Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5722842 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

1 aylık değişim birleştirilmiş resimler:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

kimse bahsetmemişte gelen parçalar yine siyah  :kop: :kop: :sevinc :sevinc
boyarlar heralde onlari ya beyaz catıda cok göze batar o  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

metro birleştirilirse daha iyi olur çünkü maçtan önce köy içinde demlenmeden zevki olmuyor :tabe:  .olimpiyata uzak diyorlar ama millet bursadan ankaradan izmirden geliyor onlar ne yapsın ,demek ki isteyince hiç bir yer uzak olmuyor@ahmet türken kardeşim.
Aynen öyle abi. Aşığa Bağdat sorulmaz. Gelmek isteyene mesafe olmaz. Uzaklık sadece bahane . Yakın olsa başka bahane bulacak. Bizim bölük komutanının güzel bir lafı vardı bahane g.. gibidir herkeste bir tane bulunur derdi. Uzaklığı önemsemese passolig diyecek. Ben passoligi boykot edene de saygı duyuyorum . İdealisttir saygı gösteririm . Yeterki gerçekten idealinin peşinden gitsin. Saygım sonsuz.Fakat öyleleri varki passoyu boykot ediyorum maça gelmiyorum, ama seneyede passo devam ederse mecbur alıp gelecem diyor. Nerde kaldı idealin. Seneye ne değişecek . Boykot ediyorsan seneyede et. Yada bu senede gel. Bursa maçında 3000 kişiye oynamayalım. Fakat dediğim gibi bunların hepsi bahane. Bahane üretmek istedikten sonra istemediğin kadar bulursun

Çevrimdışı Anıl

Biz o konuyu çoktan karara bağladık Serkan abi :by2:

Çevrimdışı TØLGA

Biz o konuyu çoktan karara bağladık Serkan abi :by2:
desene boğazın beyaz incisi de yalan oldu  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

@Yunus Emre Dökmeci senin için arabayla geçerken km sıfırlaycam ve ölçecem

Gerek yok. Google Amca 400 mt diyor. Kimse dopru tahmini yapamadı.  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

Gerek yok. Google Amca 400 mt diyor. Kimse dopru tahmini yapamadı.  :evillol:
google amcaya saygımız sonsuz fakat tramwayla eski açık ön :Dünün 400 m olduğunu tahmin etmiyorum ama iddiada etmiyorum.

Çevrimdışı Abdullah

google amcaya saygımız sonsuz fakat tramwayla eski açık ön :Dünün 400 m olduğunu tahmin etmiyorum ama iddiada etmiyorum.
abi bence de pek 400 metre mesafe yok gibi orada  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

onlar o sekilde kalmaz bi calisma yapilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Abdullah

onlar o sekilde kalmaz bi calisma yapilacaktir
Abi bursada stadın içinde boyadılar diye hatırlıyorum. Ama bizde pek öyle bir ortam yok gibi sanki.  :alala:

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimiçi Necmi

abi maraton demek istedin galiba
adamlar burjuva öyle alt tribünlerin adını zikrederlermi   :kop:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yok mu artıran  :kop: :kop:

mesafe anlamam

kırımzı ışağa yakalanıyon falan
temiz 10 dk hesaplayaan  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

Metresini bilmem de tramvaydan inip tezahüratlarla stada yürümek
Hiç ölçemeyeceğim kadar güzel şey
Sana kavuşmalı artık,temelli!
Ankaraymış,işmiş umrumda mı olur
Seninle başladı hayat bitsin seninle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

320mt+holosko+birmiktar paraya anlaşalım ha ?  :D @Abdullah
Bende 350m+Mustafa Peketemek e anlaşılım diyorum , Böylece Gol atma Özürlüsü Forvetimizden kurtulmuş oluruz :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Abi bursada stadın içinde boyadılar diye hatırlıyorum. Ama bizde pek öyle bir ortam yok gibi sanki.  :alala:
boya degil kaplama olabilir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen öyle abi. Aşığa Bağdat sorulmaz. Gelmek isteyene mesafe olmaz. Uzaklık sadece bahane . Yakın olsa başka bahane bulacak. Bizim bölük komutanının güzel bir lafı vardı bahane g.. gibidir herkeste bir tane bulunur derdi. Uzaklığı önemsemese passolig diyecek. Ben passoligi boykot edene de saygı duyuyorum . İdealisttir saygı gösteririm . Yeterki gerçekten idealinin peşinden gitsin. Saygım sonsuz.Fakat öyleleri varki passoyu boykot ediyorum maça gelmiyorum, ama seneyede passo devam ederse mecbur alıp gelecem diyor. Nerde kaldı idealin. Seneye ne değişecek . Boykot ediyorsan seneyede et. Yada bu senede gel. Bursa maçında 3000 kişiye oynamayalım. Fakat dediğim gibi bunların hepsi bahane. Bahane üretmek istedikten sonra istemediğin kadar bulursun
:ok:  :ok:  :ok: