Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjksk

:hosgeldin Bruge macina da bekleriz o olmazsa bir sonraki maca :D

@ZEKI abi yarı final sözüm var yarı final görürsek yine oradayız @Coşkun Mevsim abimle  :icool: :halay:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı yavvuzz

Final biletleri 400 tl :) alsammi acaba :)
ben üyeliği açtım . Bakıyorum alıp almamakta kararsızım . Sende hemen gidip en iyi yeri bulmuşsun 130 Euro luk yere gerek yok . O stadta ben maç izledim , kale arkası bile çok güzel.

Çevrimdışı keremfrat1

ben üyeliği açtım . Bakıyorum alıp almamakta kararsızım . Sende hemen gidip en iyi yeri bulmuşsun 130 Euro luk yere gerek yok . O stadta ben maç izledim , kale arkası bile çok güzel.
bakalim hayirlisi 4 bin tl hersey dahil heterki Beşiktaş'ımiz finale çıksın benim herseyim hazir izin para allah utandirmasin bu yolda

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arkadaşlar.Beşiktaşıma da  günaydın.İnşaatta  çalışan emekçilere de.Bu arada mesh mesela piyasada tel örgü sıklık oranı olarak da  kullanılır.Ne kadar seyrek veya sık tel örgü delik ölçüsü   istediğiniz kaç  mesh  diye  belirtirsiniz.Plastik sanayinde filtre olarak kullanılan tel örgüler  mesela.  100  mesh  veya  120  mesh lik  tel  aldırırsınız. Bu arada  mesh = the number of opening per inch of a screen  dir.

Çevrimdışı keremfrat1

Bitirmem Gereken bir yer var ölçum ıçın :D bugun de gıdemeyebılırım stada  :s20: :s20:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yavvuzz

bakalim hayirlisi 4 bin tl hersey dahil heterki Beşiktaş'ımiz finale çıksın benim herseyim hazir izin para allah utandirmasin bu yolda
4 bin tl çok fazla herhangi bir turla mı gidiceksin ?

Çevrimdışı keremfrat1

4 bin tl çok fazla herhangi bir turla mı gidiceksin ?
ya patronum ve babamla gıdıcem yada Bjk Travel bakalım kesın bışey yok

Çevrimdışı Efe

Çatı kirisleri olabilecek kapasitede cisimler :halay: bi dosttan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Emre.Guler

Çatı kirisleri olabilecek kapasitede cisimler :halay: bi dosttan

Kapalı tribüne daha önce yerleştirilmeye başlanan çatı kurulum aparatlarının devamı bunlar bence efe

Çevrimdışı SDemirsoy

boynu ağıranlar için tekrar yükledim @Efe abi :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Kapalı tribüne daha önce yerleştirilmeye başlanan çatı kurulum aparatlarının devamı bunlar bence efe
onlar değil abi iki tır var öndekinde bir şeyler var  :bandit:
@Emre.Guler
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 10:39:00 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Efe

Prekast isleri suruyor suan numaralida 2 vinc calisiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

boynu ağıranlar için tekrar yükledim @Efe abi :D
iyi yaptin acele yukledim telefondan iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

iyi yaptin acele yukledim telefondan iyi oldu
abi dostuna söyle de biraz daha yakından çeksin  :) @Efe

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2015, 10:41:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

abi dostuna söyle de biraz daha yakından çeksin  :) @Efe
gecerken cekmis buna sukur edelim heralde araclardan indirecekler orda parcalari iceri alacaklar biz goremeyebilrdik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

onlar değil abi iki tır var öndekinde bir şeyler var  :bandit:
@Emre.Guler

İnan bana o tırı dahayeni farkediyorum :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın forum ahalisi

hayırlı işler
bol güneşler

@Efe heycan yaptırdın sabah sabah  :biggrinking:
o beyaz zımbırtılar halatların altına konan şeyler değilmi ?!

ama öndeki kamyonda siyah birşey var ve morla işaretli olanlar halatları çekecek olan mekanizmayı andırıyor ?!?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com