Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle26

4 metre kısa sayılmaz. Bana göre tabi. Ayrıca bunun halkanın büyüklüğüyle bağı nedir? Anlayamadım.

4metreyse iyi tribunleri tamamen kapatma açısından

ysariusta

• Ziyaretçi

4metreyse iyi tribunleri tamamen kapatma açısından
yüksekliği 4 mt. oradan tribünlerin üstüne uzanacak. yani bu yükseklik 10 mt'de olsa ileriye sahaya doğru uzanacak, böyle de uzanacak. Yüksekliğin boyuyla bir ilgisi yok. Onu anlatmak istiyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

yüksekliği 4 mt. oradan tribünlerin üstüne uzanacak. yani bu yükseklik 10 mt'de olsa ileriye sahaya doğru uzanacak, böyle de uzanacak. Yüksekliğin boyuyla bir ilgisi yok. Onu anlatmak istiyorum.

Boy yazmışım eninden bahsediyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

Boy yazmışım eninden bahsediyorum
Eni tribünleri bütünüyle örtecek. Aklın kalmasın.

Çevrimdışı BlackEagle26

Eni tribünleri bütünüyle örtecek. Aklın kalmasın.

Teşekkür ederim  başından beri merak ediyodum. Herkese iyi geceler

ysariusta

• Ziyaretçi

Teşekkür ederim  başından beri merak ediyodum. Herkese iyi geceler
:lol: :lol: :lol: öğrendi gitti ya adam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol: :lol: öğrendi gitti ya adam.
adam sabah tan beri bu sorunun cevabını bekliyormuş :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@ZEKI hocam hayırlısı Rövanş maçında herşey bitiyor hasretler sona eriyor  :evillol: :evillol:
:halay: :halay: gel gel cartele gel bilmiyorsan sana öğretirler :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugün takım beni çok sinirlendirdi o yüzden sadece galaxy s6 ya odaklandım ve foruma çok bakmadım gün kötü geçti kötü bitti s6 dışında takımın toparlanması lazım stadtada artık çatı için işlerin hızlanması gerekiyor prekastta şimdilik iyi gidiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

O gördüklerin kolon demiri değil yatay kirişlerin demiri hazırlayıp yatıyıryorlar kalıbın üzerine kolondan kolona bağlantılarını orada tamamlıyorlar.  :ok:

Teşekkür ederim abi : )

Çevrimdışı Ali Aba

:ishock: :ishock: :ishock: "mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım aylarca stadın canlı yayınını seyrediyordum beraber çalıştıgım arkadaşım gösterdi burayı o saatten sonrada burayıda takip etmeye başladım"

Çevrimdışı DrmsAli

:ishock: :ishock: :ishock: "mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım aylarca stadın canlı yayınını seyrediyordum beraber çalıştıgım arkadaşım gösterdi burayı o saatten sonrada burayıda takip etmeye başladım"

:hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

:halay: :halay: :halay:   :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin Hayırlı olsunnn  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekesicil

numaralida arka tarafa beton atiliyor galiba. nerden atiyorlar betonu yoldan mi yoksa tribünün ordaki yürüme alanindan mi?

Çevrimiçi Necmi

Bua arada @Necmi abi bizim ceyrek finalde amsterdam arena planlari tutacak gibi
banada öyle geliyor turu geçersek hollanda yolu görünüyor bu arada maça gidecekmisin belçika yürüme mesafesi :D @toedeyou

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

banada öyle geliyor turu geçersek hollanda yolu görünüyor bu arada maça gidecekmisin belçika yürüme mesafesi :D @toedeyou
dun fanatik gazetesinde   turu gecersek ceyrek  finalde Wolfsburg-Inter macinin galibiyle oynayacagimiz yaziyordu ... Bir iki yerde  daha okudum bunu  dogru mu biemiyorum  .. 
Yorgo

Çevrimdışı Deniz

Prekastlar bitmeye yakın çatı iskele işleri de hızlanmalı ,bir de iskeleleri beklemeyelim haftalarca..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Prekastlar bitmeye yakın çatı iskele işleri de hızlanmalı ,bir de iskeleleri beklemeyelim haftalarca..

zaten başta bitecek iş iskeleler olmalı kolonlkar ve kirişlerde doğru orantıda bitmeli bu 3 bölüm en kolayı çatının sonrası orta yuvarlak ve halatlar en zor bölümler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dun fanatik gazetesinde   turu gecersek ceyrek  finalde Wolfsburg-Inter macinin galibiyle oynayacagimiz yaziyordu ... Bir iki yerde  daha okudum bunu  dogru mu biemiyorum  ..
http://tr.wikipedia.org/wiki/2014-15_UEFA_Avrupa_Ligi#.C3.87eyrek_Final
Kura çekilecek abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

zaten başta bitecek iş iskeleler olmalı kolonlkar ve kirişlerde doğru orantıda bitmeli bu 3 bölüm en kolayı çatının sonrası orta yuvarlak ve halatlar en zor bölümler :icool:
Aynen orası öyle de artık kaybedecek zamanımız yok her şey günü gününe yapılmalı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo