Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@ahmetx Fikret ormanın hiçbir yerde çatıda panel olacak diye bir lafını göremedim bende çatıda olacak diye hatırlamıyorum , sadece kendi enerjimizi üreteğiz ("Statta güneşten elektrik elde edilecek, yağmur suları çim sahaların sulanmasında kullanılacak.") vs vs demiş çatıda olacak diye hiçbir lafı yok .
bkz : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27279102.asp , http://www.spor1903.com/haberler/vodafone-arena-cevreci-ve-akilli-bir-stat-olacak.html , http://www.alternatifenerji.com/turkiyenin-ilk-akilli-ve-yesil-stadyumu-vodafone-arena-olacak.html
yaaa çatıda olacak diye iddalaşan yok zaten  ilk zamanlar vardı öyle bir muhabbet neyse kendi elektriğini kendisi üretecek hatta hibrit arabalar
için satmayı düşünüyoruz bu elektiriği arka tarafta diye söylendi mi? ilerleyen günlerde göreçez olacakmı olmucak mı bakalım o yüzden bir şey demiyorum
kesinleşmemesi nedeniyle biz bu gidişle hibrit değil serme çim yaparız ona doğru gidiyoruz onu dememiş bunu dememiş diye gidiyoruz videoları buldurtmayın bana

bu söylediğimi kişisel olarak algılama genel olarak forumda öyle bir hava var
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 19:15:49 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Emre Keşküş

41903 seyirci kapasitesi bu stada az gelir, kesinlikle en az 50000 olmalı. :)

Numaralının arkasındaki yolu düzenleme çalışmaları ne zaman biter acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Numaralının arkasındaki yolu düzenleme çalışmaları ne zaman biter acaba?
Bu stada az gelir derken? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 06.02.2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı A_Aydin

Şimdi biz stad olarak olimpiyatı gösterdik şuan vodafone arena bitmediği için. Peki bu yıl bursanın yaptığı gibi önümüzde ki sezon vodafone arena açıldıktan sonra isteyen klüp birinci stadınız olimpiyat orayı gösterdiniz biz orda oynayacağız deme lüksüne sahip olacak mı.Malum bursa istediğimiz stadı seçme hakkımız olduğu halde bizi olimpiyata mecbur etti.

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi biz stad olarak olimpiyatı gösterdik şuan vodafone arena bitmediği için. Peki bu yıl bursanın yaptığı gibi önümüzde ki sezon vodafone arena açıldıktan sonra isteyen klüp birinci stadınız olimpiyat orayı gösterdiniz biz orda oynayacağız deme lüksüne sahip olacak mı.Malum bursa istediğimiz stadı seçme hakkımız olduğu halde bizi olimpiyata mecbur etti.
sanmıyorum öyle birşey olacağını 1. olarak vodafone arena 2. olarak olimpiyatı gösterirsen böyle bir durum oluşmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olmaz öyle saçma şey. Stadımız bitmiş kendi evimizde oynuyoruz stadı rakip takım seçiyo öylemi. Bişey diyecemde..
Zaten bu sene böyle saçma sapan bişeye niye karşı çıkmadı yönetim ona da ayrı sinirim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı A_Aydin

Olmaz öyle saçma şey. Stadımız bitmiş kendi evimizde oynuyoruz stadı rakip takım seçiyo öylemi. Bişey diyecemde..
Zaten bu sene böyle saçma sapan bişeye niye karşı çıkmadı yönetim ona da ayrı sinirim..
Valla olmaz deme bursa maçında oldu.Stadı onlar belirledi. :akuma:

Çevrimdışı Necmi

aynı şehirde başka stad gösterseydik Bursa itiraz edemezdi kaldıki kendi stadına kimse itiraz edemez ayaş stadını sene başında verseydik gene itiraz edemezdi sezon başında iki stad ismi veriyorsun bunların dışında kalan stadlara itiraz hakları var

Çevrimdışı A_Aydin

aynı şehirde başka stad gösterseydik Bursa itiraz edemezdi kaldıki kendi stadına kimse itiraz edemez ayaş stadını sene başında verseydik gene itiraz edemezdi sezon başında iki stad ismi veriyorsun bunların dışında kalan stadlara itiraz hakları var
Necmi abi teşekkürler.böyle birşey olmayacağını tahmin ediyordum da yine de ihtimal dahilinde mi acaba diye tereddütüm vardı.

Çevrimdışı megiddo

Otoparkta kalan son tablayı tek seferde mi imal edecekler yoksa bir kaç parça şeklinde mi yapılacak? Bu inşaattaki son tabla olabilirmi? (eski açık rampa bölgesi hariç)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta son kat tablası için iskele kurulumu başlamış yine perdelerde örülüyor eski açık rampada da perdeler örülüyor numaralı arkasında iş bitti vincin biran önce sökülmesi lazım kalıpları çıkarttıktan sonra :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Otoparkta kalan son tablayı tek seferde mi imal edecekler yoksa bir kaç parça şeklinde mi yapılacak? Bu inşaattaki son tabla olabilirmi? (eski açık rampa bölgesi hariç)

son tabla olacaktır bi kerede betonlanacak bana sorarsanız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı levent21

bence 41,903 temsili bir rakam mantikli dusunursek stadin asil kapasitesi 45.000  civaridir koltuk sayisina gore stad yapilmaz araziye gore stad yapilir yani 41.903 bence gercegi yansitmiyor ama cok anlamli ve stadin en ince ayrintisinin bile dusunuldugun gostergesidir

Çevrimdışı sametbagan

O değilde kendi kazdığı kuyuya kendileri düştü merdiven çocukları ben her zaman böyle şeylere inanmışımdır art niyetli insan her zaman kaybetmeye mahkumdur aynı bursasporda olduğu gibi yuvamıza geçince de cırlazlık yapar bunlar eskiden mahallede top oynarken cırlazan topun sahibi gibi davranıyorlar hep ama biz hep galip geliyoruz eskiden olduğu gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde kendi kazdığı kuyuya kendileri düştü merdiven çocukları ben her zaman böyle şeylere inanmışımdır art niyetli insan her zaman kaybetmeye mahkumdur aynı bursasporda olduğu gibi yuvamıza geçince de cırlazlık yapar bunlar eskiden mahallede top oynarken cırlazan topun sahibi gibi davranıyorlar hep ama biz hep galip geliyoruz eskiden olduğu gibi
Onlara tarife değişmez zaten ama bir korkak daha var onları da unutmamak lazım soyadı kadar dürüst olanlar varya hani :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

sen hayırdır stada uğramaz oldun  :upto: :upto:
başka yerde işim var 1 haftadır :D ama orası bıtıyor stada geçebılırım her an  :D :D

Çevrimdışı Altuğ

Foto
Vodafone Arena 06.02.2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler abi.

Çevrimdışı Anıl

panel ıcın ornek gelmıstı hatta mabet resım paylasmıstı sonucta yapılmasına cıddı sekılde karar verılmıs bıse  nereye yapılır kısmı muamma
Muamma değildir belki :alala::upto:

Çevrimdışı TØLGA

Muamma değildir belki :alala::upto:
bisey biliosan söle la birbirimizi kescez burda yoksa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 20:40:12
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
küçük beyaz vinci bugün için kınıyorum
bütün gün vinç yukarıda yattı arkadaş
Çok üstüne gitmeye gerek yok küçük beyaz vincin  :lol:
O zaten sadece tribünün birinci katında çalışıyor.
Birinci katta da fazla bir iş yok.
Asıl işi sarı vinç ve paletli vinç yapacak.  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı quentine83

bu çatı kirişi numune mi geldi bir tane.devamı ne zaman gelecekmiş bilgi verdi mi mabet... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 21:05:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
bu çatı kirişi numune mi geldi bir tane.devamı ne zaman gelecekmiş bilgi verdi mi mabet... :alala:
yakın zamanda gelmeye başlayacak dedi  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

gelir gelir daha uzun aylar çatıyla uğraşacağız hepsi gelir yavaş yavaş herşey bizim isteklerimiz ayrı şirketlerin belirlediği planlar ayrı onlar planlarına göre gidiyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK