Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719781 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

orası değişmez artık, prekastlar ona göre üretildi,ona göre konuldu,bugün çıkış kapılarını değiştirmeye çalışsan o giriş çıkışları yıkacaksın,prekast ürettireceksin,çıkış kapılarının mukavemetini bekleyeceksin,prekast yerleştireceksin... keşke değişse ama %1 ihtimal bile vermiyorum değişmesine @ALI RIZA
@Deniz Yap boz sistemi düşün...! Prekast arası mesafeler sabit mi ? orta sıra ile sağ ve sol taraf arası ne kadar oynama yapıyor acaba ? ortadaki kapıyı iptal edersen kaç basamak prekast ekleyeceksin 3-4-5 tane mi ? sağ ve sol tarafı kaydıracagın için prekast sorunun olmaz...! Stat içine gidip metre ile ölçeyim :) sizlere detayları bildiririm az kaldı az :D 10 gün sonra metre elimde kameradan izleyin  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmet türker

Bende öyle görüyorum ama ilerde o zemine yazık diye bugunden yapılması daha iyi görüyorum... varsın ora için 1 hafta geç açılsın sorun değil...! Kapalı alt ve üst tam orta kamera açısın da Her Tv de öyle görüdümde Fikret Orman ve Bünyamin Dermanın Ölmüşlerini Anacağım...! Sağolsunlar Harika yapı için uğraşıyorlar ama malesef Kendi keyflerine göre iş yapıyorlar...!  :ok: @ahmet türker abi
ileride her şeyi daha iyi anlayacaksın değerli kardeşim şimdilik bu kadar deyip iyi geceler diliyorum . :ok:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Yap boz sistemi düşün...! Prekast arası mesafeler sabit mi ? orta sıra ile sağ ve sol taraf arası ne kadar oynama yapıyor acaba ? ortadaki kapıyı iptal edersen kaç basamak prekast ekleyeceksin 3-4-5 tane mi ? sağ ve sol tarafı kaydıracagın için prekast sorunun olmaz...! Stat içine gidip metre ile ölçeyim :) sizlere detayları bildiririm az kaldı az :D 10 gün sonra metre elimde kameradan izleyin  :sevinc :sevinc
Sen sabaha kadar ölç orasinin degismesinin ihtimali yok

Yapboz degil stadyum burasi en az 20 prekast degismesi gerekir sen oyle yaparsan.bu maliyete,ugrasa,zaman kaybina kimse girismez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bende öyle görüyorum ama ilerde o zemine yazık diye bugunden yapılması daha iyi görüyorum... varsın ora için 1 hafta geç açılsın sorun değil...! Kapalı alt ve üst tam orta kamera açısın da Her Tv de öyle görüdümde Fikret Orman ve Bünyamin Dermanın Ölmüşlerini Anacağım...! Sağolsunlar Harika yapı için uğraşıyorlar ama malesef Kendi keyflerine göre iş yapıyorlar...!  :ok: @ahmet türker abi
san mamesde sırf orda tribünleri görebilmek için on dakika maçı izledim orası sahanın en az oyun oynanan yeri kamera açısındaki ölü bölgelerden biri o yüzden pek küfür edemeyeceksin yarım saatte iki defa kamera görüntüsüne geldi ve hiç sırıtmadı bence hiç kasma senden başka bu işe olumsuz bakan yok  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

ben @bjk_mabet kardeşimin yerinde olsam seni oraya sokmam . :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen bir buçuk yılda anca farkettin @ALI RIZA orayı değiştirmek imkansız gidip kapalı tribünü yıksan yine aynı şekilde yapılır hem bak forumda bir itiraz eden sensin orayı değiştirsinler girişleri 5 den altıya çıkartsınlar bütün Türkiyedeki Beşiktaş taraftarı ayağa kalkar 5 girişe bile fazla diyorlar sanki stada uçarak girecekler artı senelik 200000 lira minimum kayıp demektir. fazladan bir çıkış yaparak kaybettiğin koltuk yüzünden kaldıki burda değişiklik için beni bile ikna edemiyorsun yönetimden kimi ikna edeceksin :kop: :kop:
Zaten Bizim taraftarlar Sus pus olmuş...! Pusuya yatmış Mahallenin delisi olarak ancak ben ses çıakrtıyorum  :kop: :kop:
Aslında fark ettim de Bir türlü yazamadım... Hep araya fotolar girdi  :evillol: :evillol: :evillol: @Necmi abi Sen ikna olmuyorsun ki hiç  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

san mamesde sırf orda tribünleri görebilmek için on dakika maçı izledim orası sahanın en az oyun oynanan yeri kamera açısındaki ölü bölgelerden biri o yüzden pek küfür edemeyeceksin yarım saatte iki defa kamera görüntüsüne geldi ve hiç sırıtmadı bence hiç kasma senden başka bu işe olumsuz bakan yok  :kop:
O stat kimin anlamadım Atletico Madrid değil mi Realle maçını izledim o statta oynamadılar  :alala: :alala: Anlamadım gitti onlarda bizim gibi göçebe mi acba ? Onların stat ile karıştırmayalım bizim lick tv sağolsun kamera öyle alakasız yere yerleştiriyorlar ki Sırf orayı göstermek için uğraşırlar...! Olumsuz bakıyorlar ama Ses çıkartamıyorlar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Sen sabaha kadar ölç orasinin degismesinin ihtimali yok

Yapboz degil stadyum burasi en az 20 prekast degismesi gerekir sen oyle yaparsan.bu maliyete,ugrasa,zaman kaybina kimse girismez
ne yirmisi bütün kapalı üstün sökülüp yeniden yapılması gerekiyor içerlerde tuvaletler büfeler komple değişir buda proje onayı demektir o onay içinde on yıl bekleriz ne yani orda gecekondumu yapıyoruz yok bu kapının yerini beğenmedik yarım metre kaydıralım yok buraya mutfak yapalımmı diyeceğiz :alala:  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Tam ortaya cikis kapisi ve merdiven boslugu yapmak stratejik bir hata olmus ama oranin degismesinim hic ama hic ihtimali yok.

1_3 cikis kapisini degistirmen gerekecek.
2_20 nin ustunde prekast,söktürmen,yenisini urettirmen ve monte etmen gerekecek
3_bunlari yapabilecek vaktin olacak.

Bunlarin hicbiri yapilamayacagina gore gecmis olsun demekten baska çare yok :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

O stat kimin anlamadım Atletico Madrid değil mi Realle maçını izledim o statta oynamadılar  :alala: :alala: Anlamadım gitti onlarda bizim gibi göçebe mi acba ? Onların stat ile karıştırmayalım bizim lick tv sağolsun kamera öyle alakasız yere yerleştiriyorlar ki Sırf orayı göstermek için uğraşırlar...! Olumsuz bakıyorlar ama Ses çıkartamıyorlar  :kop: :kop: :kop:
nerde oynadılar bayağı san mames işte

Çevrimdışı Dogan

Teşekkür ederim.   Çimleri Old trafforddan söküp getirdim.:lol:   Koltukları belki ileride ekliyebiliriz.
Keşke Emirates cimleri olsaydi ya o daha ii  :bawling:    :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

san mames atletico Bilbaonun stadı değilmi :alala: :alala: @ALI RIZA  :D
:kop: :kop: :kop: Uyuyalım abi :) Bilbao nun stadı :) @Necmi abi Atletico madrid değil  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop: Uyuyalım abi :) Bilbao nun stadı :) @Necmi abi Atletico madrid değil  :kop: :kop: :kop:
bencede uyu sen o kadar online kaldın beynin sulanmış git yat  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Vicente kal deron oynadılar abi  :alala: :alala: @Necmi abi

http://www.ntvspor.net/video-galeri/atletico-madrid--real-madrid-40
Ne calderonu ne ictin sen ???

San mamesde oynadilar atletic bilbao 1-0 yendi.atletico madrid degil atleyic bilbao

Çevrimdışı ALI RIZA

bencede uyu sen o kadar online kaldın beynin sulanmış git yat  :kop: :kop: :kop:
@Necmi abi onların mimarda çizerken kafası hoşmuş Orta çizgiye çıkış kapısı yapmış üst katlara 7 tane bırakmış tek sayılar hakim  :evillol: :evillol:

http://besiktasarena.com/yabanci-stadyumlar/bilbao-san-mames-barria/msg185247/#new

Çevrimdışı ALBATROS

san mames gibi tribün girişi loca katından olsaydı pek göze batmazdı belki de  :iscrewy:  başından beri stadın en sevmediğim yeri orası

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi onların mimarda çizerken kafası hoşmuş Orta çizgiye çıkış kapısı yapmış üst katlara 7 tane bırakmış tek sayılar hakim  :evillol: :evillol:

http://besiktasarena.com/yabanci-stadyumlar/bilbao-san-mames-barria/msg185247/#new
sen ne alıyorsan gelirken getir bakalım bizde senin gözünle görebilecekmiyiz :kop:
sabahtan beri net zaten berbat pc ile mücadele ediyorum başıma birde sen çıktın git yat
17 sine kadar uyanma rüyandada seni benim havaalnında karşılayacağımı düşün ondan sonra çıkışlara bir daha bak eminim gözüne o zaman daha şirin görünecekler :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne demesini bekliyordun kıymetli kardeşim ,bize 42 bine izin verdiler ama biz ileriyi düşünerek 50 bin yaptık mı diyecekti , herkes inanmak istediğine inanabilir ,karışmaya da niyetim yok . :)
o oyle konusmak zorunda  ama yapilan yapiya gayet tabi 45 bin civarinda koltuk takabilirsin 42 bin sadece verilen izinlere gore soylenen bir rakamdir fb stadi kadar buyuk bir stada 42 bin koltuk konulmasi sadece sınırlamalardan kaynaklaniyor simdilik beklemedeyiz degisiklik olursa burdan paylasim olacak yaz aylarini bekleyelim
Abiler ben bilmediğim için öyle söyledim :) Sadece eski açıkta bir artırılmaya gidilebilir diye biliyodum yoksa yapının kendisi o kadar koltuğu alabiliyosa mükemmel bir haber zaten bu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı haluk.m

Her yıl en az 5 maç küfür yüzünden kapatma cezası aldıran taraftarın tribün şöyle olsun deme hakkı yok. (kişisel algılamayın lütfen) 
Taraftara bir kez taviz verilince sonu gelmiyor. En basiti o takımı ateşleyen güç, tehdit etmek için koz olabiliyor.
Renklilerle kıyaslayınca çok iyi taraftar gruplarımız var ama bir o kadar da köstek oluyorlar. Beşiktaş'ımızı o kadar çok seviyoruz ki zarar verecek noktaya geliyoruz. Tek bir mağlubiyet, eleştiri yeterli oluyor zarar vermemiz için. Yani biraz durup düşünmekte yarar var.

Ayrıca artık tribün şöyle olsun, çatı böyle olsun, bir sıra daha arttırsınlar tartışmaları gereksiz.  Tek yapmamız gereken mabedi daha çabuk bitirmeleri için destek olmak(maddi) ve baskı yapmak.

Mesela bir haftasonu 5-10 bin kişi toplanıp mabede yürüş yapsın, bakın nasıl hızlanıyor o inşaat :) (hiç bir şey olmazsa moral olur)
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 06:10:30 jokerhm ]

Çevrimiçi murat

3 kere saydım .(199- 203 -201 ,)ortalama 201 dedim ,şimdi asıl soru şu .dairesel olarak ortalama bir sırada kaç koltuk olabilir , eğer sonuç bin koltuk çıkarsa  bu stad 50 bin kişilik demektir....benim hesabıma göre (defalarca bu hesabı yaptım)ortalama 49.8 sıra çıkıyor sence doğrumudur @MURAT kardeşim . @Necmi  bu hesaba ne der acaba .
:sevinc
Biraz geç oldu ahmet abi cevap  cevap .daha önceki hesaplarına göre yanlış hatırlamıyorsam ortalama bir sıra 940 civarı olması lazım(medivençıkış apısı ve yırtıkar çıkmış halde) @ahmet türker

Çevrimdışı Karabay

Ben birkaç stada gördüm ama hangi  stadlar hatırlamıyorum.tv den seyrederken pek güzel görünmesede çatal merdivenler biraz bu işi çözer  :) bu şekil yapılırken taraftar grubu değilde kapasite düşünülmüştür.
Commerzbank arena - Borussia park - Nou camp

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Ahali bugun Besiktaskimizin maci var, bayan uyelerimizinde Kadınlar gunun kutlarim.
@MURAT yeniden nice senelere