Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Belki oraya vinc gelebilir membranlar icin veya cati bilezigi icin bilmiyorum sadece sesli dusunuyorum
çatı kirişi oradan takılır bence abi  :bandit: @ZEKI

Çevrimdışı ahmet türken

stada tramwayla nereye kadar gelebiliyorsun @ahmet türken .
kabataşa kadar. Orası son durak. Oradan sonra yaklaşık 200 m sonra eski açığın önündesin @ahmet türker abi. Böyle bir kolaylık varken oraya mecbur kalmadıkça arabayla gitmek çok mantıklı değil

Çevrimdışı Efe

işaretledğim bölümden bomonti tünelinden çıkan araç tekrar harbiyeye ve tünele doğru geri dönüş yapabilecek sanırım yol olacak orası @Necmi abi ??
evt yol olabilir cok mantikli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi stadin 100 metre ilerisinde tramvay duragi kabatas iskelesinde finikulerle ayni yere geliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

kabataşa kadar. Orası son durak. Oradan sonra yaklaşık 200 m sonra eski açığın önündesin @ahmet türker abi. Böyle bir kolaylık varken oraya mecbur kalmadıkça arabayla gitmek çok mantıklı değil
:D 200de olabilir tabi sadece yakinlik icin 100 dedim  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

abi stadin 100 metre ilerisinde tramvay duragi kabatas iskelesinde finikulerle ayni yere geliyor
@Efe ben 200 m dedim sen 100 m dedin. Arasını yapalım 150 m olsun. Polimik olüşmasın şimdi Yunus Emre Gelir yok 100 değil 200 değil deyip ortalığı karıştırmasın :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

makette vardı zaten abi :)
hiç dikkat etmemiştim. Ama dönüşün iptal olmadığı iyi olmuş vesselam

Çevrimdışı SDemirsoy

evt orayida cozduk yenisi gelsin varmi sorusu olan :D :evillol:
canlı yayın araçları yeni açık arkasında mı olacak numaralının orası dar oldu çok :D @Efe

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe ben 200 m dedim sen 100 m dedin. Arasını yapalım 150 m olsun. Polimik olüşmasın şimdi Yunus Emre Gelir yok 100 değil 200 değil deyip ortalığı karıştırmasın :lol:
:alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :evillol: :evillol: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

:flag: İlk halatları ne zaman görürüz @Efe abi ?

Çevrimdışı ZEKI

2019 gibi metroylada geleceksin abi kabatas-mecidiyekoy-mahmutbey metrosu stadin altindan gececek. Bi bakmisin durak dibimizde :D

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi bir soru daha soracağım ,fazla oldun deme kabataşa gelebilmek için nereden biniyorsun .kolaysa yeni sezonda öyle gelelim ,arabayla gelmek gerçekten zor @ahmet türken.

Çevrimdışı FARUK

Ömer çılgın foursquare hesabından alıntı

kapalı en üstede beyaz  iskeleler yerleştirilmiş
canlı yayında paletlinin kaldırdığını görmüştük

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence 180 Metre falandır :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

çatı ne zaman havaya kalkar  :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

şimdi bir soru daha soracağım ,fazla oldun deme kabataşa gelebilmek için nereden biniyorsun .kolaysa yeni sezonda öyle gelelim ,arabayla gelmek gerçekten zor @ahmet türken.
sen ne tarafta otoruyordun abi? Benim geldiğim tramway e-5 merterden kalkıyor, zeytinburnu-cevizlibağ-çapa-aksaray-laleli-beyazıt-çemberlitaş-eminönü-karaköy ve sondurak kabataş şeklinde geliyor. Ben ya aktarmayla aksaraydan binerim yada işyerinden geleceksem cevizlibağdan binerim

Çevrimdışı ahmet türker

2019 gibi metroylada geleceksin abi kabatas-mecidiyekoy-mahmutbey metrosu stadin altindan gececek. Bi bakmisin durak dibimizde :D
hayırlısı, olursa iyi olur .

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Vodafone Arena 3 Mart 2015

Çevrimdışı ahmet türker

sen ne tarafta otoruyordun abi? Benim geldiğim tramway e-5 merterden kalkıyor, zeytinburnu-cevizlibağ-çapa-aksaray-laleli-beyazıt-çemberlitaş-eminönü-karaköy ve sondurak kabataş şeklinde geliyor. Ben ya aktarmayla aksaraydan binerim yada işyerinden geleceksem cevizlibağdan binerim
avcılar da oturuyorum. @ahmet türken .

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.