Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BRK

arkadaslar mustafa niye artik yok? Bir sey mi kacirdim?
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 21:27:32 BRK ]

Çevrimdışı İrfan

arkadaslar mustafa niye artik yok? Bir sey mi kacirdim?

Her aşk ölümü tadacak gibi bir açıklama yapayım  :boom:

Kendi forum kurdu deyip bağlayım.
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı İrfan

Çok sevgili ve saygıdeğer @bjk_mabet abim şu fotoyu atarım bizde bundan isteriz der verebileceğin güzel bir haber için pusuya yatarım  :) :outtahere:
We are Electric..!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu stat bitmeye yakın;
-Bu stat hayatta seneye bitmez
-O stadın önümüzdeki sene bitmesi mümkün değil
-Yetişmez bu stat hehehe
-Fikret Orman yine tutturamadı ehehe
diyen renklilerin suratlarını fırsat olsa tek tek görmek isterdim :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok sevgili ve saygıdeğer @bjk_mabet abim şu fotoyu atarım bizde bundan isteriz der verebileceğin güzel bir haber için pusuya yatarım  :) :outtahere:
Alında o photoyu Mimar a atacaskın orta çizgi hizasına Çıkış kapısı yapmak hangi mantıkla olmuş acaba çizerken talimat alıp bir grubu ruhu bir yere atmak bitirmek için mi orta çizgiye çıkış kapısı koymuş...  :alala: :alala: Sormak lazım...

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu stat bitmeye yakın;
-Yetişmez bu stat hehehe
renklilere ne oluyor acaba. biri gecekondu gibi bir stat yapıyor, yok yandaki arsayı da verin mutfak yapacam yok onuda verin oğlana oda yapacaz.... öteki bitmiş stada bi kilo boya alıp boyayamadı. hadi ordan diyip geçin ya.

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafamvss, kendi forumlarani buldum, aktar abi de orda simdi... charliechaplin... yine mi bolunuyoruz?
Yoo bölünmedik Herkes burada...! Diğerleri istedikleri yere gider...! Saygı duyarız... İsmail abi olsun Carliçaplin olsun... Gelene Hoş geldin diyoruz gidene ise Eyvallah diyoruz...! :ok:

Çevrimdışı Easthanbool

Bu stat bitmeye yakın;
-Yetişmez bu stat hehehe

İçimizdekileri hallettik de renkliler kaldı   :money:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fatih

mustafamvss, kendi forumlarani buldum, aktar abi de orda simdi... charliechaplin... yine mi bolunuyoruz?
Biz adam değil miyik
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bnymnd

Abiler @bjk_mabet şubat sonu tarihi kulelerde çalışma başlayacak demişti ama mart ortasına geldik.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Efe

bölünme falan yok bizim forumumuz herkese açık herkes istediği gibi girip saygı çerçevesinde yorum yazabilir buna ismail abi mustafa yusufta dahildir bizde bölünme olmaz isteyen istediği foruma yazabilir mesela ben wowda yazıyorum ara sıra bu bölünmekle eşdeğer bişey değil herkes yorumlarına devam ediyor görüldüğü üzere stad bitimine yakın heyecan dahada artacak :halay:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 22:07:29 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

http://www.vodafonearena.com.tr/assets/images/background/home-1.jpg

iyi aksamlar arkadaslar. vodafone arena sitesinde fotograflara bakarken ilk tasarimdan ciddi uzaklastigimizi fark ettim. oncelikle resimde gorulecegi gibi cati kirisleri beyaz degil siyah oluyor (sonradan boyanacak mi bilmem). ayrica stadin catisi forumdan anladigim kadariyla bu kadar seffaf olmayacak. yine catinin kirislerinin birlestigi stadi cevreleyecek olan yer de ayni sekilde beyaz degil siyah olacak gibi sanki. farkli degisiklikler varsa siz de yazin kafamizda yeni bir stat goruntusu olussun.

Çevrimdışı Efe

İçimizdekileri hallettik de renkliler kaldı   :money:

aynen ilk önce şu bitiremezsiniz tayfasının suratını görelim  biz beşiktaşız hala bu dev çınarın büyüklüğünü gücünü idrak edememiş insanlar var yeri gelir tüm avrupa beşiktaş kurada çıkmasın diye dua eder bu sene olduğu gibi ne kadar büyük bir güce sahip olduğumuzu dünya biliyor ama içimizdeki bazı kişiler hala idrak etmiş değil maalesef :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

iyi aksamlar arkadaslar. vodafone arena sitesinde fotograflara bakarken ilk tasarimdan ciddi uzaklastigimizi fark ettim. oncelikle resimde gorulecegi gibi cati kirisleri beyaz degil siyah oluyor (sonradan boyanacak mi bilmem). ayrica stadin catisi forumdan anladigim kadariyla bu kadar seffaf olmayacak. yine catinin kirislerinin birlestigi stadi cevreleyecek olan yer de ayni sekilde beyaz degil siyah olacak gibi sanki. farkli degisiklikler varsa siz de yazin kafamizda yeni bir stat goruntusu olussun.

Demir boyasının siyah yada beyaz olması ne gibi bi sorun sizce ben anlamadım.  :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

onların kücük detay olduğuna inanıyorum büyük cercevedeki fotoyu söylenenleri yapsınlar benim icin sıkıntı yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı harund1k3

Demir boyasının siyah yada beyaz olması ne gibi bi sorun sizce ben anlamadım.  :alala: :alala:

hocam ben sorun veya degil demedim sadece bu projeden ne kadar uzaklasilacak onu merak ediyoreum.

Çevrimdışı Factatum

gelir gelir daha uzun aylar çatıyla uğraşacağız hepsi gelir yavaş yavaş herşey bizim isteklerimiz ayrı şirketlerin belirlediği planlar ayrı onlar planlarına göre gidiyorlar  :)

Daha evvel aynısı çatı kolonları için, küfeki kaplaması için olmuştu. Numunelik getirip önce deniyorlar sanırım.  :D

Çevrimdışı izorlu85

hocam ben sorun veya degil demedim sadece bu projeden ne kadar uzaklasilacak onu merak ediyoreum.

Maketler gibi olmaz gerçekler her zaman. Ancak projeden hiç bir şekilde sapma olmadığını istanbula gittigimde görüştüğüm birinden duydum. projede siyahtır beyaz boyanmıştır. beyazdır siyah boyanmıştır bence ve hiç kimse için sorun olmasın. boyanın farklı olması projeden uzaklaşma  anlamına gelmez bence... :ok:

Çevrimdışı Deniz

Maketler gibi olmaz gerçekler her zaman. Ancak projeden hiç bir şekilde sapma olmadığını istanbula gittigimde görüştüğüm birinden duydum. projede siyahtır beyaz boyanmıştır. beyazdır siyah boyanmıştır bence ve hiç kimse için sorun olmasın. boyanın farklı olması projeden uzaklaşma  anlamına gelmez bence... :ok:
warsawda maketin birebir aynısı oldu nerdeyse  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

proje ilk haliyle neyse uygulanıyor bir değişiklik yok sen evinin duvarlarının rengini değiştirdiğinde evinin projesimi değişiyor yada tül yerine güneşlik taktığında projemi değişiyor :alala: dekorasyon farklı bir şeydir proje farklı şey şimdi diğelim küfegiden vaz geçtiler granit yapmaya karar verdiler projemi değişmiş oluyor bir projede malzeme değişkendir bu normal bir durum şartlara göre uygun malzemeyi kullanırsın gerekirse projede değişebilir ama bu bizim stadda olmaz santim değiştirmek bile imkansız proje anıtlar kurulu onaylı en ufak bir değişiklik bile bütün sistemi başa sarmak demektir yeni bir proje gibi bütün onayları yeniden almayı gerektirir ve anıtlar kuruluda izin vermez yıllarca sürecek bir işlemdir o @harund1k3

Çevrimdışı Necmi

Saka maka giseler nerede olacak yav?  :alala:
gişe olmayacak bedava girecekmişiz hep o ayrıcalık sende olacak değil ya yap akraditasyonu elini kolunu sallayarak gir hayat sana güzel :kop: @Fatih

Çevrimdışı izorlu85

proje ilk haliyle neyse uygulanıyor bir değişiklik yok sen evinin duvarlarının rengini değiştirdiğinde evinin projesimi değişiyor yada tül yerine güneşlik taktığında projemi değişiyor :alala: dekorasyon farklı bir şeydir proje farklı şey şimdi diğelim küfegiden vaz geçtiler granit yapmaya karar verdiler projemi değişmiş oluyor bir projede malzeme değişkendir bu normal bir durum şartlara göre uygun malzemeyi kullanırsın gerekirse projede değişebilir ama bu bizim stadda olmaz santim değiştirmek bile imkansız proje anıtlar kurulu onaylı en ufak bir değişiklik bile bütün sistemi başa sarmak demektir yeni bir proje gibi bütün onayları yeniden almayı gerektirir ve anıtlar kuruluda izin vermez yıllarca sürecek bir işlemdir o @harund1k3

Necmi abi daha iyi anlatmışsın  ben bu kadar izah edememiştim :)