Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Bugün kulübe gittim maketten bir kaç fotoğraf atayım
kulüpte ki maket çok güzel

Belediyenin yeri yeşil alan yapmışlar makette. Senin geçenlerde bahsettiğin yolda var ayrıca bu makette. Belediye ile stat arasından yol geçiyor.

Çevrimdışı omerow

Insallah koltuklari boyle parca pincik yapmazlar nedir o oyle yahu? ya tam beyaz yapsinlar ya da bir kati siyah bir kati beyaz falan. Bu konuda kesin karar verilmis durumda mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

Belediyenin yeri yeşil alan yapmışlar makette. Senin geçenlerde bahsettiğin yolda var ayrıca bu makette. Belediye ile stat arasından yol geçiyor.
geçecek hocam oradan yol makette süzerde yok çok aradım bulamadım :D @Birisi

Çevrimdışı SDemirsoy

Insallah koltuklari boyle parca pincik yapmazlar nedir o oyle yahu? ya tam beyaz yapsinlar ya da bir kati siyah bir kati beyaz falan. Bu konuda kesin karar verilmis durumda mi?
sanırım koltuk düzeni ile ilgili karar yok varsa bile biz duymadık  :)

Çevrimdışı omerow

sanırım koltuk düzeni ile ilgili karar yok varsa bile biz duymadık  :)

aman aman olmasin. valla moralim bozuldu nedir o oyle. pikselli yap daha iyi valla. o kadar fena.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu Dışı :
Benim yazdığım İletilerden Rahatsız olanlar , Çocuk gibi yoneticilere Şikayet etmek yerine , Rahatsızlıklarını bana Özelden iletirse mutlu olurum !! Burada 1 Kişiye bile Saygısızlık etmedim
Zaten bu iletiden Sonra İletilerim Moderator onayına Duşecek ama Kimseden bir çekincem ve Korkum Yok Allah a Şukur !! Kimse yede saygısızlık etmem ama lafımıda Esirgemem !!
Saygılar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı TØLGA

maketteki catıda cok güzel
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

tuhaf siteye bizim ihsan coskun hoca konusmus:))
yine tarihler vermiş ama biraz tuhaf olmus baya tutarsız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Güneş paneli işi yattımı?
ses seda yok bir ara örnekleri gelmisti bakalim cati kaplamasi baslasin netlesir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ses seda yok bir ara örnekleri gelmisti bakalim cati kaplamasi baslasin netlesir
Ses seda olmamasından çok çatının neresine yerleştirilecek o kafamı kurcalıyo aslında :alala:
Sanıyorum kolonlardan itibaren içeriye doğru 1-2 metrelik belkide daha fazla bir genişlik olmalı ki oraya kurulsun :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

O maket resmi değil hocam
Projelerin maket islerini yapan birisi yapip hediye etmisti

Çevrimdışı TØLGA

Ses seda olmamasından çok çatının neresine yerleştirilecek o kafamı kurcalıyo aslında :alala:
Sanıyorum kolonlardan itibaren içeriye doğru 1-2 metrelik belkide daha fazla bir genişlik olmalı ki oraya kurulsun :alala:
catıya mi kurulacak iste?? Baska nereye takilabilir :D
Buda yatarsa heralde bi yagmur suyu ile hibrit cim isi doğru cikacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

"Bize" demiş adam Getirip renkli müzesine koymıcazki :evillol:
bize çok geniş bir kelime şimdi burayı okuyan renklide o duayı bize diye okuyacak :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Olma ihtimali de var ama %49 da olsa...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı omerow

eyvallah.

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy eline sağlık keşke birde diğer açıdan çekseydin bu maket müthiş,bu maketten dolayı koltuk renk dağılımını da beğenmeye başladım. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Bize" demiş adam Getirip renkli müzesine koymıcazki :evillol:
bize çok geniş bir kelime şimdi burayı okuyan renklide o duayı bize diye okuyacak :alala:
Abi renklinin duası kabul olsaydı gökten kupa yağardı :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla düşünmüşlerdir heralde bişey :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy eline sağlık keşke birde diğer açıdan çekseydin bu maket müthiş,bu maketten dolayı koltuk renk dağılımını da beğenmeye başladım. :biggrinking:
abi etrafını kapatmışlardı camın arkasından çektim :D @ahmetx

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mabet'in attığı iş planında güneş panelleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Çok büyük ihtimal güneş panelleri iptal oldu. Sayfalarca internetten haber yapıp bununla ilgili reklam yapıp sonra vazgeçmek bize yakışmaz. Umarım güneş enerjisi panellerini koyarlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabet'in attığı iş planında güneş panelleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Çok büyük ihtimal güneş panelleri iptal oldu. Sayfalarca internetten haber yapıp bununla ilgili reklam yapıp sonra vazgeçmek bize yakışmaz. Umarım güneş enerjisi panellerini koyarlar.
Millete malzeme ondan sonra.. :s20:
İnşallah yapılır ya. Bu statla ilgili en büyük çekincem yapılıcak denen şeylerin yapılmamasıydı inşallah korktuğumuz olmaz..