Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

Bende Passo'ya karsiyim, bir protesto gosterisi filan olursa gider katilirim, karsi olmamin bir suru nedeni var, en fazlada uygulanis bicimine, ve ana hedefin birilerine para kazandirmak olmasina karsiyim, ama kombineler cikar cikmaz gittim kombinemi aldim. Bir tutarsizlik yok degil mi tavrimda?   :icool:
Benim fikrim, kesinlikle yok. Karşı olupta macbur olarak yaptığım o kadar  çok şey varki. Passo bunlardan sadece biri. Bende passoya karşıyım fakat beşiktaşım için ödün veriyorum. Köprüden geçiş ücreti alınmasına karşıyım ama nerdeyse hergün veriyorum, en pahalı benzini kullanmaya karşıyım ama her hafta depoyu fulluyorum, bankalara işletim ücreti yada provizyon vermeye karşıyım ama çalışıyorsam mecbur veriyorum, trafikte bekleyeme karşıyım ama hergün 15 dkkalık yolu 1,5 saatte gidiyorum. vs vs vs. Ama hiç birini protesto edipte kullanmamazlık yapamıyorum. Ama imkanım olursa kesin yaparım :D   passoda benim için aynı bunlar gibi karşı olupta mecbur yaptıklarımdan sadece bir tanesi. KAhrolsun içimdeki beşiktaş sevgisi (kahrolsun sadece mecazi anlamda kullanılmıştır. Ne mutluki içimde o sevgi var).  Bu forumda olan bu uygulamaya karşı olup aynı bizim gibi ama ta başka şehirlerden @yigitcan1903 gibi @Efe gibi ve diğer uzak şehirlerden  binbir zorluklarla gelen kardeşlerimiz bahane üretmiyorsa bizim üretmemiz ayıp diye düşünüyorum

Çevrimdışı ahmet türker

Aslinda kendimce ironi yaptim, ben bir celiski ya da tutarsizlik gormuyorum, hersey bir oncelik meselesi, ben ilk gunden kabullendim passo karsitligimin Besiktasim'in macini izlememe engel olamayacagini, diger arkadas 1 yil sonra gelir o noktaya sikinti yok..
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Bende Passo'ya karsiyim, bir protesto gosterisi filan olursa gider katilirim, karsi olmamin bir suru nedeni var, en fazlada uygulanis bicimine, ve ana hedefin birilerine para kazandirmak olmasina karsiyim, ama kombineler cikar cikmaz gittim kombinemi aldim. Bir tutarsizlik yok degil mi tavrimda?   :icool:
Bende sonuna kadar karşıyım passolige ama bende kombineler satışa çıktıktan 10 dakika sonra aldım tamam bir şeye karşı olabiliriz bize ters gelebilir ama kulübünde bu kadar paraya ihtiyacı olduğu dönemde sırt çevirmekte ne kadar doğru bunun zararı bize inandığımız şeylere ters haraket etmeyi gerektirse bile kulübün menfaati bizim düşüncelerimizden önemlidir. ve şu anda var olma savaşı veriyoruz ben darmadağın olduktan sonra passo olsa ne olur olmasa ne olur önce kulübüm kurtulsun düze çıksın passo benim için ikinci plandadır ben batarken başkasının rantının hesabını yapacak durumda değilimki kulübün o kombineden gelecek paraya ihtiyacı varsa o kombine alınacak passo yu protesto edeceğiz diye kulübümü batıralım önce bizim için değerli olanın hesabını yapıp ondan sonra protesto edeceksek ederiz benim bunun hesabını yapmam on saniyemi aldı geri kalan 9 dakika 50 saniye passoya üye olup kombinemi almak için geçen süreydi :D

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yavvuzz

Bende sonuna kadar karşıyım passolige ama bende kombineler satışa çıktıktan 10 dakika sonra aldım tamam bir şeye karşı olabiliriz bize ters gelebilir ama kulübünde bu kadar paraya ihtiyacı olduğu dönemde sırt çevirmekte ne kadar doğru bunun zararı bize inandığımız şeylere ters haraket etmeyi gerektirse bile kulübün menfaati bizim düşüncelerimizden önemlidir. ve şu anda var olma savaşı veriyoruz ben darmadağın olduktan sonra passo olsa ne olur olmasa ne olur önce kulübüm kurtulsun düze çıksın passo benim için ikinci plandadır ben batarken başkasının rantının hesabını yapacak durumda değilimki kulübün o kombineden gelecek paraya ihtiyacı varsa o kombine alınacak passo yu protesto edeceğiz diye kulübümü batıralım önce bizim için değerli olanın hesabını yapıp ondan sonra protesto edeceksek ederiz benim bunun hesabını yapmam on saniyemi aldı geri kalan 9 dakika 50 saniye passoya üye olup kombinemi almak için geçen süreydi :D
Ben külliyen karşıyım fakat dönüp rutin hayatınıza bir bakın sevmediğiniz kişiler için neler neler yapıyoruz . O nedenle sevdiğim , renklerine aşık olduğum takımım için bu zillete biraz katlanırım . Günü geldiğinde de tepkimizi hep birlikte koyarız , şartlar oluşmadan yenen meyve ACI olur.

Çevrimdışı ahmet türker

Benim fikrim, kesinlikle yok. Karşı olupta macbur olarak yaptığım o kadar  çok şey varki. Passo bunlardan sadece biri. Bende passoya karşıyım fakat beşiktaşım için ödün veriyorum. Köprüden geçiş ücreti alınmasına karşıyım ama nerdeyse hergün veriyorum, en pahalı benzini kullanmaya karşıyım ama her hafta depoyu fulluyorum, bankalara işletim ücreti yada provizyon vermeye karşıyım ama çalışıyorsam mecbur veriyorum, trafikte bekleyeme karşıyım ama hergün 15 dkkalık yolu 1,5 saatte gidiyorum. vs vs vs. Ama hiç birini protesto edipte kullanmamazlık yapamıyorum. Ama imkanım olursa kesin yaparım :D   passoda benim için aynı bunlar gibi karşı olupta mecbur yaptıklarımdan sadece bir tanesi. KAhrolsun içimdeki beşiktaş sevgisi (kahrolsun sadece mecazi anlamda kullanılmıştır. Ne mutluki içimde o sevgi var).  Bu forumda olan bu uygulamaya karşı olup aynı bizim gibi ama ta başka şehirlerden @yigitcan1903 gibi @Efe gibi ve diğer uzak şehirlerden  binbir zorluklarla gelen kardeşlerimiz bahane üretmiyorsa bizim üretmemiz ayıp diye düşünüyorum
tabi ki bahanemiz olamaz, beşiktaşımızın düze çıkması için, karşı olduğumuz şeyleri yaparak, kendimize bile karşı olacağız . başka çıkış yolu yok .@Necmi kardeşimin dediği gibi karşı olduğumuz şeyler uğruna beşiktaşımızın batışını asla seyretmeyiz,imkanlarımız ölçüsünde her türlü fedakarlığı yapmalıyız @ahmet türken kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 harika fotograflar ne zorluklar halinde cektigini ilettigini biliyorum emegine saglik. Rampada cok guzel gidiyor. Yeni aick hakikaten efsane oluyor. Bu arada @Necmi abi tesekkurler

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı FARUK

fotoğraflar için @keremfrat1 , @Mehmet  ve @bjk_mabet e teşekkürler elinize sağlık

Çevrimdışı ahmet türker

@Mehmet  @keremfrat1 @Necmi  fotolar için emeklerinize sağlık ,teşekkürler..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı ve yeni açık arkasındaki perde betonlarda şöyle yeşllendirme çalışmaları nasıl gider?

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 18:49:47 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Numaralı ve yeni açık arkasındaki perde betonlarda şöyle yeşllendirme çalışmaları nasıl gider?

http://farm9.staticflickr.com/8227/8595953167_fd0a61f502_b.jpg
Numaralinin Orasi gunes aliyormuki, ama yeni acik icin harika bir calisma olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Numaralinin Orasi gunes aliyormuki, ama yeni acik icin harika bir calisma olabilir.
Gölge bitkileri kullanılır @ZEKI hocam..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ZEKI

Montaj bu montaj   :D
Nasıl beyler  :ishock:
siz mi yaptiniz yoksa @Yucel11 'in yaptigi calismayi buraya tekrardan yuklediniz. Kendinize ait olmayan bir calisma ise lutfen kaynagini belirtiniz

Gölge bitkileri kullanılır @ZEKI hocam..
:ok: :ok: @ahmetx

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 harika fotograflar ne zorluklar halinde cektigini ilettigini biliyorum emegine saglik. Rampada cok guzel gidiyor. Yeni aick hakikaten efsane oluyor. Bu arada @Necmi abi tesekkurler
:D teşekkurler @ZEKI abicimmm :D

Çevrimdışı keremfrat1

Herkeze Teşekkur ederım :D @Efe abi yenı açık efsane oluyo :D :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Proje ilk açıklandığında 42 bin beni hiç tatmin etmemişti,hatta arkadaşlar bilirler eski açık yükselir mi diye wow da bjk_mabed den haber beklerdik.Ama artık düşüncem odur ki Stadyumun malzeme kalitesi,işlevselliği,koltukların rahatlığı ve maddi getirisi daha önemli, ha bu özellikler korunarak kapasite atararsa da hayır demem .Koltuklarla ilgili üzüldüğüm tek şey, numaralıdaki 54 adet vip koltuk kaybımız (216 bin dolar zararımız). @ahmet türker abi.

@ahmetx  oyuncu cikis tunelini alttan versen bile o koltuklari gene kaybetmek zorundayiz. Tribunler sahaya cok yakin. Yedek kulubeleri yuzunden bu sekilde oldu zaten.

Eger tribunler daha uzak olsaydi zaten cikis tunelini daha ileri verip tribunu kesmezlerdi.

Çevrimdışı tayfun

saymadım ama kombine tecrübeme göre doğuda kalan bilet sayısı 1 000 civarı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı sozkul

@ahmetx  oyuncu cikis tunelini alttan versen bile o koltuklari gene kaybetmek zorundayiz. Tribunler sahaya cok yakin. Yedek kulubeleri yuzunden bu sekilde oldu zaten.

Eger tribunler daha uzak olsaydi zaten cikis tunelini daha ileri verip tribunu kesmezlerdi.

Birde Bilic cok heyecanli, tam onun yurume alaninin yanindaki delige duserdi valla.. :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

saymadım ama kombine tecrübeme göre doğuda kalan bilet sayısı 1 000 civarı.
10 dakika önce oğlum teker teker saymış doğuda kalan bilet   534  :halay: