Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

@Oktay geçende muhabbeti geçtide ben geç kaldığım için yazamamıştım hazır alirıza silmiyorken yazayım bari.şu dembaba şarkısını gün boyu bende söyleyenlerdenim :D . eşimde evde iş yaparken beşiktaş marşları ,şarkıları söylüyor :D kendisi fenerlidir bu arada :biggrinking:.
@MURAT benim hanım da gs li ama 5 yaşında bir oğlum var çocuk beşiktaş marşlarından başka birşey dinlemiyor.geçen bir baktım bizimkide beşiktaş marşları mırıldanmaya başladı.Ben dokuz yıldır bjk li yapamadım çocuk yakında yapacak az kaldı :D

Çevrimdışı ZEKI

@MURAT guzel tespit dogrusun havalandirma fanlarina benziyor

Çevrimiçi murat

ne yapsın söyleyebileceği fener marşımı var :D
istek dışı @Necmi abi.bütün gün marş dinlettiğim için  :lol:

Çevrimdışı Deniz

:uyucam:bunu diyosun galiba sanmıyorum ben havalandırma ile ilgili olabilir
Evet havalandırma ile ilgili.Fan oluyor kendisi  :evillol: .Izgarasından modelini bile bulurum  :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

@MURAT benim hanım da gs li ama 5 yaşında bir oğlum var çocuk beşiktaş marşlarından başka birşey dinlemiyor.geçen bir baktım bizimkide beşiktaş marşları mırıldanmaya başladı.Ben dokuz yıldır bjk li yapamadım çocuk yakında yapacak az kaldı :D
çok etkili bir yöntem.sokaklarda  oynayan çocuklarada bakıyorum bu aralar hepsi demba ba olarak oynuyorlar.tv dizilerinde beşiktaş,reklamlarda beşiktaş.inşallah gelecek bizim olacak.

Çevrimdışı bjk_mabet

:uyucam:bunu diyosun galiba sanmıyorum ben havalandırma ile ilgili olabilir
evet havalandırma fanları
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALBATROS

çatıya tam anlamıyla başlama tarihini merak ediyorum  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

Bizim lafımız geçerli olmuyor mu abi :bandit:   :lol:
yoo ben önden almıştım cevabı :D bjk_mabeti foruma çekmeye çalışıyordum :evillol: biraz haraketlensin buralar :bandit:

Çevrimiçi murat

beşiktaştan olimpiyata giderken geçtiğimiz tünellerde var bunların biraz daha büyüklerinden.

Çevrimdışı Deniz

yoo ben önden almıştım cevabı :D bjk_mabeti foruma çekmeye çalışıyordum :evillol: biraz haraketlensin buralar :bandit:
Bu aralar @bjk_mabet in ağzını bıçak açmıyor @Necmi abi .Rakı ısmarlasak ağzı açılır mı acaba  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Başkanın çatıyla ilgili bir soruya ilişkin "Çok güzel ışık oyunları planlıyoruz"a benzer bir açıklaması vardı geçtiğimiz hafta buradan yola çıkarak hangisine karar verildiğini görebiliriz aslında :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı A_Aydin

eski açık rampa 2 haftada biter mi @bjk_mabet kardeşim.
Ben de rampa bittikten ne kadar zaman sonra araç geçişi olabilir onu merak ettim.Mesela testere kirişlere prekast konulması için (yanılıyor olabilirim) yaklaşık 20 gün gerekiyor.Rampaya beton dökülecek ve üzerinden prekastlar yüklenmiş tır geçecek sonuçta.

Çevrimdışı ZEKI

Ben de rampa bittikten ne kadar zaman sonra araç geçişi olabilir onu merak ettim.Mesela testere kirişlere prekast konulması için (yanılıyor olabilirim) yaklaşık 20 gün gerekiyor.Rampaya beton dökülecek ve üzerinden prekastlar yüklenmiş tır geçecek sonuçta.
Bugun rampadan fotograflar vardi haber protalinda

Çevrimdışı Deniz

Yukarda konulan fanlardan muhtemelen otoparka epey konacaktır çünkü havalandırma fanları olmadan acayip mazot ve benzin kokusu oluyor içerde sirkülasyon sağlanmalı zaten stad yerin altında  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı A_Aydin

Bugun rampadan fotograflar vardi haber protalinda
Fotoğraflara hergün bakıyorum @ZEKI abi de şu an bir kısmına demir örülmüş sonra beton atılacak daha.Beton bittikten sonra ne kadar zamanda mukavemet kazanır, araç geçişine başlanır tekrar onu sordum.Yani rampa bittikten sonra bir 20 gün de beton mukavemeti mi beklenecek.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 23:00:04 A_Aydin ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yukarda konulan fanlardan muhtemelen otoparka epey konacaktır çünkü havalandırma fanları olmadan acayip mazot ve benzin kokusu oluyor içerde sirkülasyon sağlanmalı zaten stad yerin altında  :icool:
Evet abi alanyada tünellerde var bunlardan.
Hatta efsaneye göre savaş, deprem vs gibi durumlarda o motorlar jet motora dönüşüp tünelle birlikte havalanıp seni götürüyomuş :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Evet abi alanyada tünellerde var bunlardan.
Hatta efsaneye göre savaş, deprem vs gibi durumlarda o motorlar jet motora dönüşüp tünelle birlikte havalanıp seni götürüyomuş :kop: :kop:
Motorları zaten JET motor   :lol: .Götürür mü bilemem  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada Bursa stadinda catiya isiklair takmislar gecede koltuk calismasi yapilabiliyor  galiba, boyle olursa cati yukslediginde gece koltuk isleride hizlandiracaktir

Çevrimdışı FARUK

Fotoğraflara hergün bakıyorum @ZEKI abi de şu an bir kısmına demir örülmüş sonra beton atılacak daha.Beton bittikten sonra ne kadar zamanda mukavemet kazanır, araç geçişine başlanır tekrar onu sordum.Yani rampa bittikten sonra bir 20 gün de beton mukavemeti mi beklenecek.

hocam o temel kısmı henüz onun üzerine kısa bir 1. kat tablası onunda üzerine biraz daha uzun bir 2. kat tablası çıkılacak
o işler bittiğinde mukavemet kazanmış olur ama tüm bu dediklerim zaten 20 günü bulacak belki de geçecek