Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Motorları zaten JET motor   :lol: .Götürür mü bilemem  :kop:
Oooo o zaman efsane doğru  :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı A_Aydin

Evet abi alanyada tünellerde var bunlardan.
Hatta efsaneye göre savaş, deprem vs gibi durumlarda o motorlar jet motora dönüşüp tünelle birlikte havalanıp seni götürüyomuş :kop: :kop:
Yani onların jet motoru olmayacapını bilemeyecek kadar geri zekalı değilim.Ama onu ciddi ciddi yorum yaptığımı zannediyorsunuz ya ben de burda gülüyorum size.

Çevrimdışı ahmet türker

@Oktay geçende muhabbeti geçtide ben geç kaldığım için yazamamıştım hazır alirıza silmiyorken yazayım bari.şu dembaba şarkısını gün boyu bende söyleyenlerdenim :D . eşimde evde iş yaparken beşiktaş marşları ,şarkıları söylüyor :D kendisi fenerlidir bu arada :biggrinking:.
nerden hatırlattın bu şarkıyı @Oktay kardeşim, yine devamlı beynimde plak gibi dönmeye başladı. :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Caner

Ben şimdi olayı hiç anlamadım ya. O kadar resmi sitede adamların ismi verildi, adamlar da kendi sitelerine vodafone arena'yı koydu, şu malzemeden yapılacak dediler, yetmedi nisan ayında teslim edilmesi düşünülüyor yazmışlar, yetmedi adamlar bize sponsor oldu. Belli ki bundan sonra firma değişmeyecek. Yani kullanılan malzeme değişse bile herhalde yine de bu adamlar yapacak. Ama öbür ki malzemeden bu adamlar üretiyo mu, ya da bu kadar laftan sonra ürünü değiştirmek, nasıl olabiliyor anlamadım. Ki daha seçilmediyse ne ara üretilecek de nisana yetişecek? Kafamda deli sorular. En iyi mabet'in dediği gibi sabredelim bakalım.

Çevrimdışı ilhan

Bi Ankaralıdan daha iyi kimse bilemez Jet Fanın ne işe yaradığını

Çevrimiçi murat

Yani onların jet motoru olmayacapını bilemeyecek kadar geri zekalı değilim.Ama onu ciddi ciddi yorum yaptığımı zannediyorsunuz ya ben de burda gülüyorum size.
zaten adı jet fan mış. :D

Çevrimiçi murat

Bi Ankaralıdan daha iyi kimse bilemez Jet Fanın ne işe yaradığını
tünellerden dolayımı yoksa bilmediğimiz birşeymi var @ilhan abi ?

Çevrimdışı ozan062

Bu arada Jetfan diye geçiyor bu fanlar :)

jet groutlardan sonra jetfanlar demek :)) bakalım bi sonrakinde ne jeti olacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

jet groutlardan sonra jetfanlar demek :)) bakalım bi sonrakinde ne jeti olacak
jetonlu çay kahve makinesi olabilir :D

Çevrimdışı ilhan

tünellerden dolayımı yoksa bilmediğimiz birşeymi var @ilhan abi ?
Evet @MURAT otobana döndü bizim caddeler, sokaklar. Bu jet fanlardan bizde o kadar çok ki tüm İç Anadoluyu temizler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne alakası var abicim baktım tünellerdeki fanlardan foto paylaşılmış bende eski bi arkadaşımla aramızda geçen diyalog aklıma geldi onu yazdım senle bi alakası yokki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Adı Jetfan zaten abi jet motor fanlarına benzediği için bu isim veriliyor sen gayet güzel ve yerinde bir tespit yaptın  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Adı Jetfan zaten abi jet motor fanlarına benzediği için bu isim veriliyor sen gayet güzel ve yerinde bir tespit yaptın  :)
bir benimmi aklıma jetfan deyince jetfadıl  geldi acaba  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 23:51:47 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Factatum

Eski Açık'ın restorasyonu ne zaman başlıyor? Herhangi bir sızıntı var mı? Sanki çok geç kalındı gibi geliyor bana. 

Çevrimdışı Efe

fotolara şimdi bakabildim otopark süper gidiyor eski açık rampada da beton heran olabilir gibi görünüyor  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada Bursa stadinda catiya isiklair takmislar gecede koltuk calismasi yapilabiliyor  galiba, boyle olursa cati yukslediginde gece koltuk isleride hizlandiracaktir

çatı bi havaya kalksa herşey hızlıca bitecek ama ona gelene kadar prekastın bitmesi gerekiyor bu ay sonuna kadar prekasttan çıkmamız lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

1 yılda çooook büyük iş yapılmış be

Çevrimdışı serti67

bu n ası bı resım tobe bısmıllah evlerden ırakkkkk :ebebe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

Way be Ne günlerdi Site site geziyorduk :) Fore kazık hala da çalışıyor :) özledim bir ara getirsinler stat içinde tur attırsınlar olmaz mı acaba ?  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Orhan_

Hafriyatın bitmesine daha çok varmış. Ne bitmez günlerdi benim için. Baya baya yol alınmış. Yönetim büyük bir helali hakediyor.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Geovani

@Geovani sabret dostum şafak 180 gün :evillol: :evillol:

@Oktay sabrediyoruz kanka zaten onda sıkıntı yok  :D ama içimden geçiriyorum hep keşke imkan olsaydıda feda sezonunda başlayabilseydik..
Ama bitecek elbet bu cehennemin ateşini tüm takımlar tadacak inş...
welcome to pit of hell...cehennem çukuruna hoşgeldiniz,yalnız burda ateş siyah beyaz yanar.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı fatih06

Arkadaşlar merhaba ben Ankara'dan aranıza katıldım.1 yıldır d.h,wow ve en sonda bu forumu takip ediyorum.Okumadığım tek sayfa,görmediğim fotoğraf yok.Üyeliğimi daha önce almıştım ve ilk mesajım bugüne nasip oldu.

Stadyum ile ilgili bilgileri bjk_mabet ve diğer arkadaşlar oldukça paylaşıyorlar.Ama benim itiraz ettiğim nokta şu ki biz askeri üst felan mı yapıyoruz ? Neden bu kadar kısıtlı bilgi veriliyor kamuoyuna anlamış değilim.

Bu konu hakkında aynı fikirleri paylaşan arkadaşlarda olmuştu geçmişte,cevaplar hep siyasi ve politik olmuştu.Kapasitesi konusunda bile net bir bilgi olmadı.41.903.Fikret ormana göre 43,44.000,hesap yapan arkadaşlara göre rahat 50.000.İzin çıkarsa büyür çıkmazsa böyle kalır gibi cevaplardan inanın sıkıldım.

Çatı şeffaf denildi,herkese iyi reklam yapıldı.Sonra şeffaf olmıyacak dendi.Sonrada zaten hiç kimse tam şeffaf olacak demeki dendi forumda.Sadece ön kısımlar şeffaf olacak dendi.

Daha skorboard nasıl olacak,nereye takılacak bilmiyoruz.Restaurant eski açıktamı olacak,stat içi manzaralı mı yoksa boğaz manzaralı mı ? Soyunma odaları,basın salonu,büfeler,turnike sayısı vs.

Akıllı stad,enerji üretecek,suyu depoluyacak vb. bilgiler dışında.Yüksek hızlı internet,kanadalı şirketin kuracağı birşeyler dışında Akıllı stad kavramını bile bilmiyoruz.

Kamuoyu ve Beşiktaş'a gönül vermiş insanlarla sürekli alay edildi,hayal kırıklığı yaşatıldı.Konu çatı malzemesinden açılmışken,sanki F'35'in radara yakalanmayan malzemesi kullanılacak.Nedir bu gizlilik,gizemlilik çözemedim.

Konser alanı neresi ve nasıl olacak? Başlık olarak herşey var ama ayrıntı olarak hiç birşey yok.

Hibrit çim'de şeffaf çatıya dönmez umarım.Fikret Orman dünyanın en güzel stadını yapıyoruz diyor ama bütün güzellikleri ne varsa saklıyor.Madem en güzel stad açıklasınlar artık A'dan Z'ye ayrıntıları.Her konuyu tapelere,anıtlar kuruluna bağlayıp durduk.

Amerika'nın 51.bölgesi 1,Vodafone arena 2 gizlilik konusunda...
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 01:56:46 fatih06 ]