Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Saka maka giseler nerede olacak yav?  :alala:

2-3 gün önce bunu soracaktım..dalga geçerler diye sormadım  :D
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Altuğ

neden dalga geçelim olur mu öyle şey  :) forumun amacı bilgilendirme elimizden geldiğince.

Çevrimdışı Fatih

gişe olmayacak bedava girecekmişiz hep o ayrıcalık sende olacak değil ya yap akraditasyonu elini kolunu sallayarak gir hayat sana güzel :kop: @Fatih
:D :D :D :D
L'pool macinda belki benden once girmissinizdir... 20 dakika kapilarin acilmasini bekledim.. Bizim oradan girmek isteyen yaklasik 200 kisi kadar vardi...

Ama cidden Necmi abi, kufeki tasli kolonlardan sonra gise mi koyacaklar akibeti belli mi suan o konunun...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

neden dalga geçelim  :D bizimde bayağı merak ettiğimiz bir konu bu tek bildiğimiz içerde olacağı yani kolonları geçince stada girmiş olmuyorsun gişeler ondan sonra

Çevrimdışı Anıl

neden dalga geçelim  :D bizimde bayağı merak ettiğimiz bir konu bu tek bildiğimiz içerde olacağı yani kolonları geçince stada girmiş olmuyorsun gişeler ondan sonra
Bence öyle olmamalı @Necmi abi

Çevrimdışı Deniz

Benim anlamadığım,Otoparktan stada giriş mevcut,merdivenlerle falan oraya inip otoparktan içeriye girilebilir?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

turnikeler sütunlardan biraz içeride olacaktır başka bi çağresi yok planı yapılmıştır belki bişeyler sızar içip içip ilerleyen günlerde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

sen bundan neredeyse 70 yil sonra sanli mabedini daha iyisini yapmak icin yikiyorsan. devlete karsi, muhaliflere karsi, renklilere karsi hatta bazen kendi icindeki taraftara bile direnip bu projeyi yurutuyorsan birakin stat tavanin seffaf mi degil mi olacagi atilan her kazmanin bile hayati onemi var bu taraftar icin. ortaya bir proje koyuyorsan bu renkleriyle, tribunlerin acisiyla, stat zeminin hangi kalitede olacagiyla hepsiyle birdir bu proje icin. madem renkler onemli degil stati komple yesile boyuyalim. ben sadece merak ediyorum degisiklik olup olmayacagini burada cok bilgili arkadaslar goruyorum ve onlara danisiyorum. onlar cevap verirse mutlu olurum. kimileri icin bunlar onemsiz meseleler olsa da benim icin her detay cok onemli bu proje icin.

proje ilk haliyle neyse uygulanıyor bir değişiklik yok sen evinin duvarlarının rengini değiştirdiğinde evinin projesimi değişiyor yada tül yerine güneşlik taktığında projemi değişiyor :alala: dekorasyon farklı bir şeydir proje farklı şey şimdi diğelim küfegiden vaz geçtiler granit yapmaya karar verdiler projemi değişmiş oluyor bir projede malzeme değişkendir bu normal bir durum şartlara göre uygun malzemeyi kullanırsın gerekirse projede değişebilir ama bu bizim stadda olmaz santim değiştirmek bile imkansız proje anıtlar kurulu onaylı en ufak bir değişiklik bile bütün sistemi başa sarmak demektir yeni bir proje gibi bütün onayları yeniden almayı gerektirir ve anıtlar kuruluda izin vermez yıllarca sürecek bir işlemdir o @harund1k3

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim anlamadığım,Otoparktan stada giriş mevcut,merdivenlerle falan oraya inip otoparktan içeriye girilebilir?
Bugün ku Otopark Resimlerinde gördüm , O köprülerin altındaki merdivenlerin oradan bahsediyorsun sanırım , Bugün resimlerde Koprulerin altında kalan Stada giriş yeri gibi görünen yerlerin ora Ytongla kapatılıyordu @Deniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

:D :D :D :D
L'pool macinda belki benden once girmissinizdir... 20 dakika kapilarin acilmasini bekledim.. Bizim oradan girmek isteyen yaklasik 200 kisi kadar vardi...

Ama cidden Necmi abi, kufeki tasli kolonlardan sonra gise mi koyacaklar akibeti belli mi suan o konunun...
sanki biz daha az bekliyoruz her arama noktasında pankartı aç topla zaten yirmi dakika tutuyor pankartla stada girmek ne kadar zormuş resmen sorguya çekiliyorsun stadın en iyi noktasında seyretmek için 20 dakika bekle nedirki 20 dakika sen birde o staddan çıkışı düşün sen elini kolunu sallayarak çıkarken biz daracık kapıdan birde kapının önüne çekilen tomayı aşarak çıkmak zorunda kalıyoruz birde balçık çamur içinde bir yer kimsede orayı ıslah edeyim demiyor yüzmilyonlarca lirayı göm stad yap taraftar stadı çamur tarlasından geçerek terk etsin :bandit: gişe meselesini yukarda söyledim :D @Fatih

Çevrimdışı Deniz

Bugün ku Otopark Resimlerinde gördüm , O köprülerin altındaki merdivenlerin oradan bahsediyorsun sanırım , Bugün resimlerde Koprulerin altında kalan Stada giriş yeri gibi görünen yerlerin ora Ytongla kapatılıyordu @Deniz
otoparka giren adam kesinlikle yukarı çıkacaktır bir şekilde.Yani dolaşım alanı ve otopark arasında bir giriş çıkış olacaktır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

sen bundan neredeyse 70 yil sonra sanli mabedini daha iyisini yapmak icin yikiyorsan. devlete karsi, muhaliflere karsi, renklilere karsi hatta bazen kendi icindeki taraftara bile direnip bu projeyi yurutuyorsan birakin stat tavanin seffaf mi degil mi olacagi atilan her kazmanin bile hayati onemi var bu taraftar icin. ortaya bir proje koyuyorsan bu renkleriyle, tribunlerin acisiyla, stat zeminin hangi kalitede olacagiyla hepsiyle birdir bu proje icin. madem renkler onemli degil stati komple yesile boyuyalim. ben sadece merak ediyorum degisiklik olup olmayacagini burada cok bilgili arkadaslar goruyorum ve onlara danisiyorum. onlar cevap verirse mutlu olurum. kimileri icin bunlar onemsiz meseleler olsa da benim icin her detay cok onemli bu proje icin.

Hocam inan ki degisiklikler cok bariz bir sekilde belli olsa bile proje de sunulan resimleri 2. mac neredeyse herkes unutacak... Hatta ilk macta dudukten sonra bile unutulabilir... Bence o kadar fazla takilmamak lazim...

Çevrimdışı Fatih

sanki biz daha az bekliyoruz her arama noktasında pankartı aç topla zaten yirmi dakika tutuyor pankartla stada girmek ne kadar zormuş resmen sorguya çekiliyorsun stadın en iyi noktasında seyretmek için 20 dakika bekle nedirki 20 dakika sen birde o staddan çıkışı düşün sen elini kolunu sallayarak çıkarken biz daracık kapıdan birde kapının önüne çekilen tomayı aşarak çıkmak zorunda kalıyoruz birde balçık çamur içinde bir yer kimsede orayı ıslah edeyim demiyor yüzmilyonlarca lirayı göm stad yap taraftar stadı çamur tarlasından geçerek terk etsin :bandit: gişe meselesini yukarda söyledim :D @Fatih
L'pool maci haric giriste o kadar fazla sikinti olmadi ama her mac senin dedigin sekilde mac cikisi bizim orada da var... Numarali alt-ust, protokol, medya, vip, loca cikislari ayni yerden... Bir de siz de sadece toma var..Bizim orada yuzlerce araba var... @ZEKI abi daha iyi bilir  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler benim şahsi fikrim yeni sezonda stadımız açıldığında o sezon boyunca burda konuşulacak 1-2 aksaklık mutlaka olacaktır. Stadın sisteminin tamamen rayına oturması 1 sezonu bulur. Büyük aksaklıklar olmaz belki ama ufak tefek şeyler olucaktır bence. Onlarıda - şimdiden söylüyorum - kafaya takmamak lazım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 23:12:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Benim tahminim eskisi gibi olur.
Stadın dışında polis kontrolünden geçip yürüyüş alanlarına geçilir.
Sonra da sütunların arasından geçilip turnikelere ulaşılır.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz da insanların bakış açısından empati yaparak yaklaşalım lütfen.  İnsanların karşısına bir proje, resimler ve maketler konuyor ve doğal olarak bir beklenti oluşuyor ve kişiler bu proje gibi olmasını bekliyorlar sonra neden orası öyle olmayacak veya şu olmayacak dendiğinde ya aman ne olacak ki zaten öyle olamazdı, o olmasada olur bu şöyle olsada olur deniyor sizce bu doğru bir yaklaşım mı?
Bunun neden kaynaklandığını anlıyorum stadı o kadar çok içselleştirmiş arkadaşlar var ki burada sanki kendi evlatlarıymış gibi görünüyor ve kendi evlatlarını tersleyen veya yadırgayan bir yaklaşım görünce doğal olarak karşı atağa geçiyorlar. Bazen de kendimizi o insanların yerine koyarak cevap verelim, yorum yapalım.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 23:17:42 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz da insanların bakış açısından empati yaparak yaklaşalım lütfen.  İnsanların karşısına bir proje, resimler ve maketler konuyor ve doğal olarak bir beklenti oluşuyor ve kişiler bu proje gibi olmasını bekliyorlar sonra neden orası öyle olmayacak veya şu olmayacak dendiğinde ya aman ne olacak ki zaten öyle olamazdı, o olmasada olur bu şöyle olsada olur deniyor sizce bu doğru bir yaklaşım mı?
Bunun neden kaynaklandığını anlıyorum stadı o kadar çok içselleştirmiş arkadaşlar var ki burada sanki kendi evlatlarıymış gibi görünüyor ve kendi evlatlarını tersleyen veya yadırgayan bir yaklaşım görünce doğal olarak karşı atağa geçiyorlar. Bazen de kendimizi o insanların yerine koyarak cevap verelim, yorum yapalım.
Abi bende buraya kayıt olup çatının şeffaf olmıcanı öğrendiğimde biraz hayal kırıklığı yaşamıştım :D
Ama sonradan insan benimsiyo ya böylede çok çok güzel olacak :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

L'pool maci haric giriste o kadar fazla sikinti olmadi ama her mac senin dedigin sekilde mac cikisi bizim orada da var... Numarali alt-ust, protokol, medya, vip, loca cikislari ayni yerden... Bir de siz de sadece toma var..Bizim orada yuzlerce araba var... @ZEKI abi daha iyi bilir  :D
hadi canım geçen senede bütün maçları batıda izledim bursa hariç :D hiç bir sıkıntı olmadan elini kolunu sallayarak çıkyorsun @ZEKI ye soruyorsunda mesela her maç otoparka biz yakın olduğumuz halde hep onlar erken gelip bizi bekliyorlar :D

Çevrimdışı ZEKI

dogru diyorsun @Fatih hele giderken tam o sirada L'pool taraftari geldi aralarindan gectik, onumuzde spor sube ama bu stadta nasil girecegiz stada belli degilde hep asagiya inecegiz (alt katlar icin)

Çevrimdışı Fatih

hadi canım geçen senede bütün maçları batıda izledim bursa hariç :D hiç bir sıkıntı olmadan elini kolunu sallayarak çıkyorsun @ZEKI ye soruyorsunda mesela her maç otoparka biz yakın olduğumuz halde hep onlar erken gelip bizi bekliyorlar :D
@ZEKI abi demek ki aman otobus kacmasin, aman metro kacmasin, aman kalabaliga kalmayalim diye dusunen inanlardan...Erken cikiyor demek ki abi benim bi sucum yok  :D Ben her mac nedense o kalabaligin icine giriyorum, paratonellik bende demek ki  :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu stad açıldığında ne gibi bi eksiklik olabilir nasıl bir aksaklık olabilir. Yolu hazır, ulaşımı tamam. Turnike sistemi oturursa, geriye hiç bir sıkıntı kalmaz. Bu bağlamda, tt arena hala eksik diyebiliriz adamlar 3 sezondur orda. ulaşımı sıkıntı çünkü.

Çevrimdışı sağduyu

Mağsuru yoksa;  diğer forumun adresini öğrenebilirmiyiz?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Fatih

Yahu stad açıldığında ne gibi bi eksiklik olabilir nasıl bir aksaklık olabilir. Yolu hazır, ulaşımı tamam. Turnike sistemi oturursa, geriye hiç bir sıkıntı kalmaz. Bu bağlamda, tt arena hala eksik diyebiliriz adamlar 3 sezondur orda. ulaşımı sıkıntı çünkü.
Sadece ulasim mi? Tonlarca eksigi var o stadin...

Çevrimdışı ZEKI

Biz guney aksi uzerinden geliyoruz..

Çevrimdışı Necmi

iyide hiç bir zaman bu çatının transparan olacağı söylenmediki söylemediğin bir şeyde insanları nasıl kandırabilirsin bir maketin üzerinden gidip vay efendim kandırıldık demek garip oluyor o maketi stadı lansmanda tanıtmak için yaptılar herhalde üstüne beyaz örtü ürtüp stad bu localar bu diyemezlerdi stadı göstermek için ya catıyı hiç koymayacaksın yada şeffaf koyacaksın şantiyelerde daire satmak için maketler olur üstü açıktır odalar eşyalar falan görünür şimdi ev almaya gidiyorsun o makete bakıyorsun bu dairenin tavanı yokmu diyeceksin daireni aldığında evin tavanı olduğunu gördüğünde vay beni aldattınız bunun makette tavanı yoktu diyebilirmisin kimsenin kimseyi aldattığı yok daha ilk kazma vurulurken söylem neyse aynısı uygulanıyor hiç bir değişiklik yok taraftar kendi kendini kandırdıysa kulüp ne yapsın hiç bir resmi ağız bu çatı şeffaf olacak demediki tam tersi şeffaf çatının kullanımda büyük sıkıntıları var dendi başkalarını bilmem ama benim yavrumu koruduğum falan yok daha kazma vurulduğunda projeler benim elimdeydi santim santim yükselişini takip ettim çok rahat bir şekilde projede en ufak bir değişiklik olmadığını söylüyorum burda arkadaşlar projeye bakıp yapılan hataları inşaat firmalarından önce görüp yaygara koparıyordu fazladan kolon yapmaları yada olması gereken kolonu yapmamaları gibi o yüzden burda inşaatı takip eden herkes projenin aynısın yapıldığını söylüyor yavrusunu korumuyor sen beni o projeye uyulmasaydı görürdün neyi nasıl koruduğumu şimdi itiraz edilecek bir şey yokki neyi konuşalım o kadar şantiyede bulundum hiç bu kadar projeye sadık bir iş görmedim perili köşkün yapımındada bulundum onu ayrı tutuyorum oda anıtlar kurulu onaylı projeydi minimi minimine sadık kalındı @Serhat Akkaya