Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716123 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Güneş panelleri bu kadar önemli mi yahu,kaç yılda kendini amorti eder...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

abi etrafını kapatmışlardı camın arkasından çektim :D @ahmetx
kendiçekim çubuğu lazımdı diyorsun
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Caner

Mabet'in attığı iş planında güneş panelleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Çok büyük ihtimal güneş panelleri iptal oldu. Sayfalarca internetten haber yapıp bununla ilgili reklam yapıp sonra vazgeçmek bize yakışmaz. Umarım güneş enerjisi panellerini koyarlar.

Abi yapılırsa çatıya olmayabileceğini biraz ima etmişti mabet. Dün koyulan da çatı planı olduğuna göre, aslen orda yer almaması normal. Yani orda yer almaması sadece çatıda olmayacağını kanıtlar ama yeni açık arkasında bir yerlerde olur belki, bekleyip görmek lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güneş panelleri bu kadar önemli mi yahu,kaç yılda kendini amorti eder...
Ahmet abi sen yapma bari. Bunu birilerinin diyeceğini biliyordum. Modern, çevreci yeşil bir stat yaptığımızı söylüyorsak en güzel örneklerinden birisi güneş enerjisi panelleri. Artık o kadar sabırsızlanıyoruz ki yarın öbür gün hibrit çim olmasa da olur, içerdeki teknolojik yatırım olmasa da olur noktasına geleceğiz. En büyük korkum da bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

beyaz vinç bugün 1 tane bile prekast takmadı.

Sarı vinç Mottanın yerine ilk 11e giren Opare gibi şuan gözümde.  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

kendiçekim çubuğu lazımdı diyorsun
yok abi camla  kapalı etrafı mübarek yer diye mi anlamadım :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi yapılırsa çatıya olmayabileceğini biraz ima etmişti mabet. Dün koyulan da çatı planı olduğuna göre, aslen orda yer almaması normal. Yani orda yer almaması sadece çatıda olmayacağını kanıtlar ama yeni açık arkasında bir yerlerde olur belki, bekleyip görmek lazım.
O çatı planında çim başlangıcı ile ilgili bilgiler bile var, çatıyla alakalı olan güneş enerjisi panellerinin yer almaması normal değil.
Ayrıca yeni açık arkasına yerleştirilirse nereden güneş alacak bu paneller? O da ayrı bir konu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Mabet'in attığı iş planında güneş panelleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Çok büyük ihtimal güneş panelleri iptal oldu. Sayfalarca internetten haber yapıp bununla ilgili reklam yapıp sonra vazgeçmek bize yakışmaz. Umarım güneş enerjisi panellerini koyarlar.
Benimde en kızdığım nokta o malesef garantisi yoksa neden dillendirildi sonra eleştirdik mi üstümüze geliniyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

inşaallah bu güzel havaları mumla aramayız

bugün prekastçıların show yapması lazım...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benimde en kızdığım nokta o malesef garantisi yoksa neden dillendirildi sonra eleştirdik mi üstümüze geliniyo
Türk toplumu olarak o kadar çabuk kabulleniyoruz ki bize dayatılanları benim kızdığım nokta bu. Nihai olarak resmi bir açıklama gelmeden bir şey söylememek en güzeli. Bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 16:49:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyon olursak 5.5 ay sonra, şampiyon olamazsak 4.5 ay sonra kendi evimizde maça çıkacağız.

Henüz çatı, zemin.. Gerçekçi olalım ve ilk 4-5 maçı olimpiyatta oynayacağımızı kabullenelim bence.

Aslında bu iyi bile olabilir. Olimpiyat rezalet olsa da eylül ayında baya baya doluyor ve maç başı 5 milyona yakın hasılat bırakıyor.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 16:52:46 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyon olursak 5.5 ay sonra, şampiyon olursa 4.5 ay sonra kendi evimizde maça çıkacağız.

Henüz çatı, zemin.. Gerçekçi olalım ve ilk 4-5 maçı olimpiyatta oynayacağımızı kabullenelim bence.

Aslında bu iyi bile olabilir. Olimpiyat rezalet olsa da eylül ayında baya baya doluyor ve maç başı 5 milyona yakın hasılat bırakıyor.
Mutlaka bi derbi sıkıştırırlar oraya merak etmeyin :)
Hatta bazı dürüst( ! ) kulüpler stadımız bitsede biz olimpiyatta oynamak istiyoruz bile diyebilirler :D
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 16:52:59 Çağrı ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyon olursak 5.5 ay sonra, şampiyon olursa 4.5 ay sonra kendi evimizde maça çıkacağız.

aslında iyi ama derbiler olmasın orada 29 ekime kadar olimpiyattayız  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 16:54:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
malzeme daha gelmediği için mi ağırdan alınıyor kolon prekast kiriş.
bugün hiç inen kalkan görmedim...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı alperrr

bence sıtad bu sene bitmez, olimpiyatı da bize vermezler gelecek senenin ilk 8 / 10/ 150 / 528 maçını cehennemin dibinde oynarız.

Çevrimdışı edursan07

Yarım yüzyıl sonra takım ülke stat v. ne durumda olacak acaba ? :alala:
ülke ve takımın halini tahmin edemiyorum ama statla ilgili bi taminim var. Bu stadı bizden alırlar.. :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi sen yapma bari. Bunu birilerinin diyeceğini biliyordum. Modern, çevreci yeşil bir stat yaptığımızı söylüyorsak en güzel örneklerinden birisi güneş enerjisi panelleri. Artık o kadar sabırsızlanıyoruz ki yarın öbür gün hibrit çim olmasa da olur, içerdeki teknolojik yatırım olmasa da olur noktasına geleceğiz. En büyük korkum da bu.
Güneş panelleri elzem değil ama hibrit çim elzem,güneş panellerini daha sonra da yapabilirsin.. :)

Çevrimdışı ahmetx

prekastlar da bu kadar uğraşırsak çatıda işimiz yaş yahu ...

Çevrimdışı ahmetx

Alacalının iş planı nasıl çok merak ediyorum,mayıs mı
 acaba teslim tarihleri.

Çevrimdışı sozkul

Gunes paneli olan stadlarda en dis halkaya konuyor paneller, cati kolonlarinin uzerine gelmeli normalde, baska yere konabilecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunes paneli olan stadlarda en dis halkaya konuyor paneller, cati kolonlarinin uzerine gelmeli normalde, baska yere konabilecegini sanmiyorum.
orası paneller için uygun mu sence abi ? @sozkul

Çevrimdışı fore_kazık

kesinlikle katılıyorum. güneş enerjisi konusunda kendi kendimize gelin güvey olmadık. yönetim ve sayın Fikret Orman defalarca söyledi enerjimizi kendimiz sağlayacağız, ilk çevreci stad olacak falan diye.

Fikret Orman ve yönetiminin yaptıklarını her ortamda ve fırsatta takdir eden biri olarak yanlış yapılmıştır diyorum.  :money:

Çevrimdışı gokhanwww

Stadın koltukları lütfen bu şekilde olsunn...düz falan istemeyin heryerde var dümdüz koltuk sırası...süper görünüyo stad boşken bile

Çevrimdışı ahmetx

Asma germe çatılar solar paneller için uygun değil,bursa stadı gibi olsaydı locaların üstüne  yapılabilirdi,kolonlara zaten yapılamaz geriye yeni açık arkası ve eski açık arkası kalıyor.

Çevrimdışı Easthanbool

Rampanın 20 günlük işi var falan deniyordu ama bu rampa 1 aydan önce bitmez bence  :duman:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "