Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717201 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Herkese Günaydın !!!Nihayet bugün dört koldan prekast hücumu başladı bütün vinçler fora...Özlediğimiz tablo bu.Çok güzel böyle giderse 10 güne prekastlar tamam :ishock: :halay: :halay: :ishock:

Fazla iyimser oldu...
Nisan 10 diyorum ben 1 ay var daha ama gönlüm senin düşüncenden yana
TURSAN

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı darkfather

Arkadaşlar günaydın. Prekastlar nisan ortası biter, bu sırada göremediğimiz yerlerdeki ince işçilik, giydirme gibi işlemler de devam eder. Mayıs başı gibi çatı işlemlerine başlarız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Küfekiler tahmin edilenden hızlı mı ilerledi bana mı öyle geldi ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Rampa ne alemde arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

rampa da perde demirleri örülüyordu bana göre daha 20-25 günlük iş var orada
daha çok işi var küfekilerin ama hızı makul gibi :)
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 10:55:16 SDemirsoy ]

Çevrimdışı yavvuzz

Herkse uzak diyarlardan günaydın . Bu stat o veya bu şekilde bitecek . Benim için gerisi teferruat . Saygılar...

Çevrimdışı Afyon Kartalı

rampa da perde demirleri örülüyordu bana göre daha 20-25 günlük iş var orada daha çok işi var küfekilerin ama hızı makul gibi :)

20 25 gün fazlaymış yaw... Desene kule vinçler daha 1 ay misafir rampa bitene kadar
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Calismalar devam ediyor yeni acikta perde ve tabla isleri suruyor iceridede prekast devam ediyor isler normal seyrinde suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Açılış için gün sayıyoruz, bu bile müthiş bişey :) Tahminim en iyi ihtimal 30 ağustos, en uzak 29 Ekim'de stadımızda ilk maçımıza çıkacağız.

Yalnız bunu yazdıktan sonra farkettim ki Ömer Üründül tarzı "gol atarsa beraberlik olur" tarzı bir yorum oldu :) Zaten herkes bu tarihler üzerinde mutabık :D

Neyse, demek istediğim şuydu; şu aşama askerliğin son günleri gibi, artık günler 24 değil 48 saat olarak geçiyor. Açılış günü yaklaştıkça kalbimiz sıkışıyor. Gerçekten geldiğimiz bu aşamaya bazen inanamıyorum, stad yıkıldığı gün arkadaşa "abi 2018'de geçersek öpüp başıma koyacağım" demiştim. Para yoktu, umut yoktu, gelecek en azından 5 sene için karanlıktı. Rakipler kendi çaplarında yıldız transfer ederken biz nokta atış yapmaya çalışıyorduk. Hiç bir zaman yıldız transfer manyağı olmadım ama ne bileyim işte insan imreniyor, nefis işte... Kulisin yok, paran yok, stadın yok, umudun yok... Şimdi ise bu sene zarlar denk düşerse, hayal bile olsa gerçekçisinden hayal olan UEFA finalinden, Lig şampiyonluğundan ve 30 Ağustos'ta şampiyon olarak yeni stadımızı açmaktan bahsediyoruz. Kulüp hakkında içerinden gerçek bilgilere sahip arkadaşlarım bu işin nasıl ufak çaplı bir mucize olduğunu çok daha iyi anlayacaktır.

E zaten hayaller, gerçekleştirilmek için değil midir?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

rampada ilk tabla icin hazirlik yapiliyordur tahminimce perdeler orulmustu betonu bekliyordur sonrasinda ilk tabla icin calisma baslayacak ay sonu biter rampa numarali arkada is bitti kaliplar sokuldukten sonra vinc artik gider heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

rampada ilk tabla icin hazirlik yapiliyordur tahminimce perdeler orulmustu betonu bekliyordur sonrasinda ilk tabla icin calisma baslayacak ay sonu biter rampa numarali arkada is bitti kaliplar sokuldukten sonra vinc artik gider heralde

Bugün inşallah oradan bir foto gelir...
TURSAN

Çevrimdışı tayfun

buraya yazayım herkes görsün,eski açık alt katta sadece 1 blok kaldı,gerisi komple kombine.onunda yarısından fazlası dolu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

kufekiler iyi gidiyor ama yeterli degil necmi abiye gore tam olarak yetismesi icin biraz daha hizli olmalilar yazin hizlanirlar onlarda cokta onemli degil onlarinki en zararsiz is acilis icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugün inşallah oradan bir foto gelir...
inşallah stadta olanlara duyuralim burdan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Calismalar devam ediyor yeni acikta perde ve tabla isleri suruyor iceridede prekast devam ediyor isler normal seyrinde suan
NUMARALININ ARKADAKI YAPILAN BETON DUVAR FELAN YURYUS YOLU NASII BIR YAPI OLCAK COZEBILDINMI YAA EFE
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın @ilhan abi

Bu arada geç oldu ama
@MURAT abi @Easthanbool nice yıllara

Teşekkürler @yigitcan1903 düşünmen yeterli  :)

Günaydın forum ahalisi

@MURAT ve @Easthanbool
uzun ve elit yaşayın  :tabe:

Sağ olasın @KUMANOVALI abi teşekkür ettim
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 11:22:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

haber eski 43.847 rakamı da yazmıyor nasıl hesap ettin...
42000 +loca koltuğu  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 11:28:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana