Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725605 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı A_Aydin

Sızmaz abi boşuna beklemeyin baksana lokıd diyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sızdırsana Sızdırsana
@bjk_mabet foto sızdırsana
Mesai bitti , Yasakları del 
fotoları sızdırsana
 :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Unutmadan Şu Kapalı üstte tam ortadaki çıkış Dikkatimden kaçmıyor sağolsun oraya çıkış kapısı bırakacagına mimar efedi sağdaki ve soldaki çıkışları hafif yakşaltırsa olmaz mıydı  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Herkese Karşıyakadan selam. İyi akşamlar... Uzun süredir zaten takip ediyordum Liverpool maçı öncesi gazilerde tanışma fırsatımız olmuştu.Avni Çağlar Soysal ben... Bundan sonra daha sık yazacağım.Tekrardan selamlar.
  :hosgeldin

Çevrimdışı megiddo

Çevrimiçi Necmi

Sızdırsana Sızdırsana
@bjk_mabet foto sızdırsana
Mesai bitti , Yasakları del 
fotoları sızdırsana
 :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Unutmadan Şu Kapalı üstte tam ortadaki çıkış Dikkatimden kaçmıyor sağolsun oraya çıkış kapısı bırakacagına mimar efedi sağdaki ve soldaki çıkışları hafif yakşaltırsa olmaz mıydı  :alala:
numaralı demek istedin sanırım ustteki basın çıkışı alttaki ufak olanlar protokol çıkışı basını protokolla yan yanamı getirsinler basın bir üst kattan giriyor @ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

soğuk bir Kayseri akşamından herkese iyi akşamlar...

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralı demek istedin sanırım ustteki basın çıkışı alttaki ufak olanlar protokol çıkışı basını protokolla yan yanamı getirsinler basın bir üst kattan giriyor @ALI RIZA
@Necmi abi yok yok Kapalı üstte Ortadaki 5 çıkış varya 4 tane yapmamışlar  :evillol: tam orta saha çizgisi ile denk geliyor neredeyse...
Basın çıkış görmek istemiyorum bile bütün enteresanlar bize denk geliyor Basın taraftarla çıkan yerden geçsin kalemlerine hakim olurlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Batu K.çetin

@mabet ya hocam  bu çatı ptfe tio2 mi atex@5000trl mi bi söylesen zira proje değişmediğini ifade etmiştin...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

@mabet ya hocam  bu çatı ptfe tio2 mi atex@5000trl mi bi söylesen zira proje değişmediğini ifade etmiştin...
Ben de bunu merak ediyorum.atex olsa keske
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

4 gündür forumu takip edemedim  :by2: büyük bir eksiklik var içimde önemli bir şeyler kaçırdım mı kısa özet verecek olan abi , kardeş çıkarsa sevinirim. Hayırlı akşamlar hepinize 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Ben de bunu merak ediyorum.atex olsa keske

atex tir atex :)
valmiera glass yönetim kurulu başkanı ayrıca şirketler grubu başkanı 90bin avroluk altyapı sponsorluğu için gelmemiştir bence buraya
ki resmi sitemizde duyurulan haberde  "Vodafone Arena'nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass " dendi

Çevrimdışı Batu K.çetin

atex tir atex :)
valmiera glass yönetim kurulu başkanı ayrıca şirketler grubu başkanı 90bin avroluk altyapı sponsorluğu için gelmemiştir bence buraya
ki resmi sitemizde duyurulan haberde  "Vodafone Arena'nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass " dendi

Valmiera Glass'ın resmi sitesinde haberler bölümünde 27/şubatda Atex® ile kaplanacağını yazıyor ama :eyes

Çevrimdışı haluk.m

Millet kale arkası köşelere atıyor basını, biz de bu kolpacıları numaralıya alıyoruz.   :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Millet kale arkası köşelere atıyor basını, biz de bu kolpacıları numaralıya alıyoruz.   :alala:
Biz o milletten değiliz bizim duruşumuz var  :akuma:

Çevrimdışı bjk_mabet

bişeye bi karar verseler tam olarak acıklayacam ama en son ptfe ve tio2 kaplı idi ama atex denilen malzemeninde adı geciyor bu aralar...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

Valmiera Glass'ın resmi sitesinde haberler bölümünde 27/şubatda Atex® ile kaplanacağını yazıyor ama :eyes

evet biz ancak 26 şubatta farkettik bu alt yapı sponsoru olayı ortaya çıkınca
sayfa 307-312 arası kullanılacağı belirtilen membran üzerine konuştuk

Çevrimdışı Batu K.çetin

(Valmiera Glass Group supports Besiktas sports clubHome > Valmiera Glass ... > News > Valmiera Glass Gr...
28. February, 2015
On Friday, February 27, Valmiera Glass Group and Besiktas sports club signed a cooperation agreement on support for Besiktas Sports Academy during an international press conference in Turkey. This agreement provides also children’s football team exchange between Valmiera Glass supported Valmiera Football Club and Besiktas Sports Academy.
As previously reported Valmiera Glass UK Ltd is a manfacturer and deliverer of Atex® membrane for construction of Besiktas new Vodafone stadium.)
http://www.valmiera-glass.com/en/valmiera-glass-live/news-1/valmiera-glass-group-supports-besiktas-sports-club

bu haberi .valmiera-glass kendi sitesinde haberler bölümünde yayınlamışlar ama hala kesinleşmemiş galiba.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 20:25:17 Batu K.çetin ]

Çevrimiçi Necmi

bişeye bi karar verseler tam olarak acıklayacam ama en son ptfe ve tio2 kaplı idi ama atex denilen malzemeninde adı geciyor bu aralar...
valla adamlar resmi sitesine koymuş @bjk_mabet herhalde bundan sonra kesinleşmiştir :D
http://www.atex-membranes.com/news/atex_is_being_used_in_a_construction_of_the_new_bjk_vodafone_stadium  burdan bir incele istersen  :evillol:

Çevrimdışı BlackEagle26

Sahanın boyu maximum büyüklükte mi olacak ?

Çevrimdışı FARUK

valla adamlar resmi sitesine koymuş @bjk_mabet herhalde bundan sonra kesinleşmiştir :D
http://www.atex-membranes.com/news/atex_is_being_used_in_a_construction_of_the_new_bjk_vodafone_stadium  burdan bir incele istersen  :evillol:

öyle abi ocak ayı birde biz 1 ay sonra gördük

Çevrimdışı Deniz

Abi en son cati yapmayacaz deseler sasmam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba