Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

onlara kaplama degilde kufeki renginde boya yapalabilir testerelere kaplama yapilacagini zannetmiyorum
aslında testerelere küfegi kaplama yapıp prekastlarında altını mat siyaha boyasalar ortaya güzel bir görüntü çıkar yada boya değilde mat siyah bir malzemeyle kaplasalar harika olur öyle ciddi bir maliyet çıkmaz 1 M $ gibi bir paraya çözülür diye tahmin ediyorum @Efe

Çevrimiçi Necmi

Aynen ben de ipadden bakamıyorum fotolara.
Açılmıyor, açılsa da fotolar arası geçmiyor.
Eskisi gibi konuya yüklenmeli.
konuya yüklenincede tapatalk çöküyor @onurt Altuğ bugün yüklerken çok yüksek boyutta yüklemiş sıkıntı ondan kaynaklandı. aslında resmi ekran boyunda görüyorsunuz ama sağ ok yapıp bak dediğinde gerçek boyutu ortaya çıkıyor bundan sonra dikkat ederiz sıkıntı çıkmaz sanırım altuğda uygun makineden yüklemediği için küçültemedi resimleri buda mobil bakanlar için sıkıntı oldu birde internet bu gün çok kötü o yüzdende hızlı inmiyor takılma yaşıyor

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ers_an

Herkese günaydın. Dün A Spor da sağolsun Oktay Derelioğlu zamanında Sergen in yaptığı tarzda sallamalara başlamış atıp tutuyor, 2 gün önce düzdüğü methiyeleri unuturcasına, ne kadar oynak bir yorumcu ve basınımız var, bir halkla ilişkiler ve gazetecilik mezunu olarak sizlerle aynı mesleği yapmaktan utanıyorum. Bir duruşunuz olsun gören de adam zannetsin ama nerde yok. Neymiş efendim 1.5 milyon TL borç varmış stadyum 2016 da bitermiş 2015 sezon başına yetişmezmiş. Ulan bit biran evvel bit de şu (Hakaret Yasak)₅ kapak yapalım Allahım. Bitttt!!! :s20: :akuma: Ben inanıyorum ki bu çalışmaları bizim gibi takip eden insanların muhakkak kafasında bir zaman dilimi vardır. Uzun süredir yorumları okumama Rağmen @Necmi abi ve @Efe den yorumları bu noktada merak etmekteyim. Gerçek manada bu kadar uzun sürmesi olası bir durum mudur. Realiteye göre gerçek zaman dilimi size göre nedir? Şimdiden teşekkürler.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 09:11:27 ers_an ]
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Bol çatı aparatlı ve prekastlı bir hafta olması dileğiyle...

Çevrimdışı SuperBJK

Herkese günaydın. Bilezik kolonlarına kaplanan küfeki taşlarının kaplanmayan alt kısımlarından kablo gibi bir şeyler çıkmış. Bunların ne olduğunu bilen var mı ? Bahsedilen teknoloji kolonlarda mı gizli acaba  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese günaydın. Bilezik kolonlarına kaplanan küfeki taşlarının kaplanmayan alt kısımlarından kablo gibi bir şeyler çıkmış. Bunların ne olduğunu bilen var mı ? Bahsedilen teknoloji kolonlarda mı gizli acaba  :)
günaydın onlar kolonlara verilecek ışıkların elektrik tesisatları :) @SuperBJK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı onurt

konuya yüklenincede tapatalk çöküyor @onurt Altuğ bugün yüklerken çok yüksek boyutta yüklemiş sıkıntı ondan kaynaklandı. aslında resmi ekran boyunda görüyorsunuz ama sağ ok yapıp bak dediğinde gerçek boyutu ortaya çıkıyor bundan sonra dikkat ederiz sıkıntı çıkmaz sanırım altuğda uygun makineden yüklemediği için küçültemedi resimleri buda mobil bakanlar için sıkıntı oldu birde internet bu gün çok kötü o yüzdende hızlı inmiyor takılma yaşıyor

Sadece Son fotolar için değil @Necmi abi, haber portalına alındığından bu yana ipadden fotolar zor açılıyor, açılsa da fotolar arası geçmiyor. (Ok tuşu çalışmıyor)
İpadden açtığım diğer foto galerilerinde. Mustafanın fotolarında vs böyle bir sorun yaşamıyorum.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

aslında testerelere küfegi kaplama yapıp prekastlarında altını mat siyaha boyasalar ortaya güzel bir görüntü çıkar yada boya değilde mat siyah bir malzemeyle kaplasalar harika olur öyle ciddi bir maliyet çıkmaz 1 M $ gibi bir paraya çözülür diye tahmin ediyorum @Efe

Siyah renk, alt kat ve loca katların üstündeki prekastlar için iyi bir tercih olur. Ancak dışarıya bakan kısımların kolonlarla aynı renk olması daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın ve iyi bir hafta diliyorum. :pray:

Dışardan gerçektende testere kirişler ve prekastlar sütunların görüntüsünü bozuyormuş,aslında en güzeli küfeki ile kaplamak ama hem pahalı hem zahmetli ,benim düşüncem bu kısımlar maliyeti ve yapımı uygun olan mersin stadının dışını kapladıkları ptfe mash ile kapatmaları..
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 10:55:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Herkese günaydın. Dün A Spor da sağolsun Oktay Derelioğlu zamanında Sergen in yaptığı tarzda sallamalara başlamış atıp tutuyor, 2 gün önce düzdüğü methiyeleri unuturcasına, ne kadar oynak bir yorumcu ve basınımız var, bir halkla ilişkiler ve gazetecilik mezunu olarak sizlerle aynı mesleği yapmaktan utanıyorum. Bir duruşunuz olsun gören de adam zannetsin ama nerde yok. Neymiş efendim 1.5 milyon TL borç varmış stadyum 2016 da bitermiş 2015 sezon başına yetişmezmiş. Ulan bit biran evvel bit de şu (Hakaret Yasak)₅ kapak yapalım Allahım. Bitttt!!! :s20: :akuma: Ben inanıyorum ki bu çalışmaları bizim gibi takip eden insanların muhakkak kafasında bir zaman dilimi vardır. Uzun süredir yorumları okumama Rağmen @Necmi abi ve @Efe den yorumları bu noktada merak etmekteyim. Gerçek manada bu kadar uzun sürmesi olası bir durum mudur. Realiteye göre gerçek zaman dilimi size göre nedir? Şimdiden teşekkürler.
Benim anlamadığım şey de hem yorumcuların ne amaçla orda olduklarını biliniyor hem de vazgeçmeden seyrediliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

Benim anlamadığım şey de hem yorumcuların ne amaçla orda olduklarını biliniyor hem de vazgeçmeden seyrediliyor.

dostum

bu topraklarda beyaz futbol diye bir program var
ve bunları ciddi ciddi seyreden var  :alala: :akuma:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

evt guzel olur abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

dostum

benim sözüm bilinçli arkadaşlarımıza, zaten bilinçsiz kitleyi bu tür programlarla manüple ediyorlar,bir nevi toplum mühendisliği yani.

Çevrimdışı Erçin

Sadece Son fotolar için değil @Necmi abi, haber portalına alındığından bu yana ipadden fotolar zor açılıyor, açılsa da fotolar arası geçmiyor. (Ok tuşu çalışmıyor)
İpadden açtığım diğer foto galerilerinde. Mustafanın fotolarında vs böyle bir sorun yaşamıyorum.

Aynen benimkide bu şekilde..portala geçtiğinden beri mobilden resim bakamıyorum

Çevrimdışı ers_an

Senin anlamadığın şey ile alakalı bende şunu anlamıyorum, genelleme yapmak mantıklı olabilir ama zap yaparken tesadüfi denk gelen bir durum üzerine delirdiğim ve bu durumun aslı astarı ile alakalı gerçekliği burada takip eden abilerim ve kardeşlerimden alma isteği! Sen de bunu anlarsan sevinirim kardeşim.
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı serti67

eskı acık rampadan resım gelsede bı baksak ıkı gunde nası bır calısma olmuss mabet bugun yarın catı kırıslerı gelmeye baslıcak dıoodun bakalım nezamn gelıcek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı fore_kazık

dostum

@KUMANOVALI ben bu programın müdavimiyim ve bu gecede izleyeceğim. hiçbir şekilde ciddiye almıyorum ve müthiş eğleniyorum. spor programından ziyade reality show şeklinde yapılıyor. bu amaçla bakılırsa oldukça eğlenceli. Ayrıca moderatör Ertem Şener ve Sinan Engin sayesinde Türk televizyonlarında yayınlanan spor programları içerisinde Beşiktaş propogandasının en fazla yapıldığı program bu programdır. Dün ROK a transfer olduğunda opare ye saatçi dedi diye opare forması ve Beşiktaş kol saati hediye edildi :) Ahmet Çakar'a da liverpooldan 3 yer dediği içinde demba ba forması hediye edildi ve her ikisine de çok güzel geri vites yaptırıldı. dünki puan kaybından sonra Bilic e saydıran Ahmet Çakar'a da Sinan Engin çok güzel ayarı verdi. Her hafta Beşiktaşa özel hazırlanan klipleri saymıyorum bile  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Senin anlamadığın şey ile alakalı bende şunu anlamıyorum, genelleme yapmak mantıklı olabilir ama zap yaparken tesadüfi denk gelen bir durum üzerine delirdiğim ve bu durumun aslı astarı ile alakalı gerçekliği burada takip eden abilerim ve kardeşlerimden alma isteği! Sen de bunu anlarsan sevinirim kardeşim.
Sorduğun soruyla ilgili sana bir şey demedim ki her forum üyesinin hakkı olan bir şey,benim söylediğim mevzu malum programların yalan yanlış bilgilerinin burada gündem edilmesi ve sizin bunları söyledikleriyle canınızı sıkmanız...

Çevrimdışı fore_kazık

Seneye olimpiyat yolu gorundu

eylül ekime kadar orada olacağımız belliydi zaten. sorun değil o zamanlar havalar çok soğuk olmuyor. ağustos eylülde iyi de hasılat yapmış oluruz.