Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5722351 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

2 tane kalıplanır bence tahmin ettiğimden hızlı gidiyor küfeki ama ince işçilikleri de var daha o işin abi
2 taneyse iyi.en azından ince işçilik ile beraber ağustostan önce biteceği kesin gibi .kesin bitecekler listesine yazıyorum küfekileri. :ok:
aslında beni endişelendiren hep içerdeki işler olmuştur.bazen resimler geliyor ama nereden ne kadar yapıldı anlayamıyoruz.bide aşırı derecede fazla kalem iş var içerde.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Easthanbool

Numaralıda vinç olduğu için prekastlar takılmıyor diyen arkadaşlar online mı ?  :kop: :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaralıda vinç olduğu için prekastlar takılmıyor diyen arkadaşlar online mı ?  :kop: :lol:
beyaz vinç iyi çalışmıyor
gönderilsin :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni açıkta niye prekast durdu?
Kot alınmamış mı kalan yerlerde?

Çevrimdışı Factatum

Numaralı alt katın prekastları, önümüzdeki hafta içinde biter gibi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açıkta niye prekast durdu?
Kot alınmamış mı kalan yerlerde?
ya ondandır yada paletli kapalıya yöneldi sarı vinçte numaralıya
hallederiz diye geçtiler orayı  :evillol: @yigitcan1903

Çevrimdışı quentine83

çatı kolonu işi kaldı öyle yeni açıkta.bi yandan da o iş ilerleseydi.4 koldan güzel olurdu...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

çatı kolonu işi kaldı öyle yeni açıkta.bi yandan da o iş ilerleseydi.4 koldan güzel olurdu...
iz inşaatın iki vinç getirmesi lazım onun için  :ok:
sahada yer olmadığı için prekastlar bitmeden imkansız  gibi birşey
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Dallanıp budaklandırmak gibi bir niyetim yok. Sadece merak ettim sordum.
Yorum yapmayı ne kadar da çok seviyorsunuz. Yolları ayırma kararı aldılar dersin olur biter.
Son kısmı gereksiz olmuş.

İs oraya gidecek. Ustune alinma baska biri niye diye baslamasin diye yazdim birdaha yazdiklarimı okumazsın olur birter
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı frkndgnr

selamlar en az 2 aydır takip etmiyorum stadı, durum nedir çatıyla ilgili bilgi verebilecek var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

kapalının arkasında yolda sarı vinç var

Çevrimdışı Efe

çatı kirişleri için kapalıda kolonların yüksekliğinde iskeleler konmuş çatı kirişleri ilk olarak onların üzerine konup kolonlara sabitlenecek gibi görünüyor bu zamanı uzatır biraz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O beyazlar ne için kullanılacak çatı direklerinin yanına koyulmuş ?  :)

çatı kirişerini tutacak kolonlara sabitlenene kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kapalının arkasında yolda sarı vinç var

parçaları direk çıkaarıyorlar heralde şuan çalışma var kapalıda görünen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iz inşaatın iki vinç getirmesi lazım onun için  :ok:
sahada yer olmadığı için prekastlar bitmeden imkansız  gibi birşey

vinçler ay sonu gelir prekastta sona gelir zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

çatı kirişleri için kapalıda kolonların yüksekliğinde iskeleler konmuş çatı kirişleri ilk olarak onların üzerine konup kolonlara sabitlenecek gibi görünüyor bu zamanı uzatır biraz :)
efe çatı kirişi dediğimiz şey nedir neye benziyor...hani şu diğer statlardaki tribün üstünü kapatan çelik konstrüksiyon dan bahsetmiyoruz sanırım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 13:26:05
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 :iblush:
çatı kirişerini tutacak kolonlara sabitlenene kadar :)
destek işi bitince başka yerde kullanılacak mı geri mi gidecek?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı rubi_tobin

Ben onlardan biri değilim ama takılamadığını biliyorum. Sebebi de vinç çalışırken diğer vincin çalışmasının güvenlik nedeni ile mümkün olamaması.
Uzun vinçler çalıştırılmıyor iken prekastlar güvenlik sıkıntısı yoksa pekala takılabilir. Şu durumda kaba inşaat ile ilgili vince gerek olmadığından büyük ihtimal de çalışmıyorlar ve prekastlarda takılabiliyor.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı quentine83

günlük ortalama 25 prekast demiştik ama bir tanesi çatı için çalışınca ortalamanın altına düşeceğiz gibi görünüyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

şu bi gerçek mart ayı ile beraber çatıya hız verdiler 3 ay var önümüzde mart -nisan-mayıs mayıs 20-30 arası havaya kalkacak mı bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

parçaları direk çıkaarıyorlar heralde şuan çalışma var kapalıda görünen
arkadan çıkarıyotlar sanırım abi trafik felçti giremedim oraya

Çevrimdışı Efe

günlük ortalama 25 prekast demiştik ama bir tanesi çatı için çalışınca ortalamanın altına düşeceğiz gibi görünüyor...

bazı günlerde 30 civarı takabiliyorlar dengelerler onu havada güzel gün ışığıda uzadı gerekirse mesaide yapılabilir bu ayın 15 inden sonra saat 6 ya kadar çalışılabilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arkadan çıkarıyotlar sanırım abi trafik felçti giremedim oraya

zaten dün öyle bir izlenim vardı açtıkları bölüme demekki vinci sokmuşlar trafiğide felç etmişler  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

şu bi gerçek mart ayı ile beraber çatıya hız verdiler 3 ay var önümüzde mart -nisan-mayıs mayıs 20-30 arası havaya kalkacak mı bakalım :icool:
kaldırırız :D

Çevrimdışı SDemirsoy

zaten dün öyle bir izlenim vardı açtıkları bölüme demekki vinci sokmuşlar trafiğide felç etmişler  :evillol:
açtıkları bölüme soksalar iyi tek şeride düşürmüşler yolu  :icool: