Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

ben şimdiden 19 marta biletimi alayim :evillol:
19 dan sonraki ne neden olmasın  :evillol: :evillol: lig maçları da var  :ok: @Efe

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yigitcan1903

Konu Dışı:
Kombine bilgilendirme!
Vodafone Arena'dan kombine kart satın alan taraftarlarımıza Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da ücretsiz koltuk tahsis edilmektedir.
Bu akşam saat 19.00'a kadar Vodafone Arena'dan kombine kart alan tüm taraftarlarımız bu hakka sahiptir.
28 Şubat Cumartesi gününden itibaren kombine kart satın alacak taraftarlarımız ise, bu hakka sahip olamayacaktır.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Konu Dışı:
Kombine bilgilendirme!
Vodafone Arena'dan kombine kart satın alan taraftarlarımıza Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da ücretsiz koltuk tahsis edilmektedir.
Bu akşam saat 19.00'a kadar Vodafone Arena'dan kombine kart alan tüm taraftarlarımız bu hakka sahiptir.
28 Şubat Cumartesi gününden itibaren kombine kart satın alacak taraftarlarımız ise, bu hakka sahip olamayacaktır.

başkana bak oturduğun yerden 15.000 bilet daha sattı bruge maçına  :evillol: :evillol: :evillol: en az 1 milyoncuk yapar  :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı tayfun

başkana bak oturduğun yerden 15.000 bilet daha sattı bruge maçına  :evillol: :evillol: :evillol: en az 1 milyoncuk yapar  :evillol:
bundan sonrası için geçerli onlar,bize bir kayıp yok.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

daha hızlı koymalılar derken geciktirici kullanmadan 89 da bitirip uzatmalara bırakmamak lazım mı demek istedin :evillol:
valla uzatmalara falan yurek dayanmiyor stadtada mactada :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Konu Dışı:
Kombine bilgilendirme!
evt maca 13 bin 500 civari kombine olacak sonrasi bilet yine 50 bin bilet satisa cikacak bi 5 milyon daha kazanabiliriz insallah hava yine guzel olur cok iyi oldu bu turu gecmemiz parasal acidan tur parasi ne kadar aldik acaba  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

19 dan sonraki ne neden olmasın  :evillol: :evillol: lig maçları da var  :ok: @Efe
hafta ici mac yok bitek 20 nisanda var oda ankarada olur gelemem avrupada finale kadar gidip gelicem final icinde pasaport cikartirim artik :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

valla uzatmalara falan yurek dayanmiyor stadtada mactada :D
lovrenin penaltısına @Abdullah kardeşimle ikimiz bakmadık , koltuğa oturdum baktım yanımda o da oturdu ,sonrasını hatırlamıyorum @Efe kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Bugun prekastcilar iyi calisti kapali yeni acik birlesti sira numarali tarafinda artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

bundan sonrası için geçerli onlar,bize bir kayıp yok.
evet ya neremden anladıysam artık, ama yinede iyi düşünülmüş, eski alanların bi avantajı olması lazım.

Çevrimdışı tayfun

evet ya neremden anladıysam artık, ama yinede iyi düşünülmüş, eski alanların bi avantajı olması lazım.
gün biraz aceleye gelmiş,nasıl olsa haftasonu çoğu kombine patladı,biraz zaman verselerdi belki az biraz talep olurdu,çat diye bu akşam 7 ye kadar deyince satış olmaz haliyle.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar 03-03-2015 tarihinde saat 09;00 10;00 arasında 0 RH + kan lazım @Altuğ un annesi ameliyat olacak 10 ünite istemişler.
Bulmakta zorlanıyoruz. Kartal Koşuyolu kalp Hastanesinde vermek gerekiyor. Vermek isteyenler Altuğ veya bana PM atabilir.

geçmiş olsun Allah şifasını versin@Altuğ.kan grubum 0rh+ ama kan veremiyorum

Çevrimdışı ZEKI

Coskun abi hakikaten kedke fotograf cektirseydik yeniden sizi istanbulda görmek isteriz Avni kardesimizede selamlar

Çevrimiçi Necmi

lovrenin penaltısına @Abdullah kardeşimle ikimiz bakmadık , koltuğa oturdum baktım yanımda o da oturdu ,sonrasını hatırlamıyorum @Efe kardeşim.
ben baktım ilk defa topu havada gördüm hemde karşı kalede :o_o:
insan görmek istediğini görüyormuş :evillol:

Çevrimiçi Necmi

dün mesajını aldım ama bir türlü sana ulaşamadım telefonlar felçti @demir_kArtAl

Çevrimdışı asi_kartal

membranlar hakkında güzel bir çalışma,büyük ihtimalle bu ürün tiO2 ile kaplanamıyor neyse önemli değil bir temzilik şirketiyle anlaşır yılda 1 veya 2 defa temizlik yaptırırız. :tabe:Ayrıca @asi_kartal ve @Yunus Emre Dökmeci sizin ilginizi çekecek membran sol alttaki :naughty:

Saol Ahmet abi bu güzel oldu işte :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

ben baktım ilk defa topu havada gördüm hemde karşı kalede :o_o:
insan görmek istediğini görüyormuş :evillol:
bursa maçındaki son dakika penaltısına da bakmadım , benim için totem oldu artık .  :bandit:  olimpiyatta iki maça gittim ikiside penaltıyla bitti .ikisini de biz kazandık . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaşlar 03-03-2015 tarihinde saat 09;00 10;00 arasında 0 RH + kan lazım @Altuğ un annesi ameliyat olacak 10 ünite istemişler.
Bulmakta zorlanıyoruz. Kartal Koşuyolu kalp Hastanesinde vermek gerekiyor. Vermek isteyenler Altuğ veya bana PM atabilir.

Arkadaşlar teldeyim

Bu kan ihtiyacını tel numarası ile birlikte guzel bi foto hazirlayabilirseniz tweeter ve faceden yayalım...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

atılmamış sanırım
Yeni İnönü Stadı @yeniinonustadi 
Vodafone Arena 27 Şubat 2015

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar teldeyim

Bu kan ihtiyacını tel numarası ile birlikte guzel bi foto hazirlayabilirseniz tweeter ve faceden yayalım...
gerek yok abartmayalım bir şekilde hallederiz @KUMANOVALI

Çevrimdışı serti67

catı sohbetı nezamn olurr acepp mabetın felan katılıp bılgılendırecegıı nası bıse olcak vss bırkac sayfa yenı bır urun adı gectı ozellıklerı yazıldı ama bızde nası bıse uygulanıck bıraz bılgı ıı olurdu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS