiyle ilgili Resmi açıklamasını yazdım Gormeyenler için , Çok belirsizlik vardı her kafadan bi ses Çıkıyordu bu konuda, Onun için Bilgi amaçlı yazdım :tabe:

Çevrimdışı martin40

Zeminin bu kadar düzensiz olmasi normalmi yaaa, dünyada gördüm stat insaatlarindan en karisigi.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci Baka kızyorsun ama dün gece İletileri okursan orada ince ayrıntı var...
Belki sizler sayfa sayfa yorum okumuyorsunuz ama Resimler olan sayfalara bakıyorsunuz pas geçiyorsunuz Ben her yorumu birbiri ile bağlantılı veya değil mi günler öncesi birbiini alıntılayanları vs okuyorum;
Ve Dün gece Bende Fırça yedim misali @Necmi abide Espriyi sildiğim için ama espri sen yaparsın diğeri yapar öbürü yapar bu uzar gider diye sildim...!
Ha hatasız mıyım Değilim arada yanlışlıkla sildiklerim de oluyor fark etmeden Can Emre abini yazısı silmiştim geri yükledi...!
Dün geceki mesajları Okusan Stat başlıgı ilgili İpucu verdi...! İpucu Aşagıda yazıda mevcut Link te orada mevcut...!

"Ben 15 gün serbest bırakıyorum Bakalım Ne kadar dayanacaksınız  :evillol: :evillol: Hersey serbest silmeyeceğim @Necmi abi  :upto: :upto: :upto: Espride yaparsınız  :steamed: :steamed:
Kavga Tartışma yaşarsanız El koyarım olaya  :evillol: :evillol:
"

Hep diyorum Şahsi algılamayın Burada bireysel mesajlar silinmiyor Kendi mesajıma kadar olanları da siliyor...! Sürekli senin siliniyorsa Yunus Acaba neden ben de istersen...!

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/11175/