Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725996 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Kaplamalar iyi ilerliyor
kapalı arka taraftada baya ılerlemıs gorulmeyen kısımda resımlerde bellı oluyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Evet rahatsiz ediyor :s cunku iletilerini yukseltmek icin yapiyorsun gibi geliyor bana :s Yanlis anlama abimsin ama iste..
ıletılerım artınca madalya verılıyoda benımmı haberım yok ben ılk gunden berı yazıyorum anca bukadar ıletım oldu kardesım cogu zaman yazmaıyorum bıle bole bos anlarımdada aklıma gelenlerı yazıyorum 5bın yorum yapan var kardesım burda kac ıletım oldugunuda sen dedıkten sora dıkkat ettım baya azmıss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet rahatsiz ediyor :s cunku iletilerini yukseltmek icin yapiyorsun gibi geliyor bana :s Yanlis anlama abimsin ama iste..
Kardeşim ne alakası var oyunmu oynuyoruz levelmi atlıyoruz :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BRK

ıletılerım artınca madalya verılıyoda benımmı haberım yok ben ılk gunden berı yazıyorum anca bukadar ıletım oldu kardesım cogu zaman yazmaıyorum bıle bole bos anlarımdada aklıma gelenlerı yazıyorum 5bın yorum yapan var kardesım burda kac ıletım oldugunuda sen dedıkten sora dıkkat ettım baya azmıss
Tamam abi

Çevrimdışı murat_

:alala: ya bu eski aciktaki rampadan foto cekmek yasakmi hic kimse ordan tek bir foto cekmiyor baska yerleride takip ediyorum belki biri ceker diye hic kimse tek bi foto bile cekmemis  :D

Çevrimdışı henry gale

Arkadaşlar, daha önce mutlaka sorulmuş ve bahsi geçmiştir eminim, tekrar konuyu açtığım için özür dilerim ama bilenler kısaca cevaplarsa sevinirim.
Şu küfekilerin arkasından görünen çıplak tribün betonlarının ve prekastların oluşturduğu kötü görüntü için herhangi bir kaplama, boyama vs. düşünülüyor mu? Bu şekilde kalmaz sanırım, değil mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar, daha önce mutlaka sorulmuş ve bahsi geçmiştir eminim, tekrar konuyu açtığım için özür dilerim ama bilenler kısaca cevaplarsa sevinirim.
Şu küfekilerin arkasından görünen çıplak tribün betonlarının ve prekastların oluşturduğu kötü görüntü için herhangi bir kaplama, boyama vs. düşünülüyor mu? Bu şekilde kalmaz sanırım, değil mi?
Bende merak ettim şimdi.. Beton rengi görmek istemiyorum o stat bitince, bıktık çünkü çıplak beton görmekten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

Tamam abi
kardesım yanlsı anlama tepkı gostermıyorum bıl dıee acıklamalı yazdım  ole bıse neden dusundun onuda bılmıyorum sohbet formu aklımıza geldıkce yazıyoruz bırıktırıp makale gıbı olmaz kı dımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

PrekastLar dışarıdan bakıldığında gorunmeyecek , Mutlaka bi kaplama olacaktır , @bjk_mabet abi kesinlikle beton goruntusu olmayacak dedi :ok: Hatta içerideki kolonlar bile kalıplanacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Abiler bu nedir? Ne hazırlığı var :alala: :halay:

pazartesi yada salı çatı kirişi gelecek dedi ya mabet
o çatı kolonlarının üzerine gelecek işte o kiriş

Çevrimdışı cagdas44

arkadaşlar merhaba,
benim aklıma bir şey takıldı, çatı halkası havaya kalktıktan sonra zemin yapımına başlanacak deniyor doğru mu? Ve sanırım stadımızın yeni sezona yetişmesinin tek yolu da bu.
Peki aynı sistem Bursa stadında da var hatta onların inşaat alanı daha rahat, neden onlar başlayamadı zemine?
Yoksa kaplamanın da mı bitmesi gerekiyor zemin için?

Bursa'da hem mali sebeplerle hem de teknik hatalar nedeniyle işler yavaş ilerliyor. Bursa'da şuan çelik sistemde kaynak çalışması var o bitince tribünlerdeki destek kuleleri için büyük vinç kullanılacak o yüzden zemine başlamadılar.

Çevrimdışı İrfan

Şu yeni açığın arka kısmında devlete ait olan yeri de alabilsek keşke oraya şöyle güzel bir kulüp binası yapsak tam stadın yamacına stadın yüksekliğini geçmeyecek şekilde yine böyle küfekili filan..
Önemli maçlardan önce rakip takım yöneticilerine filan yemek veriliyor ağırlama oluyo o zamanlar kullanılacak ve yine özel davetler ve toplantılar için kullanılacak bölümler olsa içinde de. Stadla iç içe yaşayan bir yönetim binamız olsa...  :)
We are Electric..!

Konu Dışı :
Son Dakika |
Bizle Eşleşen, Oynayan takımlar Sakata Geliyor , Yok böyle Birşey ya , Adımız yetiyor...
Club Brugge nin yıldız Futbolcusu Victor Vazqez in ayak bileği kırıldı ...
Ardındanda En iyi Futbolcusu Rafaelov da Sakatlanarak oyundan çıktı...

Çevrimdışı Altuğ

@henry gale hoşgeldin görünmüyorsun var mı yeni tasarımlar :)

Çevrimiçi Rasim

Bursa'da hem mali sebeplerle hem de teknik hatalar nedeniyle işler yavaş ilerliyor. Bursa'da şuan çelik sistemde kaynak çalışması var o bitince tribünlerdeki destek kuleleri için büyük vinç kullanılacak o yüzden zemine başlamadılar.
Vodafon arena bu kertenkelerin stadından erken açılacak böyle devam ederse :money: :money: :money:
Beşiktaş!

Şu yeni açığın arka kısmında devlete ait olan yeri de alabilsek keşke oraya şöyle güzel bir kulüp binası yapsak tam stadın yamacına stadın yüksekliğini geçmeyecek şekilde yine böyle küfekili filan..
Önemli maçlardan önce rakip takım yöneticilerine filan yemek veriliyor ağırlama oluyo o zamanlar kullanılacak ve yine özel davetler ve toplantılar için kullanılacak bölümler olsa içinde de. Stadla iç içe yaşayan bir yönetim binamız olsa...  :)
Kulüp binası Yeni açık ta olacak zaten...
Stadın arkasındaki Belediye arazisinden bahsediyorsun , Biz Stad projesini ilk Çıkardıgımızda , Devlet O Araziyi bize tahsis etmişti zaten , Yani hibe etmişti , Yonetimde o araziyi Projeye dahil etmişti , Oraya çok güzel şeyler planlanıyordu , Hükümet bu Araziyi kullnarak Seçim propagandası yaptı , Donemin Spor Bakanı Suat kılıç : Stadın arkasındaki İett arazisini Beşiktaş kulubune hibe ettik diyerek Seçim propagandası yaptı , Ama Seçimler biter bitmez Anlamsız bir şekilde Devlet bu araziyi Beşiktaşımıza vermekten vazgeçti , Şuan Orayı Çop kamyonları Park olarak kullanıyor....

Çevrimdışı henry gale

Hoşbulduk  @Altuğ. Pek yazmıyorum ama çoğunlukla buralardayım. Şu an için yeni bir şeyler yok ama ilham gelirse yapar yüklerim, emin ol.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

pazartesi yada salı çatı kirişi gelecek dedi ya mabet
o çatı kolonlarının üzerine gelecek işte o kiriş
Haydi hayırlısı :ishock:

Çevrimdışı Efe

Evt fotolara gore cati kirisleri icin hazirlik var ayrica otoparkta harika calisma suruyor yine prekastcilarda gunluk 25 prekasta devam ediyorlar :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Kulüp binası Yeni açık ta olacak zaten...
Stadın arkasındaki Belediye arazisinden bahsediyorsun , Biz Stad projesini ilk Çıkardıgımızda , Devlet O Araziyi bize tahsis etmişti zaten , Yani hibe etmişti , Yonetimde o araziyi Projeye dahil etmişti , Oraya çok güzel şeyler planlanıyordu , Hükümet bu Araziyi kullnarak Seçim propagandası yaptı , Donemin Spor Bakanı Suat kılıç : Stadın arkasındaki İett arazisini Beşiktaş kulubune hibe ettik diyerek Seçim propagandası yaptı , Ama Seçimler biter bitmez Anlamsız bir şekilde Devlet bu araziyi Beşiktaşımıza vermekten vazgeçti , Şuan Orayı Çop kamyonları Park olarak kullanıyor....
secim sonuçlarından dolayi olabilirmi :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Karabay

Konu Dışı :
Son Dakika |
Bizle Eşleşen, Oynayan takımlar Sakata Geliyor , Yok böyle Birşey ya , Adımız yetiyor...
Club Brugge nin yıldız Futbolcusu Victor Vazqez in ayak bileği kırıldı ...
Ardındanda En iyi Futbolcusu Rafaelov da Sakatlanarak oyundan çıktı...

hakkaten ya adamların 7 numarası gitti.

Çevrimdışı Mehmet92

secim sonuçlarından dolayi olabilirmi :alala:
100%100 öyle bence.....
Oraya Ne Planlanmıştı tam hatırlamıyorum , Taraftar dolaşım alanı Restoran , Kulüp binası olabilirdi ama En önemlisi Ve Çılgını Basket Arena olabilirdi , Stadımız ve Basket Arenamız Yan yana olurdu ..... Devletin bize hibe Ettiği Araziyi neden geri aldığını kimse bilmiyor ama dediginin olması en büyük ihtimal....

Çevrimdışı quentine83

bu çatı kirişleri nasıl bişey ve o kolonların üzerine nasıl monte edilecek.elimizde örnek varmı acaba @Efe , @FARUK
İsmet Yarkın ONUR