Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Rasim

100%100 öyle bence.....
Oraya Ne Planlanmıştı tam hatırlamıyorum , Taraftar dolaşım alanı Restoran , Kulüp binası olabilirdi ama En önemlisi Ve Çılgını Basket Arena olabilirdi , Stadımız ve Basket Arenamız Yan yana olurdu ..... Devletin bize hibe Ettiği Araziyi neden geri aldığını kimse bilmiyor ama dediginin olması en büyük ihtimal....
Fazla politikaya girmiş olmayalimda toki arenada basbakani yuhladilar fırıldak Abdürrahim köşke cikti geseyi affettiler sikeciler keza öyle hükümetin bizle ne alip veremediği var sonuçta en dürüst kulüp biziz sadece carsinin tutumundan dolayi olabilir keşke politikaya hic girmeseydi bjk formasiyla  :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fazla politikaya girmiş olmayalimda toki arenada basbakani yuhladilar fırıldak Abdürrahim köşke cikti geseyi affettiler sikeciler keza öyle hükümetin bizle ne alip veremediği var sonuçta en dürüst kulüp biziz sadece carsinin tutumundan dolayi olabilir keşke politikaya hic girmeseydi bjk formasiyla  :alala:
Bu Ülkede 3.Sınıf muamaele görüyor Beşiktaşlılar ve Beşiktaşımız maalesef .
Staddan Hafriyat çıkaran kamyonların Lastikleri Yollarda Çamur izi bıraktı diye Kulübe Ceza makbuzu gönderdi bu Devlet !!! Ayrıca Başkanımız Fikret Orman Bir Roportajında Eski spor Bakanının stad inşaatını durdurmak ve engellemek için saga sola telefon açtıgını Net bir şekilde söyledi ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

bu çatı kirişleri nasıl bişey ve o kolonların üzerine nasıl monte edilecek.elimizde örnek varmı acaba @Efe , @FARUK
yok maalesef bekliyoruz bizde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Bu Ülkede 3.Sınıf muamaele görüyor Beşiktaşlılar ve Beşiktaşımız maalesef .
Staddan Hafriyat çıkaran kamyonların Lastikleri Yollarda Çamur izi bıraktı diye Kulübe Ceza makbuzu gönderdi bu Devlet !!! Ayrıca Başkanımız Fikret Orman Bir Roportajında Eski spor Bakanının stad inşaatını durdurmak ve engellemek için saga sola telefon açtıgını Net bir şekilde söyledi ....

Yazıklar olsun bu sistemde nasıl şampiyon olucaz  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı YunusEmre

Yazıklar olsun bu sistemde nasıl şampiyon olucaz  :akuma:

çok basit bu çatı kolonlarından hepsine yeter de artar anlatabildim galiba :D

Çevrimiçi Rasim

çok basit bu çatı kolonlarından hepsine yeter de artar anlatabildim galiba :D
inşallah dediğin gibi olur  :boxin: :boxin: :boxin:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş hiç bi zaman 3.sınıf muamelesi Görmez BJK Yönetenlerin zihinleri 3.sınıf çalışmasın yeterki ..  Başkan bürokrasiyi çok takmadığı için stadı yıktı ve inşaata Başladıktan sonra ruhsatı Aldı .. Yani uzun lafın kısası bazı konularda oldu- bitti taktiği uygulayacaksınız

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

PrekastLar dışarıdan bakıldığında gorunmeyecek , Mutlaka bi kaplama olacaktır , @bjk_mabet abi kesinlikle beton goruntusu olmayacak dedi :ok: Hatta içerideki kolonlar bile kalıplanacak..

Kesinlikle beton goruntusu olmayacaksa testere kirislerinide kaplamalari lazim. Testere kirislere kufeki kaplanacak diye birsey denildi mi ?

Prekest kaplamanin soz konusu oldugunu zannetmiyorum. Prekastlar duz, puruzsuz ve beyaz oldugundan guzel gozukecekler kolonlarin arkasinda.  Ancak testere kirislerinde kufeki kaplama olmasi lazim.

Çevrimdışı Efe

Kesinlikle beton goruntusu olmayacaksa testere kirislerinide kaplamalari lazim. Testere kirislere kufeki kaplanacak diye birsey denildi mi ?

Prekest kaplamanin soz konusu oldugunu zannetmiyorum. Prekastlar duz, puruzsuz ve beyaz oldugundan guzel gozukecekler kolonlarin arkasinda.  Ancak testere kirislerinde kufeki kaplama olmasi lazim.
onlara kaplama degilde kufeki renginde boya yapalabilir testerelere kaplama yapilacagini zannetmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

İskelelerin konuldugu yere bakarsak çatı kısa olacak gibi iç halka ne kadar buyuk olabılırkı ?

Çevrimdışı martin40

Arkadaşlar, daha önce mutlaka sorulmuş ve bahsi geçmiştir eminim, tekrar konuyu açtığım için özür dilerim ama bilenler kısaca cevaplarsa sevinirim.
Şu küfekilerin arkasından görünen çıplak tribün betonlarının ve prekastların oluşturduğu kötü görüntü için herhangi bir kaplama, boyama vs. düşünülüyor mu? Bu şekilde kalmaz sanırım, değil mi?

Böyle birsey yapilmali, Bordeaux stadindaki gibi

Çevrimdışı Erçin

Çevrimdışı izorlu85

Abiler bu nedir? Ne hazırlığı var :alala: :halay:

Leylekler için yuva yapmışlar :D çalışabilmek için iskele kurmuşlar  :ok:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Acaba bu örülen kolonlar nerenin ?

O gördüklerin kolon demiri değil yatay kirişlerin demiri hazırlayıp yatıyıryorlar kalıbın üzerine kolondan kolona bağlantılarını orada tamamlıyorlar.  :ok:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı onurt

Telefondan portaldaki resimlere bakmak resmen zulüm oluyo ya..
Bazen açılmıyor..açılsa ileri sekmesine basınca ilerlemiyor..
Bitel bendemi böyle yoksa herkestemi..bi çözüm bulunamazmı şu işe
Aynen ben de ipadden bakamıyorum fotolara.
Açılmıyor, açılsa da fotolar arası geçmiyor.
Eskisi gibi konuya yüklenmeli.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 21:33:31 onurt ]
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı sedat krty

Çevrimiçi murat

100%100 öyle bence.....
Oraya Ne Planlanmıştı tam hatırlamıyorum , Taraftar dolaşım alanı Restoran , Kulüp binası olabilirdi ama En önemlisi Ve Çılgını Basket Arena olabilirdi , Stadımız ve Basket Arenamız Yan yana olurdu ..... Devletin bize hibe Ettiği Araziyi neden geri aldığını kimse bilmiyor ama dediginin olması en büyük ihtimal....
oraya basket arena kesinlikle olmazdı.sanıldığı kadar büyük bir alan değil orası. yaklaşık 3000 metrekare olması lazım.

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaşlar merhaba,
benim aklıma bir şey takıldı, çatı halkası havaya kalktıktan sonra zemin yapımına başlanacak deniyor doğru mu? Ve sanırım stadımızın yeni sezona yetişmesinin tek yolu da bu.
Peki aynı sistem Bursa stadında da var hatta onların inşaat alanı daha rahat, neden onlar başlayamadı zemine?
Yoksa kaplamanın da mı bitmesi gerekiyor zemin için?
Bursa'nın ufak tefek taşlarıııııı. Zemin farklı. Bursa çimleri Özlüce'de yetişiyor. Biz ekip statta büyütücez.

Çevrimdışı ZEKI

Bugun @Yunus  ile fotograf cekerken, otopark kısmından yemekhanenin ordan iceri girebiliyorsunuz (belli bir noktaya kadar) bugun obitasin emekcilerinden biri ile konusuyorduk. Bize stadtan 20 gune kadar cikariz dedi. Cok fazla bir isimiz kalmadi dedi.
Kufekiler inanilmaz hizli gidiyor nazar degmesin. Fotograflarda da goreceginiz uzeri birlesik sutunlarda degisik bir kufeki calismasi yapiyorlar.
Cati kolonlarinin bilezigi icin onumuzdeki hafta calismalar hizlanacak gibi gozukuyor. Gunumuz guzel basladi ama kotu bitti, saglik olsun diyelim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun @Yunus  ile fotograf cekerken, otopark kısmından yemekhanenin ordan iceri girebiliyorsunuz (belli bir noktaya kadar) bugun obitasin emekcilerinden biri ile konusuyorduk. Bize stadtan 20 gune kadar cikariz dedi. Cok fazla bir isimiz kalmadi dedi.
Kufekiler inanilmaz hizli gidiyor nazar degmesin. Fotograflarda da goreceginiz uzeri birlesik sutunlarda degisik bir kufeki calismasi yapiyorlar.
Cati kolonlarinin bilezigi icin onumuzdeki hafta calismalar hizlanacak gibi gozukuyor. Gunumuz guzel basladi ama kotu bitti, saglik olsun diyelim.
@ZEKI hocam hayırlısı Rövanş maçında herşey bitiyor hasretler sona eriyor  :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

İskelelerin konuldugu yere bakarsak çatı kısa olacak gibi iç halka ne kadar buyuk olabılırkı ?
4 metre kısa sayılmaz. Bana göre tabi. Ayrıca bunun halkanın büyüklüğüyle bağı nedir? Anlayamadım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Böyle birsey yapilmali, Bordeaux stadindaki gibi

Bu güzel fikir. Bildiğin alüminyum kaplama. Metre karesi kaça bunun. Üzerine giydirmede yapılabilir.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam hayırlısı Rövanş maçında herşey bitiyor hasretler sona eriyor  :evillol: :evillol:
Kesin bilgi mi yayalim mi ?

ysariusta

• Ziyaretçi

yıkılırken şu oldu, yapılırken bu oldu demenin bi manası yok. Kavgaları beslemenin bir manası yok. Boşverin oldu bitti artık. 3 5 aya gidip maç izleyecez. Bugünleri unutmayın ki o gün gelince daha bir candan destekleyin takımı yeni mabetimizde. Bu gün olamazsak o zaman olmak için doldurun tribünleri