Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Keşke gelseydim Pişmanım bizimkiler bugün gitseydin dediler  :bandit: Buruge maçına geliyorum kesin karar verdim @ahmet türken abi emanetler ile geliyorum  :upto: :upto: :kar: :kar:
keske gelseydin kardesim. Sehir disindan bayagi misafir vardi. Saglik olsun bundada bir hayir vardir diyelim bruge macini kesinlikle kacirmayalim. Yalniz emanetler hakkinda sizinti varmi :iscrewy:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi pilot kameradan numarali kosedinden korner atarken  yaptirip foruma hdiye ettigin( ayrica tesekkur ederiz)pankart gozukuyor yalniz web adresi oldugundan bitisik yaxildigi icin siyah bir seritmis gibi gozukuyor.
acemiligimize geldi.. Ama staddaki bir cok arkadas sizin sitenin pankarti vardi gordun mu diye beni aramislar. Kose direginin oraya koymak laizm bundan sonra oraya koyariz.

Çevrimdışı ALI RIZA

keske gelseydin kardesim. Sehir disindan bayagi misafir vardi. Saglik olsun bundada bir hayir vardir diyelim bruge macini kesinlikle kacirmayalim. Yalniz emanetler hakkinda sizinti varmi :iscrewy:
Maç izlerken bol tuzlu Karpuz çekirdeği  @ahmet türken abi sızıntı böyle güzel @Efe karpuzu da yazın gelirken getirirm parça parça tamamlarım  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

acemiligimize geldi.. Ama staddaki bir cok arkadas sizin sitenin pankarti vardi gordun mu diye beni aramislar. Kose direginin oraya koymak laizm bundan sonra oraya koyariz.
evet dogru diyorsun. Gerekirse biraz daha erken girip tam kamera acinin aldigibir yere yada dogu tribunune koymak lazim.oraya girenler bosyer bulabilirs

Çevrimdışı ahmet türken

Maç izlerken bol tuzlu Karpuz çekirdeği  @ahmet türken abi sızıntı böyle güzel @Efe karpuzu da yazın gelirken getirirm parça parça tamamlarım  :kop: :kop:

sen gelde emanetsiz gel onemli degil. Burdan ayarlariz emanetleri. Yalniz karpuz cekirdeginin kuruyemis olabilecegini bilmiyordum

Çevrimdışı ALI RIZA

sen gelde emanetsiz gel onemli degil. Burdan ayarlariz emanetleri. Yalniz karpuz cekirdeginin kuruyemis olabilecegini bilmiyordum
Yediniz mi bilmiyorum ama süper abi  :bandit: yas olacak ohh mis gibi  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

Yok hic yemedim. Ilk defa duydum. Belki kuruyemiscikerde vardir ama rastlamadim

Çevrimdışı ALI RIZA

yaş karpuz çekirdeği var mı diye soracaksın abi :) kuruyemişciye gidince kaju vs takılıp kalmayın  :evillol: :evillol: olmadı bu sefer geldiğimde getiririm maç öncesi yer bitiririrz  :halay: :halay:

Çevrimdışı onurturan

Fatih kadınlar pazari @ahmet türken abi  :ok: ama maçta yeme sakin cok pis susatir :kop: :kop:

Çevrimdışı megiddo

Yediniz mi bilmiyorum ama süper abi  :bandit: yas olacak ohh mis gibi  :kop: :kop:
kuru daha güzel olur, yaş oldu mu kayıyor zaptedemiyorsun :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Beşiktaş aşkı uyutmuyor bile ya.. O haber senin, bu video benim derken yine sabahı etmişiz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ust kavislerde birbirine yakin iki giris cikis kapisi bence fazla olmus. Ozellikle eski acik kavislerinde (kapasitenin iyice dustugu kavisler). Kapilar arasi esit uzaklikta olsa koselere birer kapi yeterdi gibi.

Alt kat kavistede iki loca arasindan bir cikis kapisi verilebilirdi.  Fantazi yaptim biraz, bu saatten sonra degisecek hali yok.

Çevrimdışı Efe

inşallah sen bi maca gelde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Günaydın.  Dün stadı bize gezdiren @bjk_mabet e teşekkür ederim.  Olimpiyatta da @Necmi abiyle tanistim çok memnun oldum.

Çevrimdışı cingoz

dün 2 saat uyuyup işe gittikten sonra artık nasıl yorulduysam hâlâ uykum var :D
Yalnız ben artık bu olaylar kalmadı sanıyordum ama dün gözümün önünde 2-3 kişinin biletsiz maça girdiğine tanık oldum. Benim 80 lira ödeyip girdiğim tribüne adamların çirkeflik yaparak bedava girmesi kanıma dokundu.. Onu da geçtim millet günlerce bilet alıcam diye çırpındı durdu. Bulamadığı için bu heyecanı evde yaşamak zorunda kaldı. Gerçekten büyük terbiyesizlik biletsiz girmek..
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 10:02:39 cingoz ]

Çevrimdışı sametbagan

#Sabret Sen yeterki sabret Güneşli günler bizlerin olacak  :ok:
Arkadaşı bi yerden çıkartacam ama nerden tam emin değilim.hah buldum kurtar vadisinde oynuyordu bu arkadaş bende diyom nerden tanıyom bu yüzü :D :D :D

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin , bugun stadin oraya gidicem ama giremedikten sonra cok bir anlami yok artik . Cok moralim bozuk cok  :by2: @bjk_mabet 

Çevrimdışı KUMANOVALI

Şuan stadyumdayım
@Tolga fotolar konusunda yardımlarını bekliyorum  :photo:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı sametbagan

inşallah sen bi maca gelde :icool:
Kısmet olursa brugge maçında bende ordayım @Efe uzun bir aradan sonra forumdaki arkadaşlarla da tanışma fırsatım olur inşallah herkesle tanışmayı çok istiyorum çoğunuzla tanışmadığım halde sanki yıllardır arkadaşmışızda uzun zamandır görüşemiyormuşuz gibi hissediyorum valla Beşiktaşlılık bu olsa gerek sanırım bu arada prekastlarda baya hızlı haa :D :D

Çevrimdışı TØLGA

Şuan stadyumdayım
@Tolga fotolar konusunda yardımlarını bekliyorum  :photo:
tamamdır abi whatsaap'dan at bekliyorum :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Tolga @Necmi abiye ulaştırabilirsen portala yüklemeyi yapar.

Çevrimdışı Efe

Kısmet olursa brugge maçında bende ordayım @Efe uzun bir aradan sonra forumdaki arkadaşlarla da tanışma fırsatım olur inşallah herkesle tanışmayı çok istiyorum çoğunuzla tanışmadığım halde sanki yıllardır arkadaşmışızda uzun zamandır görüşemiyormuşuz gibi hissediyorum valla Beşiktaşlılık bu olsa gerek sanırım bu arada prekastlarda baya hızlı haa :D :D
inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

kapalının önündeki kalabalığın sebebini bilen varmı :alala: