Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714075 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugün bi hareketlilik var sanki statda.  Maşallah
baya hareketli iyi calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar hergün olduğu gibi bugün de yine stadın önünden gittim işe. Ve onca zamandır fark etmediğim bir şey fark ettim:

Kapalı'nın tribün girişlerinden cadde gözüküyor. Yani bildiğiniz dışarıya açılan bir kapı gibi. E stadın çevresi zaten aralıklı sütunlar.

Bu açıklık, rüzgar falan filan, ambiyansı ve akustiği etkiler diye düşünmeye başladım. Bu açıklığı bu kadar net fark etmemiştim. Düşünsenize, mesela kapalı üstte 5 kapıdan rüzgar, dış ortam sesi giriyor içeriye. Numaralı'dan gelen korna sesleri. Hadi eski açık yine uzak ana caddeye.

Gerçi bizler her türlü sesi bastırırız ama gürültülü, garip bir ambiyans olmaz umarım. Sizce yanılıyor muyum?  :alala:
kapilara gerekli izolasyon yapilir sutunlardan sonra acilir kapanir kapi koyabilirler cok sıkıntı degil onlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

emekçi yoğunluğu eski açık/numaralı köşede

mevzuu mu var acaba  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar hergün olduğu gibi bugün de yine stadın önünden gittim işe. Ve onca zamandır fark etmediğim bir şey fark ettim:

Kapalı'nın tribün girişlerinden cadde gözüküyor. Yani bildiğiniz dışarıya açılan bir kapı gibi. E stadın çevresi zaten aralıklı sütunlar.

Bu açıklık, rüzgar falan filan, ambiyansı ve akustiği etkiler diye düşünmeye başladım. Bu açıklığı bu kadar net fark etmemiştim. Düşünsenize, mesela kapalı üstte 5 kapıdan rüzgar, dış ortam sesi giriyor içeriye. Numaralı'dan gelen korna sesleri. Hadi eski açık yine uzak ana caddeye.

Gerçi bizler her türlü sesi bastırırız ama gürültülü, garip bir ambiyans olmaz umarım. Sizce yanılıyor muyum?  :alala:
şu an kabası yapılan bir şantiyeye bakıyorsun bir kaç ay öncede her yerden bakıp sahayı görüyordun :evillol: bir kaç ay sonrada o boşluklara bakıp duvar görürsün ama aslında giriş kapılarının oralardan bırakılmasının saha havalandırması için ciddi faydaları olur oraya cam vs bir kapı koyup maç dışında havalandırma sağlanabilir

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi dünde konuşulmuş eski açık altta ki bir vatandaş üst tarafa serbest bir şekilde çıkabilecek mi
sanırım ben içeri gezdiğimde engelleyici hiç bir şey yoktu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu gün resmen prekastların canına okudular tam bir prekast şov izledik böyle giderse haftaya prekast işi 2 ay sonrada çatı işi tamamen biter :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Prekasttan bi caps alabilir miyiz o halde  :D
Mümkünse yeni açık ve numaralı

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Caps yok arkadaşım caps atarsak nazar değiyor ve çalışmalar inanılmaz yavaşlıyor :tabe: :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Caps yok arkadaşım caps atarsak nazar değiyor ve çalışmalar inanılmaz yavaşlıyor :tabe: :tabe:
O prekastçıların tembelliği esasen  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu gün resmen prekastların canına okudular tam bir prekast şov izledik böyle giderse haftaya prekast işi 2 ay sonrada çatı işi tamamen biter :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
ya ben niye göremiyorum şov bir ilerleme anlamadım :D

Çevrimdışı FARUK

ekran görüntüsü

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu Dışı: diyerek konu dışı yazma artık Emre. Başlığı var oraya yaz
Benim iletimi Bu hale getiren Yöneticiye Cevabımdır !!
Kulübün resmi Açıklamasını yazdım ...
Kulübün resmi açıklamalarını ve Biletlerlerle ilgili Konuları herkes buraya yazıyor !! Ama nedense Kimsenin iletisi Hakaret eder gibi bu hale getirilmiyor , Şu Çifte standart davranmayı bırakın artık !! Haaa çok İleri gitme , 2-3 Sayfa geri gidip oku , Herkes biletlerle ilgili Ve Kulübün resmi Açıklaması ile ilgili yazıları bu başlıfa yazmış , Ama Benden Başkasının iletisi bu şekilde duzeltilmemiş !! Şaşırımmı ???? Tabiki Hayır ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Balasagun

Kulübün resmi açıklamalarını ve Biletlerlerle ilgili Konuları herkes buraya yazıyor !! Ama nedense Kimsenin iletisi Hakaret eder gibi bu hale getirilmiyor , Şu Çifte standart davranmayı bırakın artık !! Haaa çok İleri gitme , 2-3 Sayfa geri gidip oku , Herkes biletlerle ilgili Ve Kulübün resmi Açıklaması ile ilgili yazıları bu başlıfa yazmış , Ama Benden Başkasının iletisi bu şekilde duzeltilmemiş !! Şaşırımmı ???? Tabiki Hayır ....

Geriden gelerek okuyorum. Konu dışı: diye başlayan başka mesajlar dururken bu arkadaşın mesajı editlenmiş. Çifte standart var sanki.

Çevrimdışı ErsinA.

Kapalıda tribün şov var  :evillol:

Kuşlardan birinin sırtı sahaya dönük. amigo misali  :evillol:

Çevrimdışı martin40

Kapalıda tribün şov var  :evillol:

Kuşlardan birinin sırtı sahaya dönük. amigo misali  :evillol:

Sanki arkadaslarina taktik veriyo  :D

Çevrimdışı ilhan

Bunlar kendine müslüman @yiğitcan1903
Allah rızası için ya bi kare çekinde bizde görelim çatladık, hadi Kurum bizi engelleyorda sizi engelleyen nedir canlı yayın izleyenler.
Ohh be rahatladım :evillol:
ben yazana kadar yardırmış arkadaşlar ellerinize sağlık
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 14:27:52 ilhan ]

ya ben niye göremiyorum şov bir ilerleme anlamadım :D
Beyaz Vinç Yine Çok yorulmuş gibi görünüyor , Birazdan İşi bırakıp yatışa Geçer :evillol: :evillol:
Çok Çalıştı bugün...

Çevrimdışı ahmet türken

ve @Yunus Emre Dökmeci en sonunda patladı :lol:  adın çıkmış dokuza inmez sekize misali :lol: kızma sakin ol

Geriden gelerek okuyorum. Konu dışı: diye başlayan başka mesajlar dururken bu arkadaşın mesajı editlenmiş. Çifte standart var sanki.
Yok ben Fırçalanmaya Alışkınım da , Bu Biraz Hakaret eder gibi oldu , Oyuzden tepki gösteriyorum , Evet Bir dünya Konu dışı yazı varken , Sadece Benim İletim Bu hale getirilmiş , Üstelik yazdıgım Konu Kulübümüzün Resmi açıklamasıydı... @Balasagun

Çevrimdışı ErsinA.

Adam haklı beyler...  :bandit:

Çevrimdışı Erçin

şu prekastlardaki şovu birtek benmi göremiyorum ya  :D

bu hızla giderse haftaya biter nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum  :bandit:

bende çok bitmesini istiyorum ama bu hızla giderse en az 1 ay var daha bitmesine..  :s20:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2015, 14:33:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Adam haklı beyler...  :bandit:
forumun rating kaynağıdır yunus emre rasim ozan gibi :evillol:
o varsa forumda aksiyon vardır.
ailecek izliyoruz :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana