Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718988 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

KONU DIŞI-(sanki hep konu yazıyoruz)  anadoludaki arkadaşlar, klüp olimpiyattaki brugge maçına tur düzenliyor ,araştırmanızı öneririm belki size daha uygun olur.

Çevrimdışı ibrahim

İyi akşamlar bu kule vinçlerin kalkması için net bi tarih yok mu hala çok canımı sıkmaya başladı

Çevrimdışı bjk_mabet

İyi akşamlar bu kule vinçlerin kalkması için net bi tarih yok mu hala çok canımı sıkmaya başladı
rampa acıldıktan bir hafta sonra sökülecek vinçler
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ibrahim

rampa acıldıktan bir hafta sonra sökülecek vinçler
15 gün var en az yani sıkıntı büyük

Çevrimdışı bjk_mabet

15 gün var en az yani sıkıntı büyük
sıkıntı yok hatta hazır rampa kapalı iken sökülmeden önce icerideki malzemeleri taşımaya yardımcı oluyorlar.bazen kat aralarına ytong taşıyorlar...

Çevrimdışı ErmanS

@bjk_mabet abi bir iki saat once de sordum gozunden kactı sanırım. bu yolladıgın çatı planlamasında belirsiz bi vodafone radyal diye bi kısım var. nedir bi bilgin var mı? googledan da sonuç alamadım

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

sıkıntı yok hatta hazır rampa kapalı iken sökülmeden önce icerideki malzemeleri taşımaya yardımcı oluyorlar.bazen kat aralarına ytong taşıyorlar...
Bu gayet iyi haber  ozaman.Bir sorum var  sana  mabet kardeşim.İlerleyen günlerde mümkün olan lokasyonlarda gece çalışmaları  düşünülüyormu.Mesela  prekast  olmaz da başka ince işler  gibi.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bir iki saat once de sordum gozunden kactı sanırım. bu yolladıgın çatı planlamasında belirsiz bi vodafone radyal diye bi kısım var. nedir bi bilgin var mı? googledan da sonuç alamadım
içerideki kablolama ,serverlerin kurulumu başlarmı demek istiyor orada o tarihler arasında eş güdümlü gidermiyiz diyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu gayet iyi haber  ozaman.Bir sorum var  sana  mabet kardeşim.İlerleyen günlerde mümkün olan lokasyonlarda gece çalışmaları  düşünülüyormu.Mesela  prekast  olmaz da başka ince işler  gibi.
gece çalışması şu an tehlikeli bulunduğundan iş güvenlik tarafından izin verilmiyor ama yaz aylarına doğru gecede ekipler çalışıcak...

Çevrimdışı ErmanS

içerideki kablolama ,serverlerin kurulumu başlarmı demek istiyor orada o tarihler arasında eş güdümlü gidermiyiz diyor...

tamamdır abi sagol. bilmedigimiz bi ozellik mi var diye heyecanlandım da  :lol:

Çevrimdışı ibrahim

hiç yoktan bi işe yarasınlar tabi .  hazır yakalamışken bi tane daha soruyum abi tarihi kulelerin restorasyonu falan başlıcak dendi başlamadı iş planı ve tarihleri belli mi?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

gece çalışması şu an tehlikeli bulunduğundan iş güvenlik tarafından izin verilmiyor ama yaz aylarına doğru gecede ekipler çalışıcak...
Çok teşekkürler  mabet  kardeşim.Önce  güvenlik.AMa verdiğin haber de  mutlu etti beni.Planlanan açılış günü hedefine ulaşmak için gece çalışmalarının da yapılması lazım zira.

Çevrimdışı ALI RIZA

Siz Mabet ile Burada mısınız Bizde Genel Muhabbette yiz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı gokhanwww

Stad dişindaki kolonların arası ne olacakk?? kimse bilmiyomuuu

Çevrimdışı baro19

Ya bu proje resminde güneş panelleri var mı? nerede?

Çevrimdışı ozan062

en can alıcı soruyu sorucam yazın ramazanda işler duraksayacakmı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhabet cafede mabet birazdan tarihleri aciklayacakmis  degilmi @ALI RIZA :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop: @ZEKI hocam muhabbet cafe türkiye rekoru kırar :) @bjk_mabet  bilgi ver artık taraftar çıldırdı  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

en can alıcı soruyu sorucam yazın ramazanda işler duraksayacakmı?
bence can alıcı değil . niye aksasın ki ,geçen sene aksamadı bu sene de aksamaz, eğer olumsuz bir şey arıyorsan aradığın bu değil @ozan062 kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ozan062

bence can alıcı değil . niye aksasın ki ,geçen sene aksamadı bu sene de aksamaz, eğer olumsuz bir şey arıyorsan aradığın bu değil @ozan062 kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:

aksamadımı :s20: abi unuttun galiba baskan o donemde cok zaman kaybettik demedimi?  benmi baska zamanı hatırlıyorum yoksa?
aylardır arada soran cıkıyor hatta ordan biliyorum o donemde baya sıkıntı çekmiştik... gerçi hafriyat vardı o donemlerde ama farketmez:)

Çevrimdışı gokhanwww

bizim stadın dışıı adamlr ta o devirde bizi örnek almısşlarr......

Çevrimdışı ahmet türker

aksamadımı :s20: abi unuttun galiba baskan o donemde cok zaman kaybettik demedimi?  benmi baska zamanı hatırlıyorum yoksa?
nasıl bakarsan öyle görürsün .  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

aylardır arada soran cıkıyor hatta ordan biliyorum o donemde baya sıkıntı çekmiştik... gerçi hafriyat vardı o donemlerde ama farketmez:)
bayramda gidip gelmeler 2-3 gün sıkıntı yapmıştı ,sen onu hatırlıyorsun kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ozan062

bayramda gidip gelmeler 2-3 gün sıkıntı yapmıştı ,sen onu hatırlıyorsun kardeşim. :tabe:  :tabe:

bilmiyorumki aklımda bir aylık surec kalmıstı:)  hatta senin deidğin bayramdaki aksamayı geçtim o donem ben yılbasında en az 5 gun iş olmaz dedim nitekim oyle oldu:D :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

bilmiyorumki aklımda bir aylık surec kalmıstı:)  hatta senin deidğin bayramdaki aksamayı geçtim o donem ben yılbasında en az 5 gun iş olmaz dedim nitekim oyle oldu:D :kop:
pekiii sana uzmanlık sorusu ....iyi bir şey hatırlıyormusun . :D  :D

Çevrimdışı ahmet türker

şaka bir yana seni çok merak ediyorum , mutlaka bir maçta gelmelisin . olumsuz yazı yazmanın iki sebebi olabilir hatta üç ,laf almaya çalışıyor olabilirsin , gerçekten olumsuzsun , kafa buluyorsun . sakın hiç biri deme ,öyle bir şık yok . :lol:  :lol:  :lol: