Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5725689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Suan prekast calismalari 3 vincle suruyor arkadaki perde yapimi icin numaralidaki vinc calisiyor yeni acik tarafinda bugun tabla betonlamasi olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 10:33:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kura Çekimi İle İlgili Konu Başlığımız Dün Gece Açıldı Arkadaşlar İkincisi Açıldığı İçin Sildim ve Yönlendirme Gereği Duydum.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/uefa-avrupa-ligi-son-16-ve-ceyrek-final-kura-cekimi/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı smtcglr

Günaydın Hayırlı Cumalar arkadaşlar,

Maşallah prekastcılar3 koldan çalışıyor.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi LORDBJK

Arkadaşlar başkan çatıdan elektrik üreticez diyor'du ama Atex 5000 trl 'de öyle bir şey görmedim bu malzeme ile nasıl elektrik üreticez bilen biri var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar başkan çatıdan elektrik üreticez diyor'du ama Atex 5000 trl 'de öyle bir şey görmedim bu malzeme ile nasıl elektrik üreticez bilen biri var mı?
o malzemeden değil güneş panelleri olacak örnekleride vardı ama nereye konacak belli değil :) @LORDBJK

Çevrimdışı ahmetx

Kura Çekimi İle İlgili Konu Başlığımız Dün Gece Açıldı Arkadaşlar İkincisi Açıldığı İçin Sildim ve Yönlendirme Gereği Duydum.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/uefa-avrupa-ligi-son-16-ve-ceyrek-final-kura-cekimi/
bunda anket yok ama @Çağrı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın , Bagırmaktan Sesi kısılan , Gırtlagı patlayan , Boğaz koprusunde halay çeken , Uefa Avrupa liginde Taraftar Rekoru kıran , Takımı Destan yazan , Buyuk BEŞİKTAŞ taraftarı :halay: :halay: :halay:
#GururLAN ! #Yuksel #Beşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

bu fotoyu herkes arşivlesin ,Franco  :halay:,Opare  :ishock:

[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 11:14:08 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

membranlar hakkında güzel bir çalışma,büyük ihtimalle bu ürün tiO2 ile kaplanamıyor neyse önemli değil bir temzilik şirketiyle anlaşır yılda 1 veya 2 defa temizlik yaptırırız. :tabe:Ayrıca @asi_kartal ve @Yunus Emre Dökmeci sizin ilginizi çekecek membran sol alttaki :naughty:
:ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Yuzumde Gulumsemeyle Dolaşıyorum, Herkes Niye Gülüyorsun diyor :D Bilmiyorlarki Sevgimizi
Bir Bilseler Nasıl Sevdigimizi Asarlar Ulan Hepimizi
Yaşasın Beşiktaş Mucadelemiz :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 11:09:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2015, 11:14:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
franco opareyi at misali kırbaçlar gibi olmuş :hiho: :hiho: :hiho:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 11:16:49 adebe ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Melekcik

burada bile opare ne koşmuş arkadaş ya rüzgarın oğlu  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın mutlu Kartallar  :dan:

Dün fotoğraf çekme fırsatı bulan oldu mu?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ozgurkaracan

burada bile opare ne koşmuş arkadaş ya rüzgarın oğlu  :kop: :kop: :kop:
Yok Böyle bir Duygu , Sokakta her gördüğüm kişiye sarılasım var :icool:
Ben Dun Opareyi çok beğendim müthiş oynadı , Kafamdaki bütün soru işaretlerini sildi , Birde Tabiki Tolgay var...
Bu sezon yönetim hiç hatalı transfer yapmadı alınan bütün oyuncular takma direkt olarak katkı sağladı , Oparede dunku performansıyla Bonservisimi alın Çagrısı yaptı resmen....

Çevrimdışı Batu K.çetin

herkese kocaman kucak dolusu sevgiyle günaydınlat.
sanırım sarı vinç numaralı-yeni açık köşesine geçmeye hazırlanıyor,bu da gösteriyor ki prekast işi iyice hızlanacak...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Melekcik

Yok Böyle bir Duygu , Sokakta her gördüğüm kişiye sarılasım var :icool:
Ben Dun Opareyi çok beğendim müthiş oynadı , Kafamdaki bütün soru işaretlerini sildi , Birde Tabiki Tolgay var...
Bu sezon yönetim hiç hatalı transfer yapmadı alınan bütün oyuncular takma direkt olarak katkı sağladı , Oparede dunku performansıyla Bonservisimi alın Çagrısı yaptı resmen....
bonservis için erken bence bir kaç maç kedi bölgesinde oynamalı her ne kadar dün marcelo performansı verse de.bu arada bu prekast da hareketlenme var herhalde bir değişik göründü gözüme  :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

abi şu ikinci fotoğrafın filigransız hali var mı ? @ahmetx