Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5724477 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sarp

Valmiera Glass'ın işlerine bakıyorum. Neredeyse hepsi zorluk seviyesi yüksek işler. Heathrow ve bangkok hava alanları evladiyelik iş yaptıklarını gösterir.
Fransa'daki konser salonu ile Çin'deki expo binası da isterlerse ne kadar detaya girebileceklerini. Helal olsun herşey harika gidiyor.
Çok şükür Allaha.

Çevrimdışı ahmetx

günaydın arena ahalisi,ne keyifli bir gün Allahıma şükürler olsun..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Guanydın arkadaşlar , çok mutluyum çok heyecanlıyım . En büyük BEŞİKTAŞ...  :) :)
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 09:54:33 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı 65VAN1903

günaydın arkadaşlar... yaklaşık bır aydan beri foruma girmiyorum resimlere bakmıyor canlı yayını seyretmıyorum... dün aksamkı zafer den sonra sabah ilk işim canlı yayını seyretmektı ve her sabah olduğu gıbı stad da fışkırtıcı görmedım.kaba insaat bıttımı acaba bıraz bılgi verirsenıs sevınırım.hayırlı gunler

Çevrimdışı TØLGA

günaydın arkadaşlar... yaklaşık bır aydan beri foruma girmiyorum resimlere bakmıyor canlı yayını seyretmıyorum... dün aksamkı zafer den sonra sabah ilk işim canlı yayını seyretmektı ve her sabah olduğu gıbı stad da fışkırtıcı görmedım.kaba insaat bıttımı acaba bıraz bılgi verirsenıs sevınırım.hayırlı gunler
stadyumun içindeki kaba inşaat bitti yeni açık otopark ve eski açık rampa kısaca arka tarafta kaba devam ediyor  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Valmiera-glass'in data sayfasinda %21'e kadar saydamlik diyor.

Bu resimdeki kadar gecirken olsa yeter.

bu malzemenin aynısı olacak zaten  :D atex 5000 trl

Çevrimdışı 65VAN1903

peki o kuleler kaldırılmayacakmı bırde galıba prekastlarda yıne yavaşlar sabah görduğum kadarıyla

Çevrimdışı SDemirsoy

peki o kuleler kaldırılmayacakmı bırde galıba prekastlarda yıne yavaşlar sabah görduğum kadarıyla
kuleler derken ? @65VAN1903

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın hayırlı cumalar herkese  gece 2'de Gebze ye ulaşabildik ama Beşiktaşım için her şye feda olsun

Çevrimdışı 65VAN1903

buyuk kule vıncler varya abı stad ıcı kaba bıttıyse onların kalkması laı bana göre prekastlar ıcın

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bu arada bizim başkan köfte ekmek işinede kulbü sokmuş müşhiş adam çok beğendim hijyenik bir şekilde köfte ekmek yedik kulübe para kazandırdık

Çevrimdışı Eyüp Emir

Birde Olimpiyat stadında su sıkıntısı var 2. yarı ve maç sonuna kadar Doğu türbün  üsttde idim bir su bulamadık başkan buna da el atsa iyi olur VARŞOVA ya kadar daha 4 maç var

Çevrimdışı serti67

gunaydın kara kartallar agzımı kapatabılsem bısler sorcam catıyla ılgılı ama nerdense yuzumde jokerın gulumsemesıyle dolasıyorum normale donunce sorarızz artııkk:))))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

afınıza sıgınarak soluyorumm bızım  lıverpolla koydugumuz gıbı koyuyolar prekascılar bugun prekasları :ebebe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bugün Everton bekliyorum alıştık ingiltere ligine devam KABUSLARI olacağız

Çevrimdışı SDemirsoy

buyuk kule vıncler varya abı stad ıcı kaba bıttıyse onların kalkması laı bana göre prekastlar ıcın
numaralı arka ve eski açık numaralı rampa da ufak tefek işler var onlar henüz kalkmaz

Çevrimdışı 65VAN1903

bunu söylemeden duramıcam yerimde cok zaman oldu elimize beşiktaşımın bayrağını alıp van sokaklarında gece gec saatlere kadar korna calıp arabalarla turlayalı. teşekkürler beşiktaş teşekkürler beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı Efe

afınıza sıgınarak soluyorumm bızım  lıverpolla koydugumuz gıbı koyuyolar prekascılar bugun prekasları :ebebe:
dahada hizli koymalilar artik bu takim vodafone arenayi bekliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

membranlar hakkında güzel bir çalışma,büyük ihtimalle bu ürün tiO2 ile kaplanamıyor neyse önemli değil bir temzilik şirketiyle anlaşır yılda 1 veya 2 defa temizlik yaptırırız. :tabe:Ayrıca @asi_kartal ve @Yunus Emre Dökmeci sizin ilginizi çekecek membran sol alttaki :naughty: