Günaydın arkadaşlar,
Açılış için gün sayıyoruz, bu bile müthiş bişey

Tahminim en iyi ihtimal 30 ağustos, en uzak 29 Ekim'de stadımızda ilk maçımıza çıkacağız.
Yalnız bunu yazdıktan sonra farkettim ki Ömer Üründül tarzı "gol atarsa beraberlik olur" tarzı bir yorum oldu

Zaten herkes bu tarihler üzerinde mutabık

Neyse, demek istediğim şuydu; şu aşama askerliğin son günleri gibi, artık günler 24 değil 48 saat olarak geçiyor. Açılış günü yaklaştıkça kalbimiz sıkışıyor. Gerçekten geldiğimiz bu aşamaya bazen inanamıyorum, stad yıkıldığı gün arkadaşa "abi 2018'de geçersek öpüp başıma koyacağım" demiştim. Para yoktu, umut yoktu, gelecek en azından 5 sene için karanlıktı. Rakipler kendi çaplarında yıldız transfer ederken biz nokta atış yapmaya çalışıyorduk. Hiç bir zaman yıldız transfer manyağı olmadım ama ne bileyim işte insan imreniyor, nefis işte... Kulisin yok, paran yok, stadın yok, umudun yok... Şimdi ise bu sene zarlar denk düşerse, hayal bile olsa gerçekçisinden hayal olan UEFA finalinden, Lig şampiyonluğundan ve 30 Ağustos'ta şampiyon olarak yeni stadımızı açmaktan bahsediyoruz. Kulüp hakkında içerinden gerçek bilgilere sahip arkadaşlarım bu işin nasıl ufak çaplı bir mucize olduğunu çok daha iyi anlayacaktır.
E zaten hayaller, gerçekleştirilmek için değil midir?