Bende Passo'ya karsiyim, bir protesto gosterisi filan olursa gider katilirim, karsi olmamin bir suru nedeni var, en fazlada uygulanis bicimine, ve ana hedefin birilerine para kazandirmak olmasina karsiyim, ama kombineler cikar cikmaz gittim kombinemi aldim. Bir tutarsizlik yok degil mi tavrimda? 
Benim fikrim, kesinlikle yok. Karşı olupta macbur olarak yaptığım o kadar çok şey varki. Passo bunlardan sadece biri. Bende passoya karşıyım fakat beşiktaşım için ödün veriyorum. Köprüden geçiş ücreti alınmasına karşıyım ama nerdeyse hergün veriyorum, en pahalı benzini kullanmaya karşıyım ama her hafta depoyu fulluyorum, bankalara işletim ücreti yada provizyon vermeye karşıyım ama çalışıyorsam mecbur veriyorum, trafikte bekleyeme karşıyım ama hergün 15 dkkalık yolu 1,5 saatte gidiyorum. vs vs vs. Ama hiç birini protesto edipte kullanmamazlık yapamıyorum. Ama imkanım olursa kesin yaparım

passoda benim için aynı bunlar gibi karşı olupta mecbur yaptıklarımdan sadece bir tanesi. KAhrolsun içimdeki beşiktaş sevgisi (kahrolsun sadece mecazi anlamda kullanılmıştır. Ne mutluki içimde o sevgi var). Bu forumda olan bu uygulamaya karşı olup aynı bizim gibi ama ta başka şehirlerden
@yigitcan1903 gibi
@Efe gibi ve diğer uzak şehirlerden binbir zorluklarla gelen kardeşlerimiz bahane üretmiyorsa bizim üretmemiz ayıp diye düşünüyorum