Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723251 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

benim ayakta yumruk büyüklüğünde morluk var @bjk_mabet in ayaklarında yara bere var yani ucuz atlattık :D @demir_kArtAl
Sen bi de @ahmet türken abiyle benim yanımdaki Hollandalıları gör @Necmi abi adamlar müslüman oldular :D

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı demir_kArtAl

benim ayakta yumruk büyüklüğünde morluk var @bjk_mabet in ayaklarında yara bere var yani ucuz atlattık :D @demir_kArtAl

hahahahaa benim de sol dizim soyulmuş ama nasıl olduğu konusunda hiçbi fikrim yok, golde gözlerim karardı yalnız bağırmaktan, golden sonra bi ara ambulans diye bağırıyorlardı biyerden, aha@bjk_mabet birini götürdü dedim  :evillol: :evillol:   
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı KUMANOVALI

maç aksiyonu siteyen brugge maçına @bjk_mabet arama girer  :upto: :upto: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ilhan

KONU DIŞI
SAİ Erciyes maçımız 15.03.2015 tarihinde 16.00'da oynanacak  :super:

Çevrimdışı ozan062

yahu nerden cıktı catı kirişi
catının havalanması için olan celik iskeletmidir nedir onlar değilmi bu kamyonun üstündekiler
ben farklı goruyorum siz baska:D  aydınlatın bizi soyle bi cerceve içine alında cozeyim gozler bozulmsu benim :by2:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

catının havalanması için olan celik iskeletmidir nedir onlar değilmi bu kamyonun üstündekiler
ben farklı goruyorum siz baska:D  aydınlatın bizi soyle bi cerceve içine alında cozeyim gozler bozulmsu benim :by2:
ondeki tira odaklan @ozan062 arkadaki tir tabiki beyaz seyler zaten stad tada var.

Çevrimdışı onurturan

onun alt tarafına bak abi sarılı
.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 14:31:43 onurturan ]

Çevrimdışı ozan062

ondeki tira odaklan @ozan062 arkadaki tir tabiki beyaz seyler zaten stad tada var.

anladımm tskkur,, aynen zaten o beyazlar bizdede vardı:) ondekinde sarılı birsey var galiba o oluyor ama sanki cok buyuk :D

onun alt tarafına bak abi sarılı
.

tamamdırr tskkurr

yani siyah oluyor o zaman catının kirişleri dimi boyanmıcaksa sonra tabi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi ,inşallah varız tabii ki,. Sadece malum durumda bir aksilik olursa ayrı. Onun haricinde ok dir. Biletler ne zaman satışa çıkacak bilgin varmı?
o dedigin duruma yapacak bir sey yok onumuzdeki hafta satisa cikar herhalde numaralidan aliriz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALBATROS

kiriş dışardan monte edilirmi yoksa rampayımı beklerler  :alala:

Çevrimdışı tayfun

@Necmi abi bizim ordan kaçtın gittin,biz gayet medeni ve sakin bir şekilde sevindik.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet92

Ya bu numaralı arka taraf yürüyüş yolu çatıyla aynı seviyede oldu,yoldan geçen biri bile hiç bi kuvvet harcamadan rahatlıkla zarar verebilir istedikten sonra oraya 7/24 bekçi koymak şart

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizim ordan kaçtın gittin,biz gayet medeni ve sakin bir şekilde sevindik.
totem yaptım @bjk_mabet in yanına gittim  :o_o: ben onun yanına gidince gol oluyor bende kendimi feda ettim ama yaradı golü attık  :bandit: @tayfun

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Abi seni benim yanıma gel maçta orası sakat :D @ahmet türker
bilmezmiyim @SDemirsoy kardeşim ,onların yanında olup sakatlanacağıma senin yanına gelirim tabi ki. :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

bilmezmiyim @SDemirsoy kardeşim ,onların yanında olup sakatlanacağıma senin yanına gelirim tabi ki. :ok:
abi maç başlamadan mabet parçaladı beni durun sakatım diyorum yok nafile :D @ahmet türker

Çevrimdışı FARUK

kiriş dışardan monte edilirmi yoksa rampayımı beklerler  :alala:

mabet kapalı arkada hazırlık yapıldığını söylemişti
dışardan yapılabilir sanırım

Çevrimdışı Efe

Disaridanda konabilir vinc icin yer ayarlayabilirlerse kapalidan baslanir takilmaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

abi maç başlamadan mabet parçaladı beni durun sakatım diyorum yok nafile :D @ahmet türker
stadda bu arkadaşları uzaktan sevmek en iyisi ,bursa maçında iyi ki tesadüfen uzak kalmışiz durumu görünce liverpool maçında en kenar tarafa geçtik @MURAT de arkamdaydı yan tarafımda @Abdullah ve @Efe kardeşlerim vardı ,bu kadro çok iyiydi, kazasız belasız atlattık @SDemirsoy kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Disaridanda konabilir vinc icin yer ayarlayabilirlerse kapalidan baslanir takilmaya
kapalının arkasında konteynırlar kalkarsa orası açılır ordan yerleştirilir abi ne dersin ?  :icool: @Efe

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03.03.2015 (11:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için  teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 15:14:00 ZEKI ]

Çevrimiçi Necmi

sen zaten kaçmadınmı kolum kırık ben burda izleyemem diye :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy