Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

burası dunku galıbıyetten sonra cosar sızdıkca sızarr sızmadan alerjı oluruz dedıkk olum sessızlıgı var arkadassss oluyomu sımdııı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

burası dunku galıbıyetten sonra cosar sızdıkca sızarr sızmadan alerjı oluruz dedıkk olum sessızlıgı var arkadassss oluyomu sımdııı
sizdik hepimiz @serti67

Çevrimdışı Fatih

Dun gece eve en erken ben gitmisimdir heralde... Saat 00:00'da evdeydim.. Dun gecenin heyecanindan uyumam 03:00'i buldu..Sabah 07:00 ayaktasin, tum gun mesai...

Cogu kisi ayni sekildeydi..Hocam musade et biraz herkese  :bandit: :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Dun gece eve en erken ben gitmisimdir heralde... Saat 00:00'da evdeydim.. Dun gecenin heyecanindan uyumam 03:00'i buldu..Sabah 07:00 ayaktasin, tum gun mesai...

Cogu kisi ayni sekildeydi..Hocam musade et biraz herkese  :bandit: :D
Ben kapidan iceri girdigimde de 01:10 gibiydi aynen heyecandan uyuyamadim foruma girdim stad resimleir varmidir diye heyecan azalir dedim. Uyudugumda 4 u buluyordu. Sabah 7:30 da kalktim
Hala dem ba ba nin sarkisi kulaklarimda
Bugun prekastlar bayagi hızlanmis uc vinc birden calismaya baslamis. Martin sonuna kadar bitirecekler anlasilan
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 00:47:56 ZEKI ]

Çevrimdışı murat_

:D anlatmasam patlarim valla demin fifa15 herzamanki gibi besiktas la oynuyorum karşıma besiktas geldi rakip olarak ilk 30 dakikada 4 gol attım ama baya üzülüyorum besiktasa atıyorum golleri diye en patladım yazdım dedim madem oynamayı bilmiyorsun besiktasi rezil etme diye adam bana diyo ki lan erkeksen gel ben fenevbahcemi alayım beni yen ezik takım 8 taş muhabbetleri ulan diyorum madem reziliz niye fenerle deyilde besiktasi alıyorsun diye adam hala kufredip duruyor diyom fenevi al gel karşıma herif gelmiyor üstüne küfür yazıyor bole birine ne diyim daha allah aşkıniza  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Dün gece Silme işlemi yapıyordum stat başlıgında acaba konu dışı var mı diye baktım 3-5 mesaj sildim şimdi de devam edeyim bari  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmet türken

Ben kapidan iceri girdigimde de 01:10 gibiydi aynen heyecandan uyuyamadim foruma girdim stad resimleir varmidir diye heyecan azalir dedim. Uyudugumda 4 u buluyordu. Sabah 7:30 da kalktim
Hala dem ba ba nin sarkisi kulaklarimda
ben kimsenin dun gece uyuyabildigini sanmiyorum. Evde ozetlerdi yorumdu saat 3 oldu. Ama deger.sabahlar olmasin. Yalniz demba ba sarkusi gercekten fena takildi. Surekli soyluyorum. Yada surekli kulaklarimda cinliyo

Çevrimdışı ahmet türken

Dün gece Silme işlemi yapıyordum stat başlıgında acaba konu dışı var mı diye baktım 3-5 mesaj sildim şimdi de devam edeyim bari  :sevinc :sevinc :sevinc
sil @ALI RIZA sil. Bunuda sil. O heyecanla baslik arsnmaz.  :evillol: SIYAH ULAN

Çevrimdışı Efe

Daha kendime yeni geldim hala rüya bitmedi gibi geliyor ama gerçekler değişmez stad bitiyor prekast şov yanında surecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ben kimsenin dun gece uyuyabildigini sanmiyorum. Evde ozetlerdi yorumdu saat 3 oldu. Ama deger.sabahlar olmasin. Yalniz demba ba sarkusi gercekten fena takildi. Surekli soyluyorum. Yada surekli kulaklarimda cinliyo
saat 5 e kadar uyuyamadım ,belim bacaklarım bütün kemiklerim ağırıyor .şimdi ayın 19 una kadar toparlanıp brügge maçına hazır olmam lazım , demba ba şarkısı benim de kafamda hala dönüp duruyor @ahmet türken kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

sil @ALI RIZA sil. Bunuda sil. O heyecanla baslik arsnmaz.  :evillol: SIYAH ULAN
@ahmet türken abi dün başlık açıktı gol olunca odadan salona tekrarını göstermeden saniseler içinde gittim  :kop: sonra yazdım gidip tekrarını izledim  :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

saat 5 e kadar uyuyamadım ,belim bacaklarım bütün kemiklerim ağırıyor .şimdi ayın 19 una kadar toparlanıp brügge maçına hazır olmam lazım , demba ba şarkısı benim de kafamda hala dönüp duruyor @ahmet türken kardeşim.
@ahmet türker abi iyi dinlen kampa gir form tut. Sen bize lazimsin. Ugurlu geldin. :ok: ben su an yine macin tamamini izliyorum. Dakika 65. Tolgayin golunu bekliyorum. Stadla alakali olsun diye yazayimda @ALI RIZA silmesin. Prekasta yarin show istitoruz.otoparktan resim gelmedi

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken abi dün başlık açıktı gol olunca odadan salona tekrarını göstermeden saniseler içinde gittim  :kop: sonra yazdım gidip tekrarını izledim  :halay: :halay:
bu nasil bir hiz. Bu besiktas adama neler yaptiriyor :evillol: yalniz bruge macina gel artik. Oradada tribunde ucmsa hizini gorelim

Çevrimiçi Necmi

vücuttaki morlukları yeni yeni farkediyorum anca şoktan çıktım acımaya başladılar :D dün gece rüya gibi geçti ama morlukları gerçek :bandit:
yanlız başkan bu gün seksenbin seyircimi dedi  :alala: gerçi her koltukta iki kişi vardı :D bana sanki resmi açıklanan rakamların dışında taraftar vardı gibi geldi maç başladığında biraz boşluklar vardı ama maç sonuna doğru merdivenler dahil her yer silme doluydu saflar öyle sıktıki düşmek istesen düşemezsin

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi tamamen aynıyız yemin ediyorum :super: Özetler yorumlar tam bir takip hastasıyım bende :D
Benimde kafamda hala "Dembabaaaaa dembaba dembabaaaa...." :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

vücuttaki morlukları yeni yeni farkediyorum anca şoktan çıktım acımaya başladılar :D dün gece rüya gibi geçti ama morlukları gerçek :bandit:
yanlız başkan bu gün seksenbin seyircimi dedi  :alala: gerçi her koltukta iki kişi vardı :D bana sanki resmi açıklanan rakamların dışında taraftar vardı gibi geldi maç başladığında biraz boşluklar vardı ama maç sonuna doğru merdivenler dahil her yer silme doluydu saflar öyle sıktıki düşmek istesen düşemezsin
kesin fazlaydi abi. Ucumuz iki koltuga sigmaya calisiyorduk

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi iyi dinlen kampa gir form tut. Sen bize lazimsin. Ugurlu geldin. :ok: ben su an yine macin tamamini izliyorum. Dakika 65. Tolgayin golunu bekliyorum. Stadla alakali olsun diye yazayimda @ALI RIZA silmesin. Prekasta yarin show istitoruz.otoparktan resim gelmedi
merak etme kardeşim o maça sedye ile de olsa geleceğim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:

Çevrimdışı Ardau

ya da ben, @bjk_mabet , bir de yanımızdaki musa abi gibi 2 3 kişi aynı anda düşüyorsun, tek düşmenin imkanı yok:)
bu maçtaki taraftarın inancını, konsantrasyonunu, etkinliğini seneye arenaya taşırsak... :steamed:

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2015, 01:43:57 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ahmet türken

silinene kadar dinleyelim
@ZEKI abi pilot kameradan numarali kosedinden korner atarken  yaptirip foruma hdiye ettigin( ayrica tesekkur ederiz)pankart gozukuyor yalniz web adresi oldugundan bitisik yaxildigi icin siyah bir seritmis gibi gozukuyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu nasil bir hiz. Bu besiktas adama neler yaptiriyor :evillol: yalniz bruge macina gel artik. Oradada tribunde ucmsa hizini gorelim
Keşke gelseydim Pişmanım bizimkiler bugün gitseydin dediler  :bandit: Buruge maçına geliyorum kesin karar verdim @ahmet türken abi emanetler ile geliyorum  :upto: :upto: :kar: :kar: